Боньо Фаса вадил с клещи зъбите на друга жертва

Мария все още е в шок, заяви адвокатът й
Обновена: 30 юли 2016 18:39 | 30 юли 2016 09:49, Александър Попов
301
Боньо Фаса вадил с клещи зъбите на друга жертва
Снимка: БТА

18-годишната Мария Гиздева е в шок и тежко психическо състояние. Постоянно е под наблюдение, близките й са до нея. Това разкри пред Нова тв адвокатът й Валентин Димитров.

Той изрази надежда, че ще докажат, че Мария е убила Богдан Динев защитавайки живота си.

"Не е извършила престъпление. Тя разказа, че е била подмамена от възрастния мъж, известен и като Боньо Фаса. Той я поканил в къщата му под предлог, че ще й покаже снимки на дъщеря си. Извършила убийството при неизбежна отбрана, ще успеем да го докажем, и тя ще бъде оневинена", заяви Димитров пред Нова тв.

Още по темата

Той допълни, че е разочарован от хейтърските мнения в социалните мрежи.

"Надявам се никой не мисли, че Мария има хоби да избива рецидивисти", каза адвокатът.

Той разкри ужасяващи подробности за Боньо Фаса, които му били разказани от други пострадали. Мъж, който живее в чужбина, му разказал случка от 90-те години на миналия век.

"С мен се свърза жената, която е скочила от четвъртия етаж, докато Боньо се е опитвал да я изнасили. Днес се свърза с мен човек от Англия, който разказа потресаваща история. Преди доста години Боньо е опитал да изнасили момиче пред Младежкия дом в Става Загора, тя го е ухапала, след което той е озверял, привел я в безсъзнание и извадил с клещи зъбите й. Пословични са зверствата на този човек", разказа Димитров.

Мария Гиздева излезе от следствения арест в Стара Загора срещу 500 лева парична гаранция вчера.

"Детето ми не е престъпник. Стана жертва на престъпността в града". Това заяви пред журналисти обляна в сълзи майката на Мария. Но не можа да обясни какво е правило момичето в дома на Динев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Пич 114Не всяко а там където е директно свързан както в този случай! Имал ли е подобни прояви от миналото - имал е! Бил ли е съден за изнасилване - бил е! Може ли някой пастор на черква да потвърди че се е отказал и разкаял за предишните си постъпки - май не! И още, защо 62 годишен мъж ще кани 18 годишно момиче в къщи? Кой носи по-голяма отговорност? Момиче на 18 или мъж на 62 години при това доказан престъпник?
98
0
 
12
 
! Отговори
1 преди 7 години
На пук на защитите ви към един престъпник, аз се радвам че един изнасилвач вече го няма. Кой знае какво е могъл още да стори на някой.
97
0
 
11
 
! Отговори
dmx преди 7 години
Правилно го е заклало момичето.
96
0
 
0
 
! Отговори
1 преди 7 години
До АнонименСигурно е е бил и я бащата я брата я сестрата и на предните жертви..
95
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 107Той Фаса приживе е бил олицетворение на Истината! :))))))))
94
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А пък аз съм на 99 % сигурен че не това момиче е убила фаса, сигурно е я баща, я брата, я гаджето, после са се посъветвали с е тоя "псевдо" адвокат, който по-всяка вероятност е решил да измисли тая история, която между впрочем стряшно куца.Хайде да помислим малко, прибира се дъщеря Ви, или сестра Ви с кръв по нея, реве и Ви казва че някакъв фас е изкал да я изнасили.... айде сега като баша или брат какво ще направите?
93
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До браво!Няма страшно! Ако нашия съд не си свърши работата има и съд в Страсбург! Там ще е голямото ядене! 62 годишен кариерен престъпник VS 18 годишно момиче без криминално минало! Айде!
92
1
 
9
 
! Отговори
1 преди 7 години
До АнонименНе мога да повярвам, че дори и да не е изнасилване сте на страната на доказан престъпник. Бъдещи престъпници сте и вие
91
1
 
4
 
! Отговори
Хах преди 7 години
Скоро случая ще се разплете. Сега са само догадки и хипотези и не виждам за какво спорите , при положение , че нищо не е ясно
90
0
 
2
 
! Отговори
1 преди 7 години
До ПичПредлагам ти да го целунеш по челото изнасилвача(с доказани други жестокости) и да го почерпиш
89
10
 
3
 
! Отговори
Пич преди 7 години
До 101Тона че е осъждан не го прави извършител на всяко едно престъпление на този свят. Нека да изчакаме доказателствата. Лесно е да се провери имало ли е изнасилване или опит за изнасилване. Мога да кажа със сигурност, че поведението на това девойче е изключително странно. Изнасилват те, заколваш насилника, пък не казваш на полицията ...
88
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 107Питай Мария, понеже ти много ги разбираш - Вярвай, *******! /сам си сложих звездичките
87
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съдейки по разгорещените и крайни коментари, следва да заключа, че медийната дандания около врачанските понички на нищо не ни е научила...
86
2
 
10
 
! Отговори
1 преди 7 години
До адвокати...Кой е накълцала бе, добрия старец от бакалията? Кой? Някой който утре може да посегне на твоето дете!!!!! Замисли се
85
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 103Има когато трябва да се действа спрямо човек осъждан много пъти за издевателство!
84
1
 
8
 
! Отговори
браво! преди 7 години
Адвоката е един бивш БОП-аджия! Добро ченге но като адвокат 0! Тоя Ченала дето са го цанили близките на Фаса ще го изяде в съда!Жалко за момето каквито и да са морално нравственните му характеристики е начравила нещо хубаво в случая и сега бере ядове, но направи Стара Загора малко по-сигурен и чист град с един фас по-малко!
83
1
 
1
 
! Отговори
1 преди 7 години
До СъветТи колко си ******* толкова добре ги разбираш нещата че се чудя, защо още не си отишъл при Фаса да го питаш за истината.....
82
4
 
10
 
! Отговори
Човек преди 7 години
Чакайте да попитам, че нещо не разбрах. Значи един осъждан насилник кани 18 годишно момиче в дома си. Момичето отива доброволно, след това става нещо и девойката го накълцва като професионален транжор (четох, че имал много пробождания). След това си тръгва, ляга си да спи, на следващия ден си се разхожда по улицата и вижда линейка пред дома на тоя у*од, и тогава тя разбира, че го е убила и се предава? Хмм ... странно. Всъщност този е умрял от загуба на кръв защото тя не се е обадила на никой.
81
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По принцип 18 годишните се имат за много големи и си мислят че рабират всичко, но са си още хлапета, в повечето случай глупави и наивни хлапета, за един закорявял престъпник минал школовката на затворите не е проблем да подмами и излъже 18 годишно момиче, и вероятно момичето е невинно, но адвоката е пълен некадърник, с неговите глупави изявление по медии, създава сред страничните наблюдатели едно впечатление че нещо не е така, и всъщност нанася много по-тежки психологически щети на момичето
80
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 101Винаги има първи път - ФАКТ!