Борисов убеден: Европа винаги е била дясна, разумът ще надделее

Има и друг живот - в соцлагера, но той не е хубав, отсече премиерът
Обновена: 24 май 2019 23:11 | 24 май 2019 20:50, Красимир Ангелов
304
Борисов убеден: Европа винаги е била дясна, разумът ще надделее
Снимка: БТА

"Европа винаги е била дясна и разумът ще надделее. Да подкрепим и след неделя Манфред Вебер. Пожелавам успех на всички", заяви премиерът Бойко Борисов по време на закриващото събитие на кампанията на Европейската народна партия за европейските избори, съобщи пресцентърът на ПП ГЕРБ.

Още по темата
Борисов беше сред основните говорители на събитието в Мюнхен, наред с председателя на ЕНП Жозеф Дол, германския канцлер Ангела Меркел, хърватския премиер Андрей Пленкович и водещия кандидат на ЕНП Манфред Вебер.

"За мен е чест да съм тук сред вас. Винаги съм казвал, че няма по-хубаво място за живот от Европейския съюз. С Лех Валенса знаем, че има и друг живот - в соцлагера, но той не е хубав. Били сме, знаем го и не искаме пак", категоричен беше Борисов.

"Не им се плашете на националистите, на крайно десните и крайно левите, не са толкова страшни", посочи още той.

"Нашата партия е доказала отношението си към нашия кандидат", изтъкна Борисов и напомни, че само преди дни Манфред Вебер беше посрещнат и аплодиран от над 15 000 души в "Арена Армеец" в София. Според Борисов, като председател на Европейската комисия, Вебер трябва да държи на принципите и да спазва стандартите, които да са равни към всички.

"Надявам се двоен стандарт да не допускаш като председател на ЕК, както и за Пакета "Мобилност", както и за много други неща", обърна се Борисов към водещия кандидат на ЕНП. "Аз поех ангажимент и България е най-добрата граница на Шенген и на ЕС, нула нелегална емиграция", подчерта още председателят на ГЕРБ и напомни, че лично е завел Манфред Вебер на границата, за да види с очите си направеното.

Председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов отбеляза, че България днес празнува 24 май. "Светите братя са дали писменост на славянските народи. Със словото, с културата, с това, което са направили те, учениците им и последователите им, е гордост за всеки българин", заяви още в речта си Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


304
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре, че не говори чужди езици, че всички ще го разберат в оригинал колко е загубен! Сега превода все още се справя, но не е лесно! Чудя се, как преводачите превеждат на Юнкерс, например ,,шменти капели"! Импровизират, но доста пот се лее....
143
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чуждопоклоник и предател на народа
142
10
 
1
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
Няма какво да доказвам, Минчо Христов лае от 20 години едни и същи неща и нито намери съмишленици, нито успя по някакъв начин да убеди някого в нещо. Абсолютно несъстоятелен индивид, движен само от егото си.
141
3
 
19
 
! Отговори
Албанеца преди 4 години
В България:До СТРАНДЖА Баничка 2 лв.1лв.за Баничка 1лв.за Бойко
140
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Заставяне страни да се приемат нелегални пришълци, опрощаване на дългове към ЕС( от всички в съюза)на крадците Гърция и плащане на сметките им , налагане на културата на *** .до. филия и полова дисфория върху деца и хора с лабилна психика! Колкото и да обяснява за демокрация и десни идеи ТО ВСИЧКОТО ВЕЧЕ ОТИВА КЪМ ЛЕВИЯ БРЯГ- ЛИБЕРАЛ МАРКСИЗЪМ . Лошо стана за България и света .Леберализма трябва да се унищожи . ЛИБЕРАЛИЗМА Е НОВОТО СВЕТОВНО ЗЛО!Гласувайте с бюлетина 3 3А БЪЛГАРИЯ
139
4
 
16
 
! Отговори
до 167 преди 4 години
А тези от ГЕРБ щото не са нали:) И аз искам да си ремонтирам апартамента със 600 000 държавни пари :) Ще ми е идеално:)
138
4
 
21
 
! Отговори
до159 преди 4 години
Иванчева корумпе, а!? А Греб какви са? Или те по презумпция са невинни и на тях като по необразовани не им се зачитат безобразията!?
137
11
 
9
 
! Отговори
до 165 преди 4 години
До Панталей ПартизанинаИ така както се грижиха за бедните и онеправдани хора баба Пена е с 160 лв. , а Нинова и цялото Позитано 20 са милионери. Нещастници.
136
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз глсувам за Иванчева,щото видяхна практика политически тормоз,за който само съм чел.Няма значение,че екорумпе, или нестава за политик.
135
13
 
8
 
! Отговори
Панталей Партизанина преди 4 години
Г-н Борисов не знае какво говори. Това е може би резултат от възрастовата група. В България хората обичат БСП защото членовете и се грижат за онеправданите хора по села и градове. България е лява защото БСП е символ на мъдрост себеотрицателност и благополучие! БСП е бъдещето, Герб е миналото. Победа!
134
6
 
14
 
! Отговори
до Сата НАТО преди 4 години
Докажи го това е доста голо твърдение...лесно е да наречеш някой *** защото главата ти е промита... Не виждам какво има да обяснявам на теб когато евро-антлантика ти е промила мозъка. Аз съм живял и по Тошово време, но такъв разпад на държавата не съм виждал
133
12
 
0
 
! Отговори
към 155 преди 4 години
Байрактаров, Ваня Григорова, Път на младите - Чолаков! Водача на Атака е свестен! Ал. Томов е класа! Радан!!!
132
7
 
22
 
! Отговори
V преди 4 години
Ох, Боже мой, и този се обади. В пълна изолация е - нито езици знае, нито има интелект, нито някой го бръсне за слива. По-добре да си трае!
131
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако гласуваш за Иванчева значи не си добре, тя е доказано корумпе, има достатъчно информация чети
130
15
 
6
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
Минчо Христов е *** на идьотите.Нарцистичен маниак.Кажи друг.
129
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той и Чаушеску строеше и накрая подгъна копитата до стената! Това го чака и този какаванин! Мисли, че като е премиер ще се опази! Не виждате ли, че е в постоянен страх и вече не се владее! Глупости, глупости, глупости... Тези дни пролича съвсем в желанието да го рекламират заради изборите! Човека е за спешна помощ, те го влачат по телевизиите!
128
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Последното което е казл има стойност, но то така, безпричинно-следствено,чевсичко е обезличено.Т.е.,вебер да дава пари,а ние сме роби недодялани.Тозичовек,е без външният министър и защоникой нему казва да си вземе говорител"Колко е важно да бъдеш сериозен".Политик.Само с Винету нестава.
127
12
 
16
 
! Отговори
до Сата НАТО преди 4 години
Казвам ти веднага Минчо Христов, дори за Иванчева бих предпочел пред ГЕРБ, но за съжаление моят ВОТ ще бъде наказателен въпреки, че не харесвам БСП но е единствения шанс да не е ГЕРБ
126
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никакви подигравки не могат да засенчат харизмата и уважението на Германия към Борисов. Другари , защо Радев или Нинова не ги поканят някъде в Западна Европа, ами защото са прости и злобни комунисти-социалисти-капиталисти.
125
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Политиците само ви таковат а вие им се радвате. Не народ а мържа. Това ще кажа и ще свърша.