Боньо Фаса вадил с клещи зъбите на друга жертва

Мария все още е в шок, заяви адвокатът й
Обновена: 30 юли 2016 18:39 | 30 юли 2016 09:49, Александър Попов
301
Боньо Фаса вадил с клещи зъбите на друга жертва
Снимка: БТА

18-годишната Мария Гиздева е в шок и тежко психическо състояние. Постоянно е под наблюдение, близките й са до нея. Това разкри пред Нова тв адвокатът й Валентин Димитров.

Той изрази надежда, че ще докажат, че Мария е убила Богдан Динев защитавайки живота си.

"Не е извършила престъпление. Тя разказа, че е била подмамена от възрастния мъж, известен и като Боньо Фаса. Той я поканил в къщата му под предлог, че ще й покаже снимки на дъщеря си. Извършила убийството при неизбежна отбрана, ще успеем да го докажем, и тя ще бъде оневинена", заяви Димитров пред Нова тв.

Още по темата

Той допълни, че е разочарован от хейтърските мнения в социалните мрежи.

"Надявам се никой не мисли, че Мария има хоби да избива рецидивисти", каза адвокатът.

Той разкри ужасяващи подробности за Боньо Фаса, които му били разказани от други пострадали. Мъж, който живее в чужбина, му разказал случка от 90-те години на миналия век.

"С мен се свърза жената, която е скочила от четвъртия етаж, докато Боньо се е опитвал да я изнасили. Днес се свърза с мен човек от Англия, който разказа потресаваща история. Преди доста години Боньо е опитал да изнасили момиче пред Младежкия дом в Става Загора, тя го е ухапала, след което той е озверял, привел я в безсъзнание и извадил с клещи зъбите й. Пословични са зверствата на този човек", разказа Димитров.

Мария Гиздева излезе от следствения арест в Стара Загора срещу 500 лева парична гаранция вчера.

"Детето ми не е престъпник. Стана жертва на престъпността в града". Това заяви пред журналисти обляна в сълзи майката на Мария. Но не можа да обясни какво е правило момичето в дома на Динев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 147, да, всъщност тази е серийна убийца ***. Ама ако не разполагаш с видео материал или свидетелски показания си *** и носиш наказателна отговорност за клевета.
118
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 139Никой нищо не мислел - това били факти! :)))))))Виждам че е така! Продължавай! :))))))Защо сам се гърмиш?:)))))
117
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на Момичето проявило смелост да Освободи Светът от Един ИзвергС един Изверг по малко По добър свят
116
1
 
11
 
! Отговори
браво! преди 7 години
Сутринта по бтв репоертерката каза е спокойния град бил разтърсен! Кое му е спокойното то да беше само тоя фас! Преди дни най-накрая вкараха в затвора друг рецидивист насилил две малолетни на 13-14 години и ги обрал на детска площадка по сред бял ден! Вчера пък влезе друг индивид в затвора обрал баба с 4годишно внуче заплашвайки с нож в един от паркпвете на града! Тва е в старозагорските новини от последната седмица! Как ли ще изглежда неспокойния град според бтв ако стз е толкова спокоен с. тях
115
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Tъкива като Фаса са за РАЗСТРЕЛдокато си подадът муцуните
114
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми ако й е налетял да я изнасилва с насилие естесатвено, че ще го наръга, вие в некъв явно друг свят живеете? За да я вкарат да лежи за убийство трябва да има доказан мотив - обир, ревност и т.н., за което трябват доказателства. Иначе с оглед на миналото на този почетен гражданин ще си излезе за самоотбрана с лекота.
113
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 139Факти! Как го превеждаш на туземски? :))))))))
112
0
 
3
 
! Отговори
1 преди 7 години
До 135Неандерталското мислене тече с пълна сила.
111
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 136Щом така си мислиш - дерзай! :))))
110
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 135За изнасилване също! Просто в случая изнасилвача не е бил късметлия както по-рано! :))))
109
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 130За убийството има причина! Причина и следствие - така върви света!
108
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-скоро не е заспала! Нали много е искала да се обади в полицията /така обяснява майката/, ама вероятно е трябвало първо да се изкъпе, изпере и да измисли историята със снимките
107
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 129Колко си далеко от истината! :))))))Нека се стигне до Страсбург да видим! Колко съм ги гледал подобни!
106
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наитина ли си мислите че 18 годишно момиче 50 кила с мокри дрехи може да нареже 60 годишен 100-110 килограмов мъж, минал школовката на затворите ? Вие сте наивни, ако наистина го мислите.Естествено че не момичето е убило фаса, а тая история е измислена от адвоката, за съжаление въпросния адвокат явно неможе много да мисли, и не само че е скалъпил абсолютно неадекватна история, ами с цялата си глупост я разпространи по всички медии
105
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя го е убила. Това е престъпление. Законите трябва да важат за всички.
104
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименТя е на 18 без криминално минало - той 62 със криминално минало! За съда в Страсбург тя се класифицира още дете!За който и да било съд щом е над 14 години и през ноща е в жилището на рецидивист не е дете ами труженичка която е отишла да заработва. Освен това делото няма да се гледа от съда в Страсбург, там се гледат дела само срещу държавата, а тук става дума за нощна труженичка която е убила клиент който отказал да и плати.
103
1
 
2
 
! Отговори
1 преди 7 години
До АнонименА ти беше до леглото и и светеше та знаеш спала ли е или не......
102
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До бравоПозволи ми да знам малко повече по този въпрос! От повечето писаници с огрони тенденции на пещерно мислене няма това как да стане! Тя е на 18 без криминално минало - той 62 със криминално минало! За съда в Страсбург тя се класифицира още дете! В Страсбург ме мислят по туземски!
101
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изнасилвач вече няма, слава богу!Обаче вече има едно момиче, което е намушкало многократно някой, прибрало се е в къщи и е легнало да спи - струвало му се е че е справедливо. Утре нещо друго ще му се стори справедливо.
100
2
 
2
 
! Отговори
браво преди 7 години
До 118,О, не се надявай много на Страсбург! По-скоро биха уважили иск пт бшизките на Фаса че не е бил защитен адекватно и биха го изкарали голяма жертва! Познавайки практиката там! спомни си осъдоха Бг да плати на близлите на един стрелял с автомат по полицията!Даже в най-добрия случай Съда в Страсбург може да осъди Бг за някакво обезщетение или да глоби държавата( ще платим аз и ти и вски данъкпплатци)! Но немпоже да отмени решение на нашия съд или присъда колкото и да е несправедлива!