Станишев оптимист: БСП винаги е вдигала доходите

Лидерът на ПЕС видя демографска катастрофа
Обновена: 22 май 2019 14:50 | 22 май 2019 14:49,
83
Станишев оптимист: БСП винаги е вдигала доходите
Снимка: БулФото

Винаги, когато БСП е в управлението, повишаваме доходите, защото човешкият капитал е най-важният за една  нация. Това е и основната битка и на социалистите в Европа - без човешки ресурс няма икономически растеж, няма чуждестранни инвестиции. Има само демографска катастрофа. Това каза президентът на Партията на Европейските Социалисти и кандидат за евродепутат от листата на "БСП за България" Сергей Станишев.

Още по темата

"България загуби много от своето зеленчукопроизводство и животновърдство. Сега е моментът при преговорите за новия Програмен период да се направи анализ на ефективността на евросредствата и да се коригира политиката, за да може България да възстанови позициите си в тези производства", каза Станишев пред хората от селата Болярово и Елхово, където той е на предизборна обиколка.

Пред тях той коментира и актуалната политическа ситуация в Европа, както и стратегията на европейската левица за евроизборите.

"Имаме шанс да направим силен европейски отбор с 9 премиери в Европейския съвет, с прогресивно мнозинство ш ЕП и с наш председател на ЕК, в лицето на Франс Тимерманс", категоричен е лидерът на ПЕС.

По думите му, той не очаква националистическо цунами, а митовете за слабо представяне на левицата са неверни.

Сергей Станишев призова хората да не разпиляват вота си за малки партии, които няма да прескочат бариерата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
10
 
12
 
! Отговори
90% от Българския преди 4 години
Дълг го натрупаха :- евреина Филип Димитров - освидетелстван шизофреник и хомосексуалист-ексхибиционист- евреина Жан Виденов- евреина хомосексуалист Сергей Станишев днес Бедна България има близо 100 милиарда дълг от който и 5 милиарда не влезнаха в България
52
2
 
33
 
! Отговори
Народна мъдрост преди 4 години
Срещнеш ли гладен комунист, нахрани го. Срещнеш ли жаден комунист, дай му вода. Срещнеш ли гол и бос комунист, обуй го и го облечи. Но никога, никога, никога не давай власт на комунистите, защото тогава всички ще бъдат, гладни, жадни, голи и боси. С изключение на управляващите комунисти!
51
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Особено Виденов през '96-та много вдигна доходите.
50
3
 
27
 
! Отговори
odpo преди 4 години
Дааааа по времето на Виденов всички бяхме МИЛИОНЕРИ.... лъжци пропаднали.
49
2
 
27
 
! Отговори
Румен Гечев преди 4 години
БСП е вдигала най-вече долара. до 3000 лева за долар!
48
6
 
8
 
! Отговори
До 38 преди 4 години
Най обичам няккой като теб който е бил с памперс или в ,,ташкент"преди 20-30 години ,полуинформиран и полуграмотен,не живял и не видял и с претенции че знае всичкода ми говори като последна инстанция.А колкото до деменцията-обидите показват липса на аргументи пъпчиви,млади момко.Явно си сирак,нямаш майка и баща и дядо и баба за да не знаеш историята и битието си или не си раждан и те е донесъл щъркела преди 10 години А най вероятно го правиш за пари-без да ползваш това което ти служи за вчесван
47
3
 
18
 
! Отговори
sas преди 4 години
тази демографска катастрофа именно предшествениците му от БКП я създадоха с фалиралата държава от края на 70-те.
46
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От това най-много ме е страх!Започне ли БСП да вдига заплатите става така, че със спестяванията си икономисвани с десетилетия в един момент си купуваме нов телевизор и толкова.
45
1
 
20
 
! Отговори
Другари,другари!!! преди 4 години
Още бай Тошо си го призна през 1989т,,социализъма е недоносче,едно недоразвито общество".Вижте,,Последната реч на правешкият крал"Той е знаел всичко което ще се случи в следващите 20-30 години,и как да вземем всички механизми на истинският капитализъм,,Не е имало социализъм,а тромава ,свръхбюрократична форма на капитализъм"Това обяснява лекотата с която ,,комунистите" ,станаха капиталисти. Той не е предвидил само че няма да участва в процеса,както е мислел,но е бил наясно че такова животно няма
44
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До СократисТо бяха строежи, то беше мислене за хората та накрая от строежите ви по *** образец нищо не ставаше, а хората докарахте до просешка тояга.И едно образование Докато ни карахте да четем за Митко Палаузов и загниващия запад хората (тези с лошото образование) произвеждаха стоки, за които дори вие закоравелите комунисти мечтаехте и се хвалехте като се сдобиете с тях.
43
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така е, при БСП бяхме милионери.За малко и милиардери да станем
42
3
 
22
 
! Отговори
Боби преди 4 години
БСП вдига доходите на ромите, а на българите ги намалява за сметка на това. Затова никога повече БСП и ДПС на власт. Мислят само за малцинствата.
41
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Баси наглеца! Чии точно доходи ше вдигнеш и как ше ги вдигнеш с тази мижава икономика? Ама я сега да гепим тлъстата еврозаплатка, пък те хората са прости и бързо забравят.Правителството може да вдига заплати на тези, на които то ги плаща - чиновници, куките и шапкарите...и как точно ги вдига тези заплати...чрез данъци на работещите в частния сектор, които намаляват с всеки изминал ден. Икономика му е майката, не лозунги и захаросани обещания да преборите лошия капитализъм.
40
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мдаааа, а освен доходите, ще вдигнат и борда и цените по магазините. Знаем.Живели сме го.Сърбали сме им попарата многократно.
39
19
 
6
 
! Отговори
До Сократис преди 4 години
Ами как да го забравят като те никога не са го помнели! Тук разтягат локуми разни пубертети и злобни реститути-***, които освен да рушат, крадат и заблуждават младото поколение, друго не знаят.На тях и след 100г ще са им виновни пак комунистите.Но виждате как се строеше, как се мислеше за хората, какво стабилно образование имаше тогава.Хайде четете за пътя където Борисов откри преди дни-някъде към Варна, след първия по-силен дъжд е пропаднал.Хвала на бойковата демокрация!
38
3
 
27
 
! Отговори
miko преди 4 години
Този за пореден път показва колко е нагъл и безскрупулен. БСП ВИНАГИ вдигали доходите!!!Този за толкова *** ли ни има цял народ, та нали помним всичките им управления водещи само до фалити и банкрути.
37
3
 
29
 
! Отговори
лъжец преди 4 години
Защо лъжеш бе Станишко? Кога вдигна доходите, пенсиите? Малко преди изборите ,за да спечелиш но не успя и остави Борисов да раздава увеличените пенсии и заплати. Не беше ли така? Ти тогана не мислеше откъде ще се вземет парите, искаше само да спечелилиш, но не, народът не ти гласува доверие нито на теле нито на крадливата ти партия. Толкова си нагъл, че няма накъде.
36
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така е БСП вдига пенсии месеца преди да падне от власт и после ГЕРБ ги плаща. Но пък по фалит на банки никой не може да ги бие БСП. Като цяло от край време социалистите винаги са правели помен с чужда пита. Но най-лошото е че са заели мястото на опозиция и правят такива като ГЕРБ да изглеждат незаменими...
35
3
 
24
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Айде още един клоун се появи да ни оправя доходите :)
34
16
 
7
 
! Отговори
До Възрастен преди 4 години
Вярно си възрастен. Това беше преди деменцията, пардон демокрацията да победи с идването на ГЕРБ. От тогава само разкази на очевидци и нищо истинско.