Германия с призив към Турция за Гърция

Призова за реален диалог
1 юни 2022 23:58, Росен Стойчев
67
Германия с призив към Турция за Гърция
Снимка: БГНЕС/EPA

Ръководителят на правителството на Германия Олаф Шолц призова Турция да прояви сдържаност към гръцкото правителство, съобщи Ди Велт.

Германия обяви, че се ангажира да реши въпросите между двете страни.

Още по темата
Предстоят разговори с Гърция и Турция.

Днес турският държавен глава Реджеп Ердоган обяви, че прекратява двустранните разговори с гръцката страна. Те трябваше да намерят решение по въпросите за Средиземно море.

Той е недоволен от изказвания на гръцкият премиер Кириакос Мицотакис. Гръцкият премиер настоява, че ще отстоява правото на своята страна.

Германското правителство смята, че трябва да има единство в Европа. За това и ще се търси правилния диалог. Всяка тема ще бъде решения на основата на международното право.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още по темата: ГерманияГърцияТурция
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
3
 
! Отговори
До злобар преди 1 година
Ама ти наистина си прocтo на rьoн
24
8
 
2
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 1 година
Първият cекc на турчина задължително е със баща му ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА
23
2
 
10
 
! Отговори
Ташшак преди 1 година
За това ли мразите турците. Всяка седмица какво търсите в Турция. Тогава отивайте в Румъния, Гърция, там си пазарувайте евтината стока.
22
1
 
14
 
! Отговори
Ташшак преди 1 година
До30. Абе некадърник от вас по долни имали. Вие сте предатели на своя народ. Кой предаде най великия Българин Васил Левски, некадърници. Вижте до къде докарахте държавата. Таково чудо нямало през турско робство.
21
6
 
2
 
! Отговори
Волов преди 1 година
И настана рев на дьонмета и потурнаци, генетично обременени предатели .!.
20
1
 
1
 
! Отговори
злобар преди 1 година
До До злобарТренирам го , ама ти и цялата ви тролска сатирична група сте перфектно постижение !...
19
2
 
12
 
! Отговори
злобар преди 1 година
пък и всички в Турция са дешифрирали тези банапности и са наясно за истинската цел на САЩ и НАТО... а именно да провокират Турция за стълкновение с Гърция и в суматохата която планират да нанесат точкови удари по предварително набелязаните стратегически обекти на новооснованата и стремглаво развиваща се независима военна индустрия на Турската промишленност ! ! ! Ще успеят ли ?! Ще видим !?...Всичко което са запланували не зависи само от тях ...или само от Турция !... В този ШАХМАТ има и други играчи !?...
18
5
 
2
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 1 година
Важното е великите турски опити да не спират ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА
17
7
 
10
 
! Отговори
злобар преди 1 година
Затова Ердоган е "диктатор",затова е "неоосманист и реставратор" на умрялата династия, затова Турция се обявява за вече несигурен член на пакта затова се мъчат да монтират турците до вече "сатанизирания" руски народ...затова Въоръжават гърците и ги облъчват с антитурска параноя и ги поставят като украинците за стръв пред турските вълци...Стръвта е остаряла а методът е вече банален...в такъв капан турски вълци не влизат ...
16
3
 
9
 
! Отговори
злобар преди 1 година
От юли 2016 в Турция вече не виреят марионетки...не че няма вербуване и командировани кукловоди в почти всяко съюзническо посолство...не че няма открити провокации и опити за разбунтуване на маси и организиране на размирици и протести...Но някак си не се получава вече както не се получават и военни преврати както преди...пипалата на ЦРУ , Моссад и НАТОвското Гладио не достигат вече до жизненоважни точки и възли на Турската държава...
15
12
 
3
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 1 година
Това да си турчин е проклятие,зла съдба,труднолечима болест,синоним на прocт човек и роб.Страховете на роба са много понеже е беззащитен! ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА
14
3
 
8
 
! Отговори
Deja vu преди 1 година
Гърция и Турция са така от сто години. Ориенталски мурафети. Просто и на двамата от снимката им предстоят избори. Толкова. Досега по-сериозно напрежение в имало около един скалист остров - Кардак. То приключи с телефонно обаждане от Вашингтон и към двете страни
13
3
 
13
 
! Отговори
онясконя преди 1 година
Ще помоля президента Ердоган ако може да не почва военни действия, щото накрая ще трябва да внасяме газ от Сърбия.
12
10
 
15
 
! Отговори
100 %TURK преди 1 година
Ще ги смажем за отрицателно време.
11
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега е момента Урсулка да се изхвърли със санкции и за Турция и следващият път когато отиде там ще седи на стълбището пред двореца на Ердоган и ще чака за нишан , а не на страничното диванче !
10
28
 
8
 
! Отговори
Шотландски боец преди 1 година
Балканите трябва да се обединим срещу Турция! Ако стиснем ръцете със сърби,гърци и румънци, ще имаме отлична защита, с помощта на член 36 от Лисабон 2009г, който дава право европейските държави в ЕС, да се защитават от агресия на трети страни. Така нашия балкански съюз, ще е около 40млн. с армия готова да отвърне и дочака европейска релокация на военни части! Европа, не е била по-сплотена до сега и никой не е нападал членка на ЕС от самото създаване на съюза! Нека се пробват ***!
9
19
 
4
 
! Отговори
ББ преди 1 година
султанО тотално обърка туркие вече,можехте да сте световен фактор...вие обслужвате путин и му робувате...няма келепир следващите 150 г там,Шолц... и едни 100 милиарда за немската машина ги прави номер две като военна сила...за месеци ще се справят,война е...турците може да ви ги върнат...гладни и безработни...опасни игри са това...война е и играете против Германия и Свободният Свят...опасна игра е,Свободният има ядрени,по-жестоки,опитват да дадат шанс на Света ни,нямаме много време!!!
8
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ей ти решение - махаме Пуйкия от НАТО и я нападаме. Гърците си вземат островите, ние си група е Одрин и излаз на Средиземно море. Пуйкийците си заминават към Анадола, а с гърците съвместно контролираме Босфора. Тъкмо ще вземем и Финландия в НАТО без проблем и вече няма да има ислямистко влияние в отбранителния съюз. Това е идеалното развитие на ситуацията.
7
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Реалният призив е за продължаване на опитите! Германия също иска мъж да забременее!
6
17
 
11
 
! Отговори
пена преди 1 година
Тия не разбаха ли, че опитите за цивилизовани разговори с диктатори като Ердо или Путин се възпиемат единствено като израз на страх и слабост, и съответно мотивират дикаторите да стават още по-налги. Затова, за Ердоган и Путин само ботуш върху гърлото! Дуго не помага!