Мъж нападна продавачка в столичен магазин

Жената е в болница с порезни рани, извършителят се издирва
Обновена: 3 ное 2013 08:52 | 2 ное 2013 15:26,
203
Мъж нападна продавачка в столичен магазин
Снимка: архив, Булфото

Мъж е нападнал тази нощ продавачка в магазин на столичната улица "Пиротска", съобщиха от МВР. Сигналът е подаден около 2 часа след полунощ.

На място веднага са изпратени полицейски екипи. Продавачката видяла, че посетител в магазина е взел нещо, опитала се да го спре, при което той я нападнал.

Пострадалата 20-годишна жена е откарана в болнично заведение с порезни рани. Настанена е за лечение в стабилно състояние, без опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство. Самоличността на нападателя е установена. Продължава издирването му.

Според майката на пострадалата Виктория нападателят е мъж от арабски произход.  Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров съобщи, че нападателят е чужд гражданин и към момента няма статут на бежанец. 

По думите му извършителят е взел 300 лева от оборота на магазина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още по темата: нападениепродавачка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вярвате на всичко написано...
157
3
 
10
 
! Отговори
готин преди 10 години
абе кой ги напуска тия арабе ли тук беееееееее,малаумна даржава сме и то много
156
1
 
5
 
! Отговори
Родител преди 10 години
И сред този криминогенен арабски контингент, насред порутения Женски пазар, в почти съборена сграда, политически лакей, подлизурковци и продажници преместиха децата от елитната гимназия за древни езици и култура.Бог да им е на помощ!
155
1
 
9
 
! Отговори
sistemata преди 10 години
абе,льохмани!Стига само се регистрирали в коментарите си,кой бил виновен,какво трябвало да се направи и т.н.А КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ ВИЕ?НЕ ТРЯБВАШЕ ЛИ ОТДАВНА ДА ОЧИСТИТЕ И ПАРЛАМЕНТ И ПРАВИТЕЛСТВО И ОЛИГАРХИЯ...А СЛЕД ТОВА,"БЕЖАНЦИ" И ***!Тези не са бежанци.Бежанците са в съседните на Сирия страни,в очакване да се върнат по родните си места.Идващите тук,са оръжие на ционизма,срещу умрели народи,като нас.
154
4
 
2
 
! Отговори
НекъвХорорНекъвХел преди 10 години
173, абе ***, как се строи и охранява сигурно заграждение дълго 270 км в пресечен горски и планински релеф, през гори, чукари, урви, стръмни склонове, реки и т.н? Колко народ, пари, техника трябват за такова начинание? Не че е невъзможно, но никак не е евтино и просто.
153
3
 
1
 
! Отговори
Sunny ray преди 10 години
Всеки човек носи лична отговорност да спазва както законите на страната, така и моралните закони за които ще отговаря пред Божия съд. Не може да се пренася вината на един човек върху целият му народ и да се намразват и онеправдават всички бежанци и чужденци затова че някой е нарушил закона, а и сред българите има не по-малко престъпници,не може да се наказват други заради вината на някой и освен това наказанието трябва да е съответно-според закона и общочовешките принципи- с правда и милост.
152
0
 
4
 
! Отговори
един от многото 2 преди 10 години
3. И ТЪИ КАТО СМЕ ЧАСТ ОТ "ДОБРАТА СТАРА ЕВРОПА" А ТАМ ЖИВЕЯТ ДОБРИ , БЛАГОРОДНИ И СЪСТРАДАТЕЛНИ ХОРА И НАИ ВЕ4Е БОГАТИ !!! ТАКА ИЛИ ИНА4Е ДАВАТ НА "БЕДНИТЕ ГЪРЦИ " ПО 50-100 МИЛЯРДА ЗА НЕМА НИ6ТО,ДА НИ ДАДАТ И НА НАС САМО 20 МИЛИАРДА И МОЖЕ ДАИМ ПОСТРОИМ НА *** ЦЯЛ ГРАД НЯКАДЕ, С МНОГО ОГРАДА,ПОЛИЦИЯ И АРМИЯ И ДОКТОРИ,ГОТВА4И И ТН. НЕ6ТО КАТО ПЕТ ЗВЕЗДЕН ЗАТВОР(КОИТО 6ТЕ ОТВОРИ МНОГО РАБОТНИ МЕСТА ЗА БЪЛГАРИ) И ТАМ 6ТЕ СИ ГИ ГЛЕДАМЕ ЦХЕРНИТЕ КАТО ПИСАНИ ЯИЦА С ЕВРО ПАРИ !!! ТОВА Е РЕШЕН
151
2
 
8
 
! Отговори
един от много преди 10 години
РЕШЕНИЕТО НА ТОЗИ ПРОБЛЕМ Е ЕЛЕМЕНТАРЕН 1.НЕЗАБАВНО СЕ ВДИГА ОГРАДА ПО ЦЯЛОТО ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ГРАНИЦАТА С ТУРЦИЯ (270КМ) КОЯТО ДА ИМА ИЗВЕСТИТЕЛНА СИСТЕМА КОГАТО НЯКОИ Е ДОКОСНЕ !+ ВИШКИ ПРЕЗ ЕДИН КИЛОМЕТЪР (КАКТО БЕШЕ ПО СОЦА) 2. ИЗПРАЩАТ СЕ ПРИМЕРНО 3000 ВОИНИЦИ ИЛИ КОЛКОТО Е НЕОБХОДИМО ЩОТТО С 2 ДЖИПА И 20 ГРАНИЧНИ ПОЛИЦАИ НА СМЯНА НЕ СТАВА ! 3. И ТЪИ КАТО СМЕ ЧАСТ ОТ "ДОБРАТА СТАРА ЕВРОПА" А ТАМ ЖИВЕЯТ ДОБРИ , БЛАГОРОДНИ И СЪСТРАДАТЕЛНИ ХОРА И НАИ ВЕ4Е БОГАТИ !!! ТАКА ИЛИ ИНА4Е ДАВАТ
150
0
 
10
 
! Отговори
batevale преди 10 години
Интересно ,какво ще се случи ,когато го хванат...Такъв ,като този ,не трябва ли да е зад телена ограда?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
149
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя из.од като го намерят да го смажат от бой с водопроводни тръби и да му строшат всички крайници. *** нагла черна *** дошла тук да коли , да му вземат и здравето и живота на из.ода.Проклети да са тия *** които допуснаха да влезе тая *** в БГ , целият народ ще плаща сега заради техният идиотизъм.
148
3
 
15
 
! Отговори
. преди 10 години
Kolkoto i da daslaikvate glupaci tova e istinata. Zaradi prirodozashtitnici i suchuvstveni gluenderi kato vas imame bezdomni kucheta i emigranti. Darqvali hrana i drehi ... darqvaite im .... DA UMIRAT BE!
147
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Без работа не знаят езика нищо хубаво не очаквайте и се пазете от пришълците!В денонощните трябва въоръжена охрана и повече камери.Вземете превантивни мерки не се е*ава*те с сигурноста на продавачките!!!
146
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Как ще ги гоним мръсните араби. Това са накотрафиканти и дилари за власт имащите.
145
39
 
0
 
! Отговори
Berlin преди 10 години
Да е жив и здрав човечецът, и със здраве да си ги харчи тези 300 лева!
144
3
 
51
 
! Отговори
Спиш ли юроде? преди 10 години
ДНЕС ОТ 13ч. пред пилоните на НДК!!!
143
2
 
49
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
Най-обобщаващото и точно мнение по въпроса направи палестинецът Осман, срещу чийто магазин са тарторите на арабската диаспора в България на ул. Цар Симеон: - Мен отсега ме е страх от новите.. Българската държава не знае какво прави, но те са потенциални престъпници! Не знаят език, не знаят какво да правят, не искат и няма да се интегрират... И какво?!... Не знам какво ще правят, но те ще са нечисти работи!. Над 90 % от тия новите са мафиоти..лошо ще става..пазете се..лошо,дойде лошото и тук!
142
1
 
56
 
! Отговори
Целокупна България преди 10 години
До Даскал КольоАми не спете, бе софиянци! Взимайте пример от казанлъчани. Ако се надигнете като българи, а не с разни педерастки пърформанси, цяла България ще ви подкрепи!
141
1
 
60
 
! Отговори
Не ви е срам преди 10 години
Защо това не е водеща новина за сайта, а е сбутано някъде надолу, където я се прочете, я не? Трябваше момичето де е умряло ли, че да се даде повече гласност!?! Какво е това? В центъра на София незаконни имигранти колят нашите деца!?! Спомнете си за убийството на момчето в Москва, що народ излезе да протестира!?! А тука - това явно дори не е събитие....
140
0
 
53
 
! Отговори
експулсация преди 10 години
Сега е момента полицията да хване и затвори всички ***,араби,афганци ,които пребивават нелегално в София и да ги експулсират .Центърът на града е страшен с числеността на нелегално пребиваващите *** и араби и лошото тепърва ще става.Да ми отговори Сталинка как ще интегрираш човек ,който не знае езика,няма професия и желание за работа.Такива зле интегрирани *** влачим столетия,те стават все по-нагли с искания за пари,с грабежи,с убийства и изнасилвания.Редно е и тях да репатрираме в Индия
139
0
 
33
 
! Отговори
sdsdsa преди 10 години
Бой си трябва, превантивен!!!!