Пуснаха за издирване Роди Черния и двама от бандата му

МВР призова всеки, който ги е виждал, да се обади
Обновена: 3 фев 2015 14:02 | 3 фев 2015 14:01,
25

 Радослав Калчев – Роди Черния /48 г./ от Варна, Снимка: МВР

МВР обяви за издирване Роди Черния и двама от хората му заради участие в организирана престъпна група за убийства и рекет.

От полицията публикуваха снимките на тримата. Освен Роди Черния – Радослав Иванов Калчев на 48 г. от Варна, за общодържавно издирване са обявени и  38-годишният Недялко Цветанов Цвятков - Чубака от Габрово и 27-годишният  Емил Мариов Александров, също от Варна.

Още по темата
Повечето хора на Роди Черния бяха арестувани преди повече от седмица. Тогава МВР обяви, че варненската банда стои зад две от показните убийства в столицата – на бизнесмена Борислав Манджуков миналата година и на семейство Дамянови през януари тази година. Тогава беше съобщено, че тарторът Радослав Калчев е напуснал страната и не е арестуван.

Миналия понеделник 7 от групата получиха обвинения - Николай Илиев, Галин Мирчев, Николай Тошев, Мирослав Михалев и Деян Михалев. Роди Черния и Чубака също бяха обвинени макар и задочно.

Тогава беше съобщено, че предстои да бъдат повдигнати обвинения и на Петър Благоев и Христо Георгиев, които са в затвора с присъди по други дела.

Недялко Цвятков е висок 180 см, с нормално телосложение. Има овално лице, пъстри очи и къса коса, съобщиха от полицията днес. Радослав Калчев е висок 175 см, нормално телосложение. Има овално лице и кафяви очи. Емил Александров е с ръст 178 см, нормално телосложение. Има овално лице и пъстри очи.

Всеки, който разполага с информация за издирваните, може да сигнализира на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността е гарантирана, уверяват от полицията.

Припомняме, че Черния Роди вече е осъждан за притежание на наркотици, участие в организирана престъпна група и неплатени данъци. През 2007 г. получи присъда от 2 години и 11 месеца затвор за притежание на над половин килограм хероин. Дрогата бе оценена на над 80 000 лева. Малко по-късно бе осъден на 1 година и 9 месеца за неплатени данъци в размер на над 40 000 лева. През 2008 година пък имуществото му бе запорирано от комисията „Кушлев”.

При разбиване на варненската група полицията обяви, че дъщерята на Роди Черния живее на семейни начала с тартора на софийската група за убийства, също разбита наскоро, Мартин Георгиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
- преди 9 години
До АнонименНещо като в дивия запад а, и ако случайно те ранят слагаш малко барут в раната и и драскаш един кибрит.
16
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До svetlio: Ами защо им е са ги издирват след като са били чисти?!
15
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тия бандити са все съплеменници на бъмзизтанеца! Не напразно за 7 години 700 милионната юропа пропищя от 7'те милиона българи и българки!! Зовът на дивото!
14
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако се обявяват награди за главите на тия мухлювци...Винаги ще има ловци,които да ги открият !! Говоря за стойности,не за дребни джобни от 2-3000лв...Нещо от порядъка на 50 000лв. за главата на втората *** и ще има стимол сред безработните ,;)
13
0
 
16
 
! Отговори
}|{0P0 преди 9 години
Съдейки по одухотворените им физиономии, би следвало да се търсят при дрешниците в оперите, зад пердетата на гримьорни в театрите, нощем в библиотеки и читалища, инкогнито по изложби и галерии.
12
2
 
11
 
! Отговори
Пъзел преди 9 години
МВР иска ние да им ги намериме...мвр, данс...а заплати за полицай ние ли вземаме?От техните данъци ли ни плащат на нас???То не е все едно да биеш пенсионери и студенти по митинги, да хванеш бай Петко от Лясковец и да хванеш 3 мутри :)
11
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Егаси тъпите муцуни. Гнусни ***.
10
2
 
13
 
! Отговори
ЕХ преди 9 години
Пак ли ние ще вършим работата на МВР ?! За какво получават заплати, за какво реват, след като едни престъпници не могат да намерят, опазят от изчезване и колко още несвършени неща.
9
0
 
7
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 9 години
Da vijdali sme gi... Po barovete.Chak stava smeshno ot dramata.Porednite izbyagali nedosegaemi
8
0
 
5
 
! Отговори
Киро преди 9 години
Я с тоя съм играл доле на Златните.
7
1
 
19
 
! Отговори
бандит преди 9 години
бандата с овалните лица
6
0
 
30
 
! Отговори
Keegan преди 9 години
Високо интелигентни физиономии.Поне с две висши са.
5
0
 
24
 
! Отговори
Наливна ракия, БРАТО преди 9 години
трябва такива отново да започнат да ги разстрелват, но заедно със цялата им рода.
4
1
 
19
 
! Отговори
братя БЕгалеви преди 9 години
при нас са
3
1
 
25
 
! Отговори
МАНГАЛИЗАТОРА преди 9 години
Бригада значи,а! Кви са кофражисти бесни или зидаромазачи?;)))
2
2
 
22
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 9 години
Нямаше нужда ! Просто трябваше да дадат снимките им на госпожа Сертова ... :)
1
1
 
22
 
! Отговори
хм преди 9 години
все едни красавци.