Къде са Галевите, загрижиха се и в Еврокомисията

Брюксел се надява да бъдат открити и да си изтърпят наказанията
10 май 2012 16:00,
125
Къде са Галевите, загрижиха се и в Еврокомисията
Братя Галеви. Снимка: архив Булфото

Слухът за изчезналите от седмица Братя Галеви стигна и до Еврокомисията.

Още по темата

"Имаме пълното доверие, че българските власти ще направят всичко възможно, за да върнат обратно пред правосъдието онези, които са били намерени за виновни, срещу които са били издадени присъди и които, поне според информация в медиите, са напуснали страната", коментира пред журналисти в Брюксел говорителят на ЕК Марк Грей.

"Политиката ни не е да разглеждаме отделните случаи, не бих коментирал отделна ситуация, присъда или подсъдим. Не бих коментирал тази ситуация", добави той, попитан дали изчезването на Пламен Галев и Ангел Христов би се отразило отрицателно на предстоящия през юли доклад за България.

Грей все пак допълни, че случаят с дупнишките бизнесмени е определен като един от най-важните, които показват ефективността на съдебната система у нас.

"Това е причината да бъде важен. Такива случаи изискват не само повдигането на обвинения, но и произнасянето на присъди, които да бъдат изпълнени", добави говорителят.

По отношение на предстоящия доклад Грей уточни, че документът няма да разглежда отделни случаи, а ще обобщи напредъка на страната ни в наблюдаваните области през последните пет години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
40
 
! Отговори
Холандците преди 11 години
Изпращаме ви инструкция за проверка на готовността за приемане в Шенген:1. Вземете пакет макарони2. Изберете най-дългия и крив макарон от пакета3. Погледнете от единия му край4. Ако видите надписа "Шенген" в другия край, значи сте готови за приемане5. Ако не видите нищо, поздравете братя Галеви от нас!
20
4
 
15
 
! Отговори
ПЕШО преди 11 години
Братя Галеви избягали в Гърция с джип пълен с 40 млн. лв.Вече са в ЮАР!Те така се пазят границите у нас!Шенген ще го гледаме през крив макарон докато копеленцето Бойко е на власт!
19
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БРЮКСЕЛ ЩЕ ПОХВАЛИ ЛИ МИНИСТЕРСТВОТО НА ПРАВОСЪДИЕТО НА БЪЛГАРИЯ?????????????
18
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То не били братя Галеви, ами били Избегалеви.
17
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма страшно! По молба на губернаторът Уорлик спешно е изпратен Втори Американски флот да ги издири! За услугата Б.Б. и Ц.Ц. ще разрешат на Шеврон да дупчи за шистов газ и на пл.Александър Невски ако трябва!
16
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Р Петков знае изгоден случай да лапне парички
15
1
 
16
 
! Отговори
ммммм,дааа преди 11 години
Най-доброто за бъдещето на България е да пуснат всички престъпници и *** да се изнасят в чужбина. Каква полза от това да бъдат в затворите, само разходи на държавата. Преследват ги, залавят ги, разследват ги, съдят ги...и накрая се разболеят и излязат от затвора.
14
1
 
15
 
! Отговори
До Галеви преди 11 години
Момчета, елате да полежите 2-3 години в името на страната. Иначе ще видим шенген на куково лято. Като сте такива патриоти, елате, полежете на лек режим малко и ще ви пуснат. И съвестта ви ще е чиста после.
13
0
 
21
 
! Отговори
НАЛИ! преди 11 години
Ние им се ---МОООЛИМ ,и ТЕ пак бягат ,е не е ли нахалство ?Когато ги пуснахме под гаранция ,ТЕ казаха ,че няма да избягат ,е....не е ли това лъжа ?
12
1
 
15
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
По молба на Европа,хамериканците ще включат най...мощните си сателитни антени от космоса,за да засекат бегълците брат Галефи.Не е...изключено да подадат сигнал и на Вояджър едно и...две,които пътуват към Марс;ако са там,да ги...заснемат.
11
1
 
16
 
! Отговори
ссссссссцццццц преди 11 години
на обмяна на опит в брюксел са двамата братя при барозо........
10
0
 
3
 
! Отговори
Chikatilo преди 11 години
*** аре бе мен кажи нещо
9
1
 
7
 
! Отговори
е да де ! преди 11 години
И Еврокомисията си търси ----КОМИСИОННИТЕ !
8
1
 
13
 
! Отговори
Бг преди 11 години
ЮАР----страната на ЗАМОЖНИТЕ Бг ---престъпници !Осигуряваш си тескерета от Киро Плъха в гр. Пловдив !Отиваш с минимум 500 000 $,.....и си приет ---веднага !
7
1
 
8
 
! Отговори
Avi преди 11 години
Къде,къде? в Лондон,Британия не връща мутри,гангстери,екс-террористи.
6
1
 
10
 
! Отговори
прасчо преди 11 години
Ние ги хващаме,те бягат........Освен туй мисля,че ги видях двамата на вилата на Румен Фонтанов,да пикаят в шадравана и да броят пари...Май !
5
1
 
14
 
! Отговори
Бг преди 11 години
Алоо, ЕС ,...прочетете вестник ---"УИКЕНД"--,ТАМ ПИШЕ ----КОЙ ,КЪДЕ Е !Без таш.к,....верно е!
4
1
 
23
 
! Отговори
хха преди 11 години
Грееейййй луд ли си бе ? В България нито глаевите,нито маргините нито някой наркобос са били осъждани до сега даже и да ги хващат :) те в СЪД АД си вършат съвестно работата: прибират си дължимото им и съдят според рушвета :)
3
1
 
25
 
! Отговори
Chikatilo преди 11 години
Къде е батко бе?
2
0
 
23
 
! Отговори
Сега преди 11 години
очакваме и Обама да изрази тревога! Трагедия с елементи на екшън...