Убитата млада жена в София е била бременна

Най-вероятно 20-годишното момиче е било удушено
Обновена: 6 мар 2013 14:00 | 6 мар 2013 11:37,
111
Убитата млада жена в София е била бременна
Снимка: архив, Булфото

Намерената убита млада жена в София е била бременна, предаде БНР. Най-вероятно момичето е било удушено.

От МВР са категорични, че става въпрос за убийство, но отказаха да разкрият допълнителна информация по случая засега. 

Трупът на момичето е открит в района на "Западен парк" снощи. Тялото е намерено в шахта на ул. "Суходолска" в столицата. 

Още по темата
Бащата на жертвата я обявил за издирване, тъй като не бил виждал дъщеря си от 4 март. 

Източници от МВР са уверили, че най-вероятно става дума за битово-любовна история.  По случая има заподозрян, който се разпитва.

По информация на bTV жертвата е пребита с дърво, душена е, а накрая е захвърлена жива в шахтата. Момичето ходело с момче от ромски произход.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още по темата: момичеубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
късите и дългите ръце на Атака са намесени
40
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
аз пък мисля, че са я убили от "атака", защото ходи с ромско момче.
39
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това е във факултета сами си правете изводите за жертвата и извършителите. Не че хубаво, но нали индииците се събраха да протестират за убийството на малкия крадец на желязо, хубаво е да им се покажат няколко факти.
38
7
 
57
 
! Отговори
с. преди 11 години
Като се хванала с *** да си бере плодовете!Доста често виждам и красиви българки,които ходят с араби!Това е абсолютно отвратителна история според мен!Разбирам,че парите не миришат,но човек трябва да има и достойнство все пак!
37
8
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Горе долу каквото е търсила, това е и намерила. Свършиха нормалните момчета, че тръгнала с някакъв ***. Ей го резултата.
36
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Kofti tiq pochnaha da izbivat bulgarite qvno nqkoi predskazaniq shte se sbudnat che taq darjava shte stane mangaliq mir na praha da se nakajat vinovnite: (
35
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Долу всички политици,които се заиграват с тази крадлива паразитираща ***. Ще гласувам за тези,които въведат строго охраняеми гета,докато живеещите вътре *** не докажат,че са интегрирани и могат да си плащат сметките.Всичко друго ще седи вътре,докато не се превърне в човек.
34
2
 
54
 
! Отговори
7 преди 11 години
*** интеграциата на *** в БГ.Трепането им е малко Само ХИТЛЕР за тях.Преди години къде щте видим *** с Бяла Жена.
33
2
 
39
 
! Отговори
. преди 11 години
Аз съм изумен от някои коментари , като например 37-ми , как въобще обсъждаме подобно нещо , коя нормална жена и какви изобщо жени се хващат с *** създание като *** , ужасява ме въобще колко спокойно го обсъждате , толкова ли е масово вече , съжалявам аз с *** съм виждал или някакви малки 15 годишни дето са заблудени или някакви дето за нищо не стават , разни квартални *** ... нормално момиче не се хваща с ***. Сега това момиче може да е било и то *** , не се казва.
32
24
 
7
 
! Отговори
* преди 11 години
До 188А какво да провят когато българските мъже паднаха на нивото на ромските , че и по-надолу отидоха ?
31
0
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Момичето ходело с момче от ромски произход. Горката! Това обяснява всичко! Дано тоя *** си получи заслужено за двойното убийство, на нея и на нероденото и дете, а тя почива в мир! Момичета, мислете! Знам, че хормоните бушуват и любовта е нещо велико, но понякога заради любовта си към грешния човек можеш да платиш с живота си!
30
1
 
9
 
! Отговори
nekoi si преди 11 години
До anonimenei mangalo liubec nedei da laesh mnogo 6toto tva ako be6e tvoita du6terq druga pesen 6te6e da peesh a .. ne6tasnik ***
29
2
 
40
 
! Отговори
запознат преди 11 години
Подкрепям коментар 34 *** считат , че нашите жени са за общо *** , а техните си ги пазят само за тях и най-вече за съпрузите им *** , щото и аз не знам българин да е взел *** / пък и не вярвам да иска - повечето са дебели , черни , прости и грозни /
28
1
 
18
 
! Отговори
Тъпчото преди 11 години
Надали ще ми е коментара на място но защо по-дяволите българските жени ходят разбирай "обичат" куцо кьораво сакато от всеки етнос ... и после страдат (не ,че ние не сме подобни) ... Нека да почива в мир !
27
1
 
24
 
! Отговори
@ 33 Мангал преди 11 години
Ти си типичен глъпав *** , предпочитам маймуните пред твоя вид , вие не сте хора ...определено уважавам повече една *** от *** :)
26
1
 
20
 
! Отговори
Николай преди 11 години
Е сега вече господ да ви е на помощ управлявящи!
25
0
 
22
 
! Отговори
стар джоревец преди 11 години
До 188Единствената жена,която има авторитет пред възрастен ***-това е само и единствено МАЙКА му!В тяхното патриархално общество едно 14 годишно *** се цени много повече от 40 годишна жена,а ако е "гаджи" / "дасни"-българка-в скалата на стойностите е много,ама много надолу.Ама *** са омайници и е геройство да омаят някоя "ракли".А я някое българско момче да се опита да омае някоя "неразпечатана" "романи чшай"?Революция ще стане!
24
26
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
4E KOLKO BALGARSKI JENI SA UBITI OT BLAGARI BE TAPANARI TAKIVA DO SKORO RAGNAHA EDNA V VARNA I TOI BE6E BLGARIN ZABRTAVIHTELI GLUPACI TAKIVA PO VA6ATA LOGIKA BLAGARKI DA NE SE HVA6TA6 S BALGARI HAHAHA KOLKO STE GLUPAVI SAMO
23
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Момичето ходело с момче от ромски произход."Я, каква изненада...
22
0
 
69
 
! Отговори
4efo преди 11 години
Ром се пие, *** се бие! Вън от България ***.