Цветанов пита: Когато ме проверят, дали някой ще ми се извини!?

Зам.-шефът на ГЕРБ заяви, че няма от какво да се срамува
Обновена: 22 мар 2019 15:36 | 22 мар 2019 11:52, Веселина Йорданова
641
Цветанов пита: Когато ме проверят, дали някой ще ми се извини!?
Снимка: архив, БТА

Зам.-шефът на ГЕРБ Цветан Цветанов смята, че скандалът с новия му апартамент е компромат, който обслужва единствено предстоящата кампания за евровота.

"Когато приключи проверката, и когато се установи, че всичко е в рамките на закона, дали ще ми се извини някой за тези атаки", коментира Цветанов пред журналисти във Велико Търново, където участва в тържествата, посветени на празника на града.

Още по темата
Той посочи още, че ако е искал да крие нещо, нямало да го направи по този прозрачен начин.

"Когато говорим за правова държава и за законност, аз мога с гордост да застана пред вас, защото няма нещо от което да се срамувам", изтъкна Цветанов и напомни, че всяка една сделка минава през Агенцията по вписванията, както и неговата.

Той припомни, че е бил в подобна ситуация през 2013 година, също два месеца преди изборите, когато срещу него бил внесен анонимен сигнал за незаконно подслушване на политици и бизнесмени, а накрая се оказало, че има и повдигнато обвинение за това, че е отказал прилагането на СРС, след мнение на главния секретар.

По повод евровота зам.-председателят на ГЕРБ съобщи, че всичките шестима евродепутати от партията са получили номинации за листата за предстоящите избори, предаде БТА.

Над 17 са номинациите, направени от структурите на партията. Цветанов подчерта, че е важно водачът на листата да познава добре европейските структури, да има необходимото международно признание и уважение от европейските партньори, да има реалната комуникация с ЕНП - общото политическо семейство.

В момента се провеждат и разговори със СДС. В четвъртък следващата седмица ще се състои финалната среща, на която ще стане ясна концепцията на листата, която ще бъде обявена на 31 март, припомни Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


641
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
521
1
 
30
 
! Отговори
Х преди 5 години
Баси и наглостта. Вместо да си подаде оставка, той най арогантно ни се присмива. Ето това са съвременните парламентаристи, борци против корупцията- до гуша затънали в корупция.
520
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
KYV MYJ SI BE CECA PODADE OSTAVKA TI DOSTOOINSTVO IMASCH LI BE *** NE SI ABONIRAN ZA NS TAM SE SKRI OT SYDA PREDI MISLISCH NE POMNIM
519
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
MAXNETE TAQ GNUS CHE NA 7 MILIONA BYLGARI IM SE POVRYSCHTA OT NEGO XELE TAQ GODINA STANA OTVRATITELEN GNUS TO NE BEE ZAKUSKI V USA TO NE BEEE APARTAMENTI UMNITE XORA CHAKAT DA NE SA NA VLAST I TOGAVA SI REALIZIRAT SPESTQVANIQTA A TOQ E TYP I NAGYL DO BEZOBRAZIE
518
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
XAIDE PRI CUCA CUCA PYRCUCA CYFNAL GERB CYFNAL GERB CYFNAL CUFNAAL GEEERB
517
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
XAIDE PRI CUCA
516
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
DYLJISCH NI SEDMOKRATNNA OSTAVKA PUQK
515
0
 
19
 
! Отговори
ЛЮЛЯЦИ БЕЗНАДЕЖДНИ преди 5 години
ако имаш възможност, съмнявам се защото си от ВИФ, да прочетеш коментарите и се запознаеш с мнението на хората ще издухаш, а ако имаш и съвест ще стигнеш до карлуково
514
0
 
20
 
! Отговори
Кратун преди 5 години
Извинения, може, след като се извини първо на Иванчева. На всички е ясно, че Цветанов стои зад цялата работа.
513
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
gion surat mu rekli xorata
512
0
 
10
 
! Отговори
раша наша преди 5 години
г-н вие много добра позиция си избрахте я си представете че ако дойдат истините демократи какво ще стане с вас и вашето поколение.всички ще сте на бесилото лично аз ще искам да се отмени заповедта и да се завърна смъртна пресъда на всички които бяха в управата без изключение
511
0
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До Анонименневъзможно е,уважаеми!..Това е ГЕН!..На 1000 човека десетина да са свестни,останалите явно или прикрито са склонни към кражби,злоупотреби и незаконно забогатяване...Защо мислиш нема и един свестен в Парламента?
510
0
 
9
 
! Отговори
Противен е преди 5 години
Противна ***. Иска извинение, за това,че краденето от българския народ и купуването на апартаменти, му е станало хоби.
509
0
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До АнонименБориссОФ не може да иска оставката на "Цвинокио",защото зад него-Цв. наднича Вашингтон.Боко по-клони към Брюксел и Берлин..Тяхната работа е малко като "орел,рак и щука",но ОБЩИЯ НАГОН към тотално обогатяване и възможността,която им дава "политиката" в Бг,ги крепи заедно..
508
0
 
3
 
! Отговори
БАСИ преди 5 години
В България качествено се проверяват хората без връзки, а при хора като тия всичко е фарс.Най лошото е че третират Държавата като тяхна собствена фирма.
507
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
за какво?
506
7
 
0
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
Сделката на Цветанов е от юни 2018! Защо се вади чак сега? Мисля, че не е трудно да си отговорите.
505
4
 
0
 
! Отговори
Изнервен преди 5 години
До съмнявам се. А ти откъде разбра, че всичко, което си написал, е вярно. В прокуратурата ли работиш, или в ЦРУ може би. Аман от кре.тени.
504
1
 
5
 
! Отговори
Виолета Павлова преди 5 години
Въпрос на МОРАЛ,а не на закон!
503
4
 
3
 
! Отговори
56339 преди 5 години
Проверката на този имот и шумотевицата са част от изборната стратегия на ГЕРБ, непроменяна през последните години. Преди кмапанията се вдигат скандали с предизвестено потушаване и хората се изморяват от антиГЕРБ думи. Започва кампанията, борисов заявява, че нямат време за дебати и пилеене на пари, закото работят за Отечеството и не влизат в дискусии. Изборите се печелят с разнообразни похвати.
502
1
 
14
 
! Отговори
Съмнявам се преди 5 години
Съмнявам се Цвъкльо да знае значението на думата извинение.Стана ясно ,че е иницирал рекетьорски проверки на Артекс. Стана ясно ,че той е иницирал законови промени ,които да позволят на Артекс да строи небостъргач. Стана ясно ,че е купил апартамент на занижена цена.Сега нагло се крие зад институционални проверки ,които той дирижира.Лакомията му толкова добре импонира с прaсешкия му нос ,че чак е смешно.Носът му с огромната си маса влече цалата ГЕРБ надолу.