Кола помете пешеходец в центъра на Велико Търново

Пострадалият е пресичал на пешеходна пътека
26
Кола помете пешеходец в центъра на Велико Търново
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Кола блъсна пешеходец, който пресичал на пешеходна пътека в центъра на Велико Търново.

Инцидентът е заснет от охранителни камери на сградата на общината в града. 

Пострадалият е откаран в Спешното отделение на болницата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: Велико Търново
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
И какво, пешеходната пътека не давала предимство на пешеходците. Добре, ама шофьора като блъсне човека няма ли после цял живот да му тежи? Гледам пред НОИ в София следната ситуация всеки ден по много пъти - трамвай наближава пътеката, пешеходец тръгва да пресича и ватмана като го види и засилва трамвая...що за хора, за едното предимство ще затрие пешеходеца...всъщност не се учудвам, гледах една ромка как станала след няколко месеца курсове ватманка, явно *** и пульо могат да станат ватмани
23
0
 
3
 
! Отговори
Т. Петков преди 7 месеца
А водачът на МПС пиян или дрогиран?
22
1
 
3
 
! Отговори
Обичам кучета преди 7 месеца
Според некадърните шофьори пешеходеца е виновен,ехо *** спирайте на пешеходните пътеки,не сте само вие на пътя,ако утре се случи нещо с ваши близки няма така да говорите за пешеходците,нищо няма да ви стане.Пазете живота той е по важен от всичко.
21
2
 
4
 
! Отговори
Сашо преди 7 месеца
Доживотен затвор и връщане на смъртните присъди!!! Няма друг начин!!!
20
0
 
4
 
! Отговори
Коментар преди 7 месеца
Такъв им е речниковият багаж от 100 думи на расналите по чалготеките списватели на сайтчета!Помете...спипа и т.н.!
19
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
За т.н. "пешеходци" обаче и тяхната култура да пресичат, говорейки по телефона, с колела и тротинетки...никой не говори. И едно малко уточнение....пешеходната пътека НЕ ви дава по презумция предимство. Трябва да спазите няколко неща, преди да пресечете. Поне това пише в законите, който никой не чете!
18
3
 
5
 
! Отговори
Помитане преди 7 месеца
Хайде сменете тази дума вече, смешни сте. С толкова метене улиците ни трябва да са най-чистите.
17
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
до Физик Сума ти мааалоумници съм виждал да пресичат пешеходни пътеки без да се огледат. И не случайно на много пешеходни пътеки е изписано "Погледни" със стрелка сочеща посоката към която да погледнеш. Обаче като стане сакатлък с такива маааалоумници винаги шофьорът е виновен.
16
4
 
3
 
! Отговори
Физик преди 7 месеца
Какво не разбирате уважаеми? Казах че никой никого не иска да блъска, НО понякога е неизбежно, защото законите на физиката не са отменени!!! Ми съоблазявайте се с тях - и пешеходци и шофьори! Но ако един пешеходец изскочи пред колата САМО защото си иска предимството, шофьора и чудеса да направи ще го отнесе! А може просто пешеходеца да се замисли ВЪЗВОЖНО лие да използва предимството си и ако не да не пресича! Сложно ли е за разбиране??????????
15
2
 
6
 
! Отговори
До 13 физик преди 7 месеца
Казваш, че като дам газ и те блъсна на пешеходната пътека, аз не съм искал да те блъскам. Казваш и че като не спра да мине пешеходеца и го блъсна, то аз не съм искал да го блъсна.
14
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
За отнемане на предимство на пешеходец на пешеходна пътека, трябва да отнемат шофьорската книжка за поне 5 години, както и отнемане на автомобила. Ако пешеходеца пострада, трябва по-тежко наказание.
13
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Май само в София шофьорите спират, за да преминат пешеходците. В останалата част от България философстват за законите на физиката и че автомобила му трябват определени метри, за да спре и затова пешеходеца винаги трябва да дава предимство на автомобила.
12
5
 
4
 
! Отговори
Физик преди 7 месеца
Изхождаме от презумпцията , че никой никого не иска да блъска! Следователно пешеходец ползващ предимството си на пешеходна пътека, без да отчита възможността на колата да спре е самоубиец! А шофьор, който не съобрази възможността да спре преди удар е убиец! И все пак -пешеходецът спира по бързо и лесно стига само да прецени че е опасно да ползва предимството си!!!
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
нямаше ли от къде да препишете малко повече инфо за случката
10
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Би трябвало да се поставят на местата за пресичане автоматично стрелящи оръжия, които да отстрелват шофьорите отнемащи предимството на пешеходците.
9
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Вместо да намали, когато вижда, че пещеходец ще пресече, шофьора дава газ и иска от пешеходеца да се съобразява с законите на физиката. Е, как да стане, когато шофьора изпозлва тези закони, за да попречи на пешеходеца да пресече, въпреки предимството на пешеходеца?
8
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Шофьорът трябва да спазва правилата съобразявайки се и със законите на физиката. Не е сложно.
7
4
 
10
 
! Отговори
!!! преди 7 месеца
Пешеходецът НЯМА предимство пред законите на физиката! Пешеходецът МОЖЕ да спре само докато си помисли, но колата го прави едва след определен брой метри, понякога фатални! Така че пешеходецът е ДЛЪЖЕН да мисли защото шофьорът дори и да иска да спре не успява! Пешеходци,не изненадвайте колите те имат спирачки но нямат контрол ва физическите закони -съобразянайте го това!!!
6
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Може пешеходците да носят оръжие и да отстрелват нисколетящите откачалки. Така ще оцелеят само нормалните шофьори.
5
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Има два варианта - пешеходците да спрат да пресичат улиците или шофьорите да спазват правилата. Според някои коментиращи трябва да се прилага първия вариант.