В отбора на Борисов - и маратонки, и токчета, и подковани ботуши!

Дончев: Няма разделение в партията, това е спекулация
146
В отбора на Борисов - и маратонки, и токчета, и подковани ботуши!

Вицепремиерът Томислав Дончев заяви, че няма разделение и различни отбори в ГЕРБ.

Още по темата
"В ГЕРБ има само един отбор - отборът на Борисов, и затова сме силни. В този отбор, разбира се, има и маратонки за дълго бягане, има и обувки с високи токчета, имаме и, ако е необходимо, и подковани ботуши, има всичко в отбора, но сме един отбор", заяви още Дончев в отговор на въпрос. Той определи коментарите за разделение - за групи, подгрупи, като спекулации, предаде БТА.

Според Дончев ефект от напускането на парламента на Цветан Цветанов на евровота ще има.

"Всяка подобна сензация има ефект, но предвид факта, че следваме сурови и тежки стандарти за поемане на отговорност, ефектът може и да е със знак плюс", коментира Дончев след участието си във форум за еврофондовете.

"Ние, освен да вършим резултатна работа, всеки ден трябва да се борим за доверието на хората, когато то - дали е разклатено или има малка пукнатина в него, ние трябва да вземем необходимите мерки да се възстанови", коментира още вицепремиерът и допълни, че затова понякога се налага да се правят жертви, включително и трудни, скъпи и болезнени.

По думите му всеки подобен трус в предизборна ситуация предизвиква вибрации, сензации, въпросът е да се излезе по най-достойния начин от ситуацията, което според него се е случило.

Попитан дали председателят на КПКОНПИ Пламен Георгиев трябва да подаде оставка, вицепремиерът каза, че всеки подобен случай има два компонента - законно и морално, и изтъкна, че за това кое е законно, се произнасят компетентните органи, а кое е морално, е въпрос и на лична преценка. Този въпрос е изключително чувствителен и силен за хората, които са в политиката, каза Дончев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
42, Ако искаш, ще ти го нарисувам - ако Дончев е пич, няма да се занимава с такива хора. Ако за толкова години не е схванал, че това не е точното място (както казваш ти), значи или му е гот да си *** парички, или просто е нечовешки глупав, или и двете. Цеци не му позволявал, но той си седи, заплатката му си тече, милиардите си се изливат от пусто в празно, а жена му пише из фейса :) Пич и половина, направо ще ме разплачеш.
40
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И този налъм Дончев, отгоре върху всичките ..... от ГЕРБ. Хайде, на бунището! Марш от парламента!
39
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Герберастките журналисти и *** от сутрин до вечер ни облъчват, че видите ли Томислав Дончев бил много честен и може би най-честният в ГЕРБ и един ден ще наследи самият Вожд.Оставете тези глупости - ако беше честен нямаше да е в ГЕРБ.В Шайката четни няма - само треторазрядни селски тарикати, но в замянна на това пък изпечени крадци на Евросредства и пари от Бюджета.ОСТАВКА !
38
0
 
20
 
! Отговори
ГЕРБ=КРАЖБА преди 5 години
Но публиката ви е окрадена, г-н Дончев. Отборът ви играе на кражби и простотия. Гнусни сте.
37
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Единственият "свестен" в герб всъщност е кадър на "Отворено общество". И сороска подметка си имат.
36
0
 
13
 
! Отговори
Real AK преди 5 години
Е, за физкултурника - маратонки, вие какво очаквате? Подаръка си е точен. Да взима свирката и да тича "по места" да си строява "електората". Отдавна хората гласуват по интерес и ГЕРБ пак ще си вземат тяхното от общинарите, близките и приближените им. Картинката могат да променят само активно негласуващите с години - вечните "анти" гласове. Иначе просто ще продължим да гледаме новия "двуполюсен" псевдо модел, който ни играят с БСП. Пази Боже от такива политици!
35
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
37,Електронното гласуване е ясно, тук става въпрос за административен капацитет. За който е отговорен този на снимката. За новата тол-агенция са заведени 1000 човека. Хиляда души, при съществуващите в 2019 г. технологии!
34
1
 
20
 
! Отговори
не само преди 5 години
Каква пукнатина бре Дончев, не е пукнатина, а огромна пропаст. И тя не е само в доверието на хората към вас, а във всичко между хората и вас там горе ...
33
0
 
12
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Бай Тронди,той,ако ставаше за нещо,нямаше да бъде член на герб-комунисти,с нови маратонки.
32
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре бе човече, обясни ми следното нещо:1. Ако Дончев е честен - какво, за Бога, прави в ГЕРБ?2. Ако Дончев е специалист - какво, за Бога, е задвижил? Маса пари се изляха в тая пуста агенция за електронно управление, или каквото е там, за тия пари вече трябваше да са въвели технологии и всички тия лелки и чантаджии из учрежденията да са само спомен.
31
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как да има разделение. Всеки си чака апартамента ...
30
1
 
9
 
! Отговори
1 преди 5 години
др.дончев,даже и прашки имате,особено прашките на дулозската.
29
0
 
18
 
! Отговори
Томислъ Дончоолу преди 5 години
В този отбор, разбира се, има и бабуши, сандали, има и тюрбани, имаме и фecoве, ако е необходимо и бурки, и шалвари.
28
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ е гнусна, клиентелска групировка пълна с некадърници и ограничени хора без възгледи и идеология, които използват членството в нея за собствено финансово облагодетелстване като встъпват в отношения на зависимост с нейния не по-малко *** патрон/клиентел Б.Б., без когото групировката би се разпаднала.
27
0
 
17
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 5 години
До ЖалкоДончев, ако е честен няма да е в ГЕРБ.
26
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
много е честен томиславчо....2 милиярда лева по късно и никакъв помен от електронно правителство или НЕЩО поне за тези пари....вън от политикаа
25
1
 
20
 
! Отговори
О С Т А В К А !!! преди 5 години
Мафията е единна. Факт !
24
1
 
17
 
! Отговори
До 22 преди 5 години
До ЖалкоЕдно време, през комунизма и след 90г. имаше едни такива...партийци, които постоянно нищеха и коментираха грешките на партията, какво трябва да се направи...кой е честен и кадърен, но не му се дава шанс и т.н. и т.н....та, същите в момента сте и вие. Кой бил добъър в ГЕРБ и кой не...и т.н.Истината е, че и тогава в БКП и сега в ГЕРБ, сбърканото е на най-високо ниво. Сбъркан ви е манталитета.И всичко останало е безсмислено вече да се коментира, изобщо.
23
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българският народ не заслужава да съществува, след като 10 години не може да се отърве от елементарна банда разбойници, които са го яхнали и ще го унищожат!Никъде другаде чак такива слабоумници не са управлявали толкова време!
22
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какви сурови и тежки стандарти? И срещу кого? Срещу някой селски кмет? Или срещу някой, откраднал пастет от магазин или блуза от МОЛ-а?Защо няма статия за опростените хиляди левове на съпруга на Дариткова и недекларираният ягуар?Обаче статии срещу ро.мите и турците не пропускате, нали?