Пиян нападнал двама души с коса в Слънчев бряг

Единият е починал, извършителят е задържан
4 апр 2023 21:14, Анисия Иванова
16
Пиян нападнал двама души с коса в Слънчев бряг
Снимка: БГНЕС

Мъж е нападнал двама души с коса в Слънчев бряг. Инцидентът е станал на 25 март около 1:30 часа в помещение на помпената станция в Слънчев бряг.

В късните вечерни часове трима мъже употребяват алкохол пред питейно заведение в Слънчев бряг. Единият от тях забелязал каруца със свои познати, обитаващи помещение към помпената станция в курортния комплекс и предложил на останали двама да се преместят там и да продължат да пият.

Около 01:30 ч. на 25 март единият от тримата – 23-годишен криминално проявен, излязъл след спречкване с други от компанията и се върнал с коса, с която нанесъл удари на останалите двама. Единият с нараняване в областта на главата е откаран в УМБАЛ - Бургас и настанен за лечение, но след ден и половина престой подписал документи и напуснал болничното заведение. Впоследствие с помощта на двама приятели е откаран в родното си село - Войнягово, Карловско, където в ранните часове на 29 март е починал. По случая в РУ Карлово е образувано досъдебно производство, пише "Фокус".

Вторият пострадал е получил по-леки наранявания в областта на тялото и крака. По случая в РУ Несебър е образувано досъдебно производство. Извършителят на деянието е задържан. Разпитани са свидетели на инцидента. Работата по случая продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: нападениеСлънчев бряг
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
пуйката на Холмс преди 1 година
Курортисти.
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази разновидност не воюва ли с томахавки? Или в нашенския вариант те вече са на ниво Средновековие вследствие на големите старания за интегрирането им? И тъй като днес не се продават на всеки ъгъл саби и рапири, те използват коси!
10
1
 
2
 
! Отговори
7/8 преди 1 година
До Анонимен Има, има! И още как!
9
2
 
9
 
! Отговори
Космонавт преди 1 година
Свободен народ е единствено този който има право да приитежава огнестрелно оръжие.
8
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На бойко електората достига нови висини.
7
1
 
8
 
! Отговори
Ямболски цървуль преди 1 година
Статията е много прясна.Днес е 04.04.2023 г.а това е станало на 25.03.2023 г. .... Информация за синьовенцеливите!Браво Днес.бг за професионализма ви! Вие не сте миссерки! Вие сте ОРЛИ!
6
3
 
5
 
! Отговори
Тангра Сила преди 1 година
До 7/8Има, има...;))) Ние сме много батееее, много сми и сми силни, батеееее... Брадви, лопати, коси и мотики, каруци..., българите отдавна не ползват такива неща;)))
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Напоследък нещо съм се зачел по Агата Кристи. На великия Еркюл Поаро ще му се изправи мустака при такъв случай. Най-накрая статия в днеса, която прочетох от начало до край с интерес.
4
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каруци и коси в Сънито! Какво се чудите на изборните резултати!
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Деградацията в Бг, то друго не остана, освен в София грантаджиите
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 7/8 Народът в статията няма много общо с нашия. Разни етноси, разни идеали.
1
6
 
13
 
! Отговори
7/8 преди 1 година
Има такъв народ...