Французите задържаха 23-ма, но "това е само началото"!

Обискирани са домовете на потенциални ислямисти
16 ное 2015 14:14,
19
Французите задържаха 23-ма, но "това е само началото"!
Снимка: Reuters

Френските власти задържаха 23-ма души и конфискуваха 31 оръжия при обхватни операции тази нощ в рамките на извънредното положение, обявено след атентатите в Париж, обяви министърът на вътрешните работи Бернар Казньов, цитиран от Франс прес.

За последните 48 часа са били поставени под домашен арест общо 104 души, към които силите за сигурност проявяват специален интерес, добави министърът. Извършени са 168 административни обиска.

Обиските на потенциални ислямисти са извършени едновременно в 19 департамента на страната, включително в най-големите градове като Марсилия, Лион, Лил и Тулуза. Конфискувани са и наркотични вещества.

"Това е само началото. Тези действия ще продължат. Отговорът ни ще бъде мащабен и тотален. Тези, които посягат на републиката, ще бъдат задържани и държавата ще бъде непреклонна към тях", подчерта френският вътрешен министър.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
2
 
! Отговори
умерен преди 8 години
нашата цел е берлин напред при баба меркел
9
2
 
3
 
! Отговори
демократ преди 8 години
франция потъпква демокрацията защо арестуват хора с оръжие първо тия с оръжието трябва да изтрепят хора по улиците може и да ги взривявът и тогава да ги арестуват така е демократично ами европейската ценностна система? хелзинския комитет къде спи ами българския и той къде е те тия са от умерените опозиционери повече от сто сто и педдесет не избиват на вечер чарли ебдо също се бави с карикатурите
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Задържаха 23-*** ..А останалата една трета от населението на франция - потенциални терористи изпълнили с живот предградията-гета на големите френски градове какво ще ги правят ?
7
0
 
11
 
! Отговори
ПП АТАКЛАРЪ преди 8 години
Кастрирайте ги! Така ще станат по хрисими. И най вече нема да се плодят!!!
6
0
 
5
 
! Отговори
sostin преди 8 години
Избиите ги до крак!!!
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Френските власти задържаха 23-*** души и конфискуваха 31 оръжия при обхватни операции тази нощ - Интересува ме дали вече са обесили притежателите на арсенала !!!!!!!??????Защото всичко останало ще е пълна глупост !!!! А и да изгонят всички араби от държавата им!Това да сторят всички държави в Европа. И да избият всички в ИДИЛ не 20 бомби ... 20 хиляди да пуснат !!!!
4
0
 
26
 
! Отговори
Феликс преди 8 години
Французите имат едно много подходящо за такива случаи изобретение, Джозеф Гилотин го беше въвел.
3
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Верно е - с размах действат французите. Ония убиха над сто човека, а те хвърлиха 20 бомби и задържаха 20 души. С капацитета, който имат трябваше да хвърлят бомбите да не спират 20 дни и да задържат 2000 души. Това е като замазване на очите на публиката. Стегнете се, знаем че сте франсета и не ви бива в нищо, но поне сега се стегнете малко и покажете че имате топки. Защото ако реакцията продължава да е толкова анемична ония ще ви разкажат играта.
2
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нашите още оня ден задържаха 280 и Днес вероятно вече са ги пуснали .
1
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Казньов... Този да не е българин по произход.