Мъж загина при катастрофа край Карнобат, жена с опасност за живота

Сблъскали са се 2 товарни автомобила
27 ное 2013 12:34, Красимир Ангелов
0
Мъж загина при катастрофа край Карнобат, жена с опасност за живота
Снимка: Булфото, архив

40-годишен мъж е починал, а 38-годишна жена е с опасност за живота след тежка катастрофа на пътя Венец–Карнобат, съобщават от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Около 13.45 часа вчера, на пътя село Венец – Карнобат, настъпва пътен инцидент между товарен автомобил “Форд Куриер”, със сливенска регистрация, управляван от 40-годишен мъж от Сливен и товарен автомобил “Мерцедес 1114”, с варненска регистрация, управляван от 55-годишен мъж от Варна.

По данни на полицията причината за пътно-транспортното произшествие е, че водачът на “Форд”-а, излизайки от четвъртокласен път за село Церковски, не спазва пътен знак “СТОП” и отнема предимството на движещия се по главния път село Венец – Карнобат товерен автомобил “Мерцедес”.

От ПТП-то на място загинал водачът на “Форд” - К.К., а е ранена седящата на предната дясна седалка пътничка – Р.А., 38-годишната от Сливен, която е настанена за лечение в отделение “Реанимация” на МБАЛ – Бургас, с диагноза “политравматизъм - контузия на главата, гръдна травма, фрактура на левия крак и таза” и с опасност за живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: КарнобатКатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари