Четирима американци са жертва на терора в Брюксел

31 души, без атентаторите, загинаха в самоубийствените атентати
28 мар 2016 07:30,
4
Четирима американци са жертва на терора в Брюксел
Снимка: Reuters

Още двама американци бяха идентифицирани сред убитите при нападенията в Брюксел, потвърди Държавният департамент, с което общият брой на загиналите граждани на САЩ достигна четири души, предаде Асошиейтед прес.

Представител на американското дипломатическо ведомство изрази съболезнования към роднините на жертвите, чиято самоличност отказа да разкрие.

По официални данни най-малко 12 американци са били ранени при извършените миналия вторник нападения.

Така броят на жертвите на самоубийствените атентати от 22 март на летището и в метрото в Брюксел достигна 31 души, съобщи белгийският кризисен център, цитиран от Франс прес.

Тримата атентатори самоубийци не са включени в тази бройка. Установена е самоличността на 28 от общо 31 жертви, 15 от тях на летището и 13 в метрото.

Очакват се резултатите от ДНК проби, за да бъдат идентифицирани останалите трима загинали.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
ас преди 8 години
само 4ма ???? жалко
2
0
 
1
 
! Отговори
Ако си преди 8 години
До Анонименприпомните за Чарли Чаплин и хлапето ето това е то Фащ и еврея пращат обучени от турция камикадзета и после изпращат съболезнование
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Така броят на жертвите ... в Брюксел достигна 31 души, съобщи белгийският кризисен център. Тримата атентатори самоубийци не са включени в тази бройка."--------------Къде остана вашата прословута и прехвалена толерантност, т0лерасти? Накрая се оказа, че вашата прословута и прехвалена толерантност е обикновено и тъп0ват0 западно лицемерие.