Борисов убеден: Европа винаги е била дясна, разумът ще надделее

Има и друг живот - в соцлагера, но той не е хубав, отсече премиерът
Обновена: 24 май 2019 23:11 | 24 май 2019 20:50, Красимир Ангелов
304
Борисов убеден: Европа винаги е била дясна, разумът ще надделее
Снимка: БТА

"Европа винаги е била дясна и разумът ще надделее. Да подкрепим и след неделя Манфред Вебер. Пожелавам успех на всички", заяви премиерът Бойко Борисов по време на закриващото събитие на кампанията на Европейската народна партия за европейските избори, съобщи пресцентърът на ПП ГЕРБ.

Още по темата
Борисов беше сред основните говорители на събитието в Мюнхен, наред с председателя на ЕНП Жозеф Дол, германския канцлер Ангела Меркел, хърватския премиер Андрей Пленкович и водещия кандидат на ЕНП Манфред Вебер.

"За мен е чест да съм тук сред вас. Винаги съм казвал, че няма по-хубаво място за живот от Европейския съюз. С Лех Валенса знаем, че има и друг живот - в соцлагера, но той не е хубав. Били сме, знаем го и не искаме пак", категоричен беше Борисов.

"Не им се плашете на националистите, на крайно десните и крайно левите, не са толкова страшни", посочи още той.

"Нашата партия е доказала отношението си към нашия кандидат", изтъкна Борисов и напомни, че само преди дни Манфред Вебер беше посрещнат и аплодиран от над 15 000 души в "Арена Армеец" в София. Според Борисов, като председател на Европейската комисия, Вебер трябва да държи на принципите и да спазва стандартите, които да са равни към всички.

"Надявам се двоен стандарт да не допускаш като председател на ЕК, както и за Пакета "Мобилност", както и за много други неща", обърна се Борисов към водещия кандидат на ЕНП. "Аз поех ангажимент и България е най-добрата граница на Шенген и на ЕС, нула нелегална емиграция", подчерта още председателят на ГЕРБ и напомни, че лично е завел Манфред Вебер на границата, за да види с очите си направеното.

Председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов отбеляза, че България днес празнува 24 май. "Светите братя са дали писменост на славянските народи. Със словото, с културата, с това, което са направили те, учениците им и последователите им, е гордост за всеки българин", заяви още в речта си Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


304
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
8
 
17
 
! Отговори
Стратег преди 5 години
Бойко се плаши само от социалистите, хахахахахахаха, защо ли? От т. нар. "националисти", той не се плаши, щот 3 броя от тей ги нареди на ранилката, че биля и зам. министър предатели направи от тях;))) Показа той на Еуропата как се обяздва "национализъма" - с повечко тежки софри и чорба в казаня. Но пустите му социалисти, немат оправия;))) и тая алчна Корнелия, ще му изпапа сиренцето. Рецепта за социалистите той нема, само да млати с бухалката, *** бухалката му я скрихме;)))
123
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нали разбра, суджука с разширените вени ще го папа БСП в неделя
122
2
 
12
 
! Отговори
Левак бивш преди 5 години
Ха наляво,ха надясно-право в л-йното прясно....
121
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боже , боже , на най- светлия български празник хукнал да си спасява политическата кариера , да се ***..з..ни на чужденци ,вместо да покаже на народа си ,че наистина уважава достойнството ни като нация
120
4
 
12
 
! Отговори
Истината преди 5 години
Журналистите го снимат все отдоле. Да го покажат както никой българин не го е виждал.Боко тиквата, колкото и да те снимат отдолу-нагоре, си оставаш невиждан ръб и ***. Също и лъжец. Предизборните ви герберски МАЗНьОЧИ няма да гледам
119
3
 
4
 
! Отговори
ни са знай преди 5 години
Комшийката ми тетка Пена (на нане Вуте), пъке мноого щастлива от това, че и тя, както Катрин Деньов, ще избира евродепутат......
118
2
 
2
 
! Отговори
do 139 преди 5 години
До Анонимен...kolega ...Balgaria e v " bibleiska katastrofa " ot nachaloto na demonikratsiata !!! Kakvo oshte triabva da se sluchi za da gi proumeesh ?!??
117
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ето една рецепта - Суджук по симитлийски!
116
2
 
12
 
! Отговори
както винаги преди 5 години
Аз както винаги ще гласувам ПРОТИВ не ЗА защото не харесвам никоя партия. На тази държава и трябва РЕСТАРТ измитаме всичко и почваме да градим наново
115
5
 
9
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Дочут разговор в сем. Нинови:- Курнелийо дай ми 20 лева, че ще водя бялата кобила на жребец - да я заплоди.- Добре Митко, ето ти 20 лева, но и аз ще дойда с теб - за днес приключих.*** гледала, гледала как жребецът оправя кобилата и казала на мъжа си:- Оох Митко, като гледам тоя жребец, че и на мен ми се прииска.- Съжалявам Курнелийо, но сме тръгнали само с 20 лева...
114
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изберете немецо от окупирана евроейска кравария и се хванете за палците.
113
3
 
4
 
! Отговори
Сата НАТО преди 5 години
От независимите кандидати има много по-добри Това те питам бе, драги!Кажи едно име да ги сравним?
112
1
 
10
 
! Отговори
hora ,proumeite преди 5 години
..BSP ne e alternative na GERB !!! Absoliutno vsichki partii v Balgaria proizlizat ot edna I sashta partia BKP !!! Parite na komunistite se vartiat po mejdu im !!! Te vsichkite sa ili bivshi komunisti ili tehni galenitsi I otrocheta !!! Vsichki sa na edna I sashta hranilka !!! Pliuiat se I se jkarat uj pomejdu si za pred naroda a posle delia pliachkata !!! Tova e !!! Koi razbral...razbral ...
111
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В момента в БСП управляват най крадливите за всички времена в тая партия, само си представете да вземат властта, това ще е катастрофа с библейски размери за България.
110
6
 
18
 
! Отговори
Цвък преди 5 години
Изборите са вече спечелени и резултатите напечатани отдавна.
109
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само че ГЕРБ е юдеомасонска партия, целта е унищожаването на България и тя го постига. С ниски доходи, замразени пенсии, обезлюдяване на селата с измислени болести по животните. Сценария написан от сащ се изпълнява стриктно, не случайно най голямата гад цветанов често прескача до там.
108
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На Баце му свърши харизмата кво ще парим сега...ако Баце го нема държавата ще се счупи...народа ще се затрие...България ще изчезне...той за нас е като въздуха, слънцето и водата без него ще бъде вечен мрак и ще измрем всинца...Баце не ни изоставяй бащице наш...!!!
107
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бе, уж пак се точи за победител тук и заедно с ЕНП, но защо така е стресиран? Съвсем изтрещя напоследък! Направо му пушат кабелите! Дано в неделя малко релаксира, когато Цецов му поднесе на специална табла здравословните резултати....
106
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Швабите не са политици а простаси като мене. Б Б
105
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Суджука с напращяли вени ще го ядат социалистите в неделя, запомнете това