Партията на Фараж – победител на местния вот на Острова

Прогнозите са за силно представяне и на евроизборите
Обновена: 23 май 2014 14:05 | 23 май 2014 08:53, Елка Василева
75
Партията на Фараж – победител на местния вот на Острова
Найджъл Фараж отива да гласува. Снимка: Reuters

Евроскептичната и антиимигрантска Партия за независимост на Обединеното кралство е големият победител на местните избори във Великобритания, които бяха произведени вчера едновременно с тези за Европейски парламент, сочат първите резултати, цитирани от Ройтерс.

Партията за независимост на Обединеното кралство, чийто лидер е Найджъл Фараж,  взима места в общински съвети и от управляващите консерватори на премиера Дейвид Камерън, и от основната опозиционна сила - лейбъристите. Тя е спечелила повече нови мандати от която и да било друга партия.

Още по темата

Партията за независимост на Обединеното кралство  иска Великобритания да излезе от Европейския съюз и да намали броя на имигрантите, включително от Румъния и България.

Проучвания на общественото мнение показаха, че тя отнема избиратели от всички основни британски партии, като се възползва от недоволството на британците от неуспехите на политиците в редица сфери и особено по въпроса за имиграцията, която според мнозина е прекалено голяма.

Резултатите от изборите за Европейски парламент във Великобритания ще бъдат обявени чак в неделя вечерта, след приключване на гласуването в целия ЕС.

Сондажите предвиждат много силно представяне и дори победа на Партията за независимост на Обединеното кралство  в европейските избори, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
1
 
! Отговори
Гост преди 9 години
Фараж иска да намали разходите на европейската бюрокрация, но назначава жена си (германка?!) за своя "лична секретарка" с годишна заплата 25000 паунда, плащана от ЕП. Казва, че тя не отнема работата на някоя британка, а и не познавал британка, която да работи в късните часове, както жена му. Правят експеримент - пускат обява за работа като негова лична секретарка и на нея се отзовават стотици кандидати ...
71
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лейбаристите са взели 292 нови мандата, ЮКИП 157 - това не е повече от която и да е партия. ЮКИП имат по-малко места общо даже от третата по големина партия (157 срещу 404). Просто за пръв път се появавят макар и слабо във много области, но в нито една не управляват и нямат шанс да управляват. Мисля, че всички статии са доста преувеличени в полза на тази малка и мижава партия.
70
0
 
0
 
! Отговори
? преди 9 години
Може би са прави.Срещнахме холандци , които ни казаха , че много румънци са дошли в държавата им и професията им е да крадат. Даже имат един виц :" Ако се ръкуваш с румънец , си поглеждаш ръката , за да видиш дали всички пръсти са ти там ."Правителството им няма ли да реагира на тези кражби ? Не реагират само българските правителства !
69
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 14/88 А в Брюксел не са ли фашисти , расисти и ксенофоби след ,като подкрепят с две ръце фашистите в Киев и приветстват избиването и изгарянета на хора от собственият им етнос. Родилното отделение на съвременният фашизъм е в Брюксел и Евр. парламент.
68
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 68 Избираш Винкела-хванат с 20 т. краден винкел и благодарение на фамилията си Балевски имаше само шушу -мушу с ДС.После ликвидира завад,,Дебелт,, т.е. го окраде.Избираш Славчо Бинев дето гласува в Еврогейският парламент ,,пътната карта ,,за *** .Т.е. за гей браковете и третият пол и признаването им като малцинство.Избираш ченгето то ДС Енчев Велизар. Абе знаеш ли въобще нещо?
67
1
 
3
 
! Отговори
14/88 преди 9 години
ТОЯ ФАШИЗОИДЕН РАСИСТ КСЕНОФОБ ФАРАЖ МНОГО МЕ ДРАЗНИЛОНДОНИСТАН Е ЗА ВСИЧКИ !!!А ТАЯ ЗЕМЯ БЪЛГАРСКА ПРЕНАДЛЕЖИ САМО НА БЯЛАТА АРИЙСКА РАСА---> [ 20 ] ---> [ X ] АТАКА ПОБЕДА
66
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Фараж не иска български *** да източват английските социални фондове! За разлика от българските продажни управници които са готови да мачкат българите като издържат *** племе
65
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако бях англичанин и аз бих гласувал за Фараж а като българин избирам НФСБ
64
1
 
17
 
! Отговори
Vazmuten преди 9 години
Шефа ми е милионер,аз получавам 420 заплата, от 5 години мръсника не е вдигал заплатите.Заради тази пуста алчност на търговци и мутроработодатели сме бедни
63
3
 
2
 
! Отговори
do 111 преди 9 години
Вземи си хапчето! Аман от популистки локумджиства...кажи нещо от живота а...аз с 70 паунда на ден не се чувствам клошар-бах ва
62
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
България е страната на клошарските заплати.Гражданите в тази държава работят и си мислят,че са европейци. Всъщност са роби с клошарска заплата. Един клошар заработва на ден 15лв. като събира пластмаса и хартия.За месец заработва около 400 лв.Българинът работи за средно 600-800 лв на месец.От тях 150-200лв отиват за данъци.Така чисто получава 450-600лв.Разликата обаче не е 50-150лв.Защото често клошаря получава и социални помощи и не плаща за ток,вода.И с 1000лв.пак няма голям разлика.Честито!
61
8
 
11
 
! Отговори
brown преди 9 години
За "Атака" в неделя, иначе пришълците от Африка и Азия ще стават все повече и все по-нагли.Трябва да се разбере от всички: Путин е антитезата на глобализма и расовото смешение!Другото е загуба на идентичност, загуба на територии и ликвидирането на Европа, респ. на белите хора.
60
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цяла Англия тренира балконинг в СЛЪНЧЕВ БРЯГ!Чат пат падат извън басейна... хангилизи
59
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На англичаните им дойде акъла в главата ама на българина кога ще му дойде акъла в главата и да продължава да гласува за ГЕРБ или БСП а после риве че му е зле! И ГЕРБ и БСП работята за чужди интереси и малка гупичка олигарси а не за полза роду! Евроскептици у нас са партии като АТАКА и НФСБ
58
3
 
13
 
! Отговори
Браво! преди 9 години
Г-нът е против имиграцията от Европа, но не казва нищо по повод имиграцията от други части на света. Да им е честита новата колонизация на Ингилизите - ще се напълнят докрай с имигранти от бившите колонии :). Сега много ще се радвам да ги извади от ЕС!
57
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой Фараж, бе? Онзи ли, дето хомосексуалните му активисти заемат високи постове, но налитат да изнасилват клошари?Ха ха ха ха! Нещастна Английо, такива ли ще те управляват?!
56
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Фараж го боли фара за вас !И мен също...
55
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз с 50 паунда на ден съм като просяк там!*** и стандарта и чудото...
54
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДЕНГИ ДЕНГИ че и мангизи има там!
53
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В Москва не вярват на сълзи...Там има работа за всички вас и тръгвайте за вчас...Проблема с безработицата е решен...