Апаши свили злато от дома на Стоянка Мутафова

Обирът станал докато актрисата била на гастрол в чужбина
22 юни 2016 07:14,
5
Апаши свили злато от дома на Стоянка Мутафова
Снимка: архив, Булфото

1500 лв. и злато са задигнали крадци от дома на легендарната актриса Стоянка Мутафова. Обирът е станал в края на май, докато г-жа Стихийно бедствие и дъщеря ѝ били в чужбина, обявииха от СДВР.

В дома на Мутафова в столичния кв. "Лозенец" не е имало никого между 26 и 31 май. Тогава тя и дъщеря ѝ Мария Грубешлиева-Муки били в Германия. В някой от шестте дни ловки крадци разбили дограмата на жилището и се вмъкнали през прозореца.

След като влезли вътре, преровили всичко и отмъкнали около 1500 лв. и злато и се измъкнали.

Сигналът за кражбата бил подаден в началото на юни, когато актрисата се върнала. Лично Стояна Мутафова отишла в столичното 4-о РПУ, за да напише жалба за наглия обир.

Криминалисти са иззели записите от охранителни камери в района, но тъй като не се знае кога точно е станал обирът, преглеждането им ще отнеме време, съобщиха разследващи.

При разпитите съседите на Мутафова заявили, че никой не е чул или видял нищо съмнително. Предполага се, че крадците са следили жилището няколко дни и след като са видели, че никой не влиза и излиза, са решили да действат. За момента не е ясно дали са знаели, че обират най-известната българска актриса.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
6
 
8
 
! Отговори
Големанов преди 7 години
А баба Гицка се правеше на глуха и бедна
1
5
 
10
 
! Отговори
експертно становище преди 7 години
Бабите в Северна България нямат злато а ги бият и изнасилват за по 50-100лв.Стоянка да е жива и здрава, и да не мрънка за това що няма да и е нужно за оня свят...