Макрон се подобрява след положителния тест за Covid-19

Работи с по-бавен темп, но се занимава с пандемията и Brexit
23 дек 2020 17:23, Елка Василева
6
Макрон се подобрява след положителния тест за Covid-19
Снимка: БГНЕС

Здравето на френския президент Еманюел Макрон показва признаци на подобрение, след като на 17 декември той даде положителен тест за COVID-19, съобщиха в сряда от неговия кабинет, предаде Ройтерс.

Макрон се самоизолира във Версай, а по-рано тази седмица телевизия BFM излъчи на живо негово председателство на правителствено заседание чрез аудиовизуална връзка.

Още по темата

Макрон сподели, че въпреки че ще работи с по-бавни темпове, докато се възстановява, ще продължи да се занимава с приоритетни въпроси като реакцията на Франция на пандемията COVID-19 и Brexit преговорите с Великобритания.

По време на правителственото заседание в понеделник Еманюел Макрон подчерта, че неговата страна трябва да "удвои" бдителността си по отношение на коронавируса, имайки предвид появата на новия щам на COVID-19 в Обединеното кралство.

"Трябва да бъдем изключително бдителни“, каза тогава Макрон, твърдейки, че правителството е в процес на изграждане на най-подходящия отговор на "проблемната мутация", предаде БНР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
La France преди 3 години
Къде сте тръгнали да коментирате президента на страната създала обединена Европа. Франция е най-великата страна -люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят!
5
0
 
4
 
! Отговори
Отговор преди 3 години
До: Въпрос (номер 2)Ами те го казаха от началото - Емануел Макрон се разболял, вдигнал много висока температура и се чувствал зле (не видях да уточняват колко му е била температурата).После си направил PCR тест, който излязъл положителен. Затова се е изолирал във Версай.Аз ако трябва да се изолирам ще бъде в панелния ми блок, а няма да е нито във Версай, нито в Бъкингам, нито в Уиндзор.
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
кой го бръсне за нещо тоя?
3
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Макрон е обмирисал бабар
2
2
 
8
 
! Отговори
Въпрос преди 3 години
Какво значи, ...се подобрява след положителен тест ? За да се подобри, преди това трябва да е бил болен/зле или се бъркам ? Тест ( който по принцип неможе да докаже наличие на вирус, всеки може сам да провери ) не те прави автоматично болен ! PR за Свидетелите на корона и нищо друго..
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той е млад, нищо няма да му стане, ама баба Макроница... Тя е от застрашените "съчки"