Мисис Вселена. Една /не/обикновена съпруга.

Не, думата за нея не е "красива" - тя е изящна. Това обаче хич не й пречи да яде до пръсване. Готви божествено и всяка сутрин се събужда не с кафе, а с пускане на прахосмукачка. Тя е Елеонора Манчева.
4 авг 2007 10:34,
56
Мисис Вселена. Една /не/обикновена съпруга.
Снимка: Булфото

Винаги съм си я представяла точно такава, каквато я виждам, когато пристига на срещата ни – една такава мъничка и крехка, изправена, с изящна походка и много красиво лице.

Точно както очаквам, идва на интервюто ни със съпруга си – футболистът Владо Манчев.

Чувала съм, че двамата не се разделят почти никога и всичко вършат заедно.

Щастливци са и това е изписано на лицата им – през цялото време той я гледа в очите, докато тя разказва за живота си... и почти всяка свое изречение започва с „ние“. Обичат се и много им личи.

Елеонора стана популярна, след като се омъжи за Владо – това е неоспоримо. Но тя е напълно способна да привлече трайно вниманието върху себе си и то не само с това, че е една от многото красиви футболни съпруги.
Нора е жена с позиция, с амбиции и със завидно умение да се изразява ужасно спокойно, но също толкова категорично. Като един типичен представител на зодията си – Лъв.

След като миналата година стана най-красивата омъжена българка, преди няколко седмици тя спечели и най-престижната световна титла, присъждана на омъжени жени - „Мисис Вселена“.

Разбира се, че имаше спекулации около първото й място – за това, че точно у нас печели точно българка. Но истината е една – тя наистина заслужава да стои най-горе на стълбичката.

Има най-странните очи, които някога съм виждала. Преди да се запознаем, смятах за проява на не особено добър вкус това, че навсякъде, където се появяваше, носеше цветни лещи.

Е, така си мислех аз... А след разговора ни се оказа, че всички мислят, че това не може да е истинският цвят на очите й – сиво-сини с малки жълтеникави точици. Но е. Нейните са си:)

Ето за какво си поговорихме с една умна, красива жена. Не са на изчезване.

Каква беше преди да срещнеш Владо?

Не бях по-различна, само че сега съм по-отговорна, омъжена жена, с много повече ангажименти.

Как ставаш сутрин? От какво си по-ангажирана?

Много лесно, без проблем. Дори не ми е нужно да си навивам часовника. Не пия кафе, не пуша.

А как си лягаш?

Рано, към 10-11 часа. Не съм от хората, които ходят по заведения... случва се, разбира се, но не ми е практика.

Кога те гони безсъние?

Никога, спя много добре.

С какво спиш, освен с Владо, разбира се?

С пижамка.

Какво разхождаш?

Доскоро имахме кученце, но сега вече нямаме... Силно казано го разхождах, той беше на двора. По-скоро обичаше да тича с Владо.

Кого наби последно?

Не се е случвало никога в живота ми. Но има много хора, които искам да набия.

Кои?

Конкретни имена няма да посоча, но има много, които подхождат много странно в дадени ситуации и това ме дразни.

Какво ти казват гласовете?

Имам един вътрешен глас, който ми дава кураж и увереност, когато ми е трудно... и да вървя напред.

Какво би направила, ако си всемогъща?

Преди всичко бих променила една черта от хората, която не харесвам – завистта.

Къде и какво би си имплантирала?

Никога не съм крила, че имам силиконов бюст. Бих направила и друго, ако ми се наложи.

Какви са имплантите ти и боля ли те след операцията?

Ами не, изобщо не боля. Може би защото са сложени надмускулно. Прибрах се сама след операцията, сама шофирах... и на другия ден ходих на плаж и плувах – нямах никакъв проблем.

Коя е най-мръсната дума?

Има много мръсни думи. Дразни ме например, и звучи грозно, когато някой псува. Не го одобрявам.

Кога си задоволена?

Когато постигам целите и амбициите си, и тогава, когато преценя, че това, към което съм се стремила, е изпълнено на 100%. Защото съм перфекционист и или правя всичко максимално добре, или не го правя.

А самодостатъчна ли си си?

/Мисли дълго..../ Да?

Какво образование имаш?

Учила съм в техникум по фризьорство и козметика - на Плиска. Образованието ми е средно специално, специалност козметика. Веднага след като завърших, си направих собствен салон, имах го като идея още, когато учех.

А не си ли мислила да имаш висше образование?

Мислила съм, но животът ми много се промени и така стана, че не ми остана време, постоянно пътуваме... Обаче си мисля, че никога не е късно и не съм се отказала. И на 30 бих записала.

Ползваш ли Интернет и за какво?

Да, често се случва. Предимно следя новините и чета, когато има някаква публикация за мен. Tialoto.bg например така го открих – написах името си в една търсачка и попаднах на вашия сайт.

Секс или диета?

Секс, разбира се. Аз диети не пазя.

Виктория Бекъм е?

Моя любимка, много интересна жена. Винаги успява и се утвърждава във всичко, което започне да прави.

А Парис Хилтън?

Харесва ми начинът й на обличане – всичко е много добре съчетано. Въпреки че тя получи награда за най-зле облечена холивудска звезда, на мен ми допада стилът й. Даже кученцето й отива.

Ти защо не си вземеш едно, ще ти отива също?

Не искам да си взимам никакви животни, защото после, като им се случи нещо, много страдам. Иначе обичам и котки, и кучета...

Добре, куче не искаш... А поне едно бебче?

Ами, мислили сме за това, но не работим по въпроса. Още не е дошло времето. /Владо я поглежда въпросително и не става ясно дали е на същото мнение... но подозирам, че не е/.

Определи се с една дума?

Амбициозна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
"написах името си в една търсачка " yessss :))
35
0
 
0
 
! Отговори
Янчо Янчев преди 16 години
Още от понеделник.Ама карай, аз отивам на море.
34
0
 
0
 
! Отговори
Янчо Янчев преди 16 години
Още от понеделник.Ама карай, аз отивам на море.
33
0
 
0
 
! Отговори
Rusalkata преди 16 години
kakuv intelekt be mila kato e zavur6ila za kozmeti4ka. Pisna mi ot silikonki i naduti parvenuta.
32
0
 
0
 
! Отговори
Konstantin преди 16 години
Нема нужда да се говори...... "мацката" както я наричате, според мен не е нищо повече от хирургията в 21век.... а да не забравим, ***, кат манекенка........... и кво да говориш с тая ***? Само за дрешки и коли. Друго си е с жена ми, можем да обсъдим молекулярната биология, икономиката, стивън хокинг........ и др.А с тая "*** ***" , кво? Седиш и само за "амбицииииките" си говорите, *** селска овца.
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Всъщност, и да е *** овца, както много от вас предполагат, какво от това? В задните ви части не бърка. Очевидно мъжът й е доволен от нея, важното е, че я *** нощем, а вие - не. :) *** се от яд, че мъжете мислят през повечето време за секс (когато не мислят за пари), и че се интересуват главно от *** блондинки със силиконови цици. Открай време е било така, като изключим силикона. Again, това не е ваша работа, освен ако се мъчите да промените света.
30
0
 
0
 
! Отговори
zainteresuvan преди 16 години
NQKOI DA MOJE DA MI KAJE KUDE E SALONA NA TAZI KRASAVICA,4E IMAM NQKOLKO NOKUTA NA KRAKATA DA SI OPRAVQM...;)
29
0
 
0
 
! Отговори
.. преди 16 години
i az ot mesec sam sas silikon i edna sedmica SLED OPERACIQTA bqh prevarzana dokato mi svalqt koncite.nemoje o6te na drugiq den da otide na more.za kanar4eta li ni smqta.ili teksta si be6e izmislen
28
0
 
0
 
! Отговори
Viktoria преди 16 години
Eleonora e istinska zvezda!Tia e ot horata,koito umeiat da zavladiavat vsiako surce.Pritejava ocharovanie,intelekt i opasen char!Vseki koito napishe neshto losho za neia,e chisto i prosto losh vkus i zavist na purvo miasto.Postiga vsichko blagodarenie na sebe si,na nikogo ne dulji nishto.E,po dobre ot tova ima li!Nora ti si nomer edno!
27
0
 
0
 
! Отговори
Dimitar преди 16 години
Завист! Тя е навсякъде и контролира смешните ви коментари!
26
0
 
0
 
! Отговори
XxL преди 16 години
Не разбирам защо винаги победителките трябва да са *** и с леко *** физиономия. Много повече ми харесват мацките от картините на Mайстора.
25
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 16 години
kolko e smeshnata gorkata tia....
24
0
 
0
 
! Отговори
Биляна преди 16 години
Браво, момчета! за първи път да видя нещо свястно във форума! а към другите - хора, стига с тая завист, стига с тая злоба! никъде по света го няма това - "нашенското". Силикон или не - какво ви пука?! Умна или *** - какво от това! защо е това постоянно плюене, защо е това нещо?!
23
0
 
0
 
! Отговори
Ally преди 16 години
Аман от измислени миски, титли и наизустени изявления...идеален сценарий за *** американска комедия в побългарен вариант...
22
0
 
0
 
! Отговори
Тате Манчев преди 16 години
Горкия Владко...
21
0
 
0
 
! Отговори
Константин преди 16 години
До 18, никито: Братле, не съм съгласен съвсем, красиви жени има навсякъде, манталитета и държането са важни. Иначе съм съгласен, че всеки *** седи във форумите и плюе по я журналистите, я статиите... Стига бе. Поне правописни грешки не правете, докато си пишете "негативните" коментарчета. М/у другото забелязвам че доста плюете днес.бг... защо? Очевидно е че няма претенции да е финансов онлайн портал, нека да се чете нещо за забавление, като сте извадили едни претенции, поне ги покрийте някак. Сложила силикон, голяма работа, няма претенции да е нобелов лауреат, кво значение къде завършила, жената не кандидатсва за проджект мениджър... тя си прави, каквото й харесва, това не означава, че е безподобно *** овца. Оставете хората да си живеят живота и да си гледат семействата, а вие вместо по цял ден да си изкарвате комплексите във форумите, свършете нещо полезно и градивно!Поздрави!
20
0
 
0
 
! Отговори
mmmm преди 16 години
Imam chuvstvoto, che ako vsqka po-hubava jena si sloji silikon moje da se qvi na takuv konkurs...a i kato znam kak za vseki podoben konkurs v BG se plashta-t.e. namirash nqkoi koito da naplati na agenciqta ili na glavniq sponsor...taka che tuk ne stava duma za 18 - godishni, na koito im e malko po-trudno da go napravqt, no ne i nevuzmojno, a stava duma za esna dosta po-zrqla jena s vliqtelen muj, koeto ulesnqva neshtata..Kakvo da vi kaja...qvete se i vie..samo malko plastichna namesa e neobhodima i purvoto mqsto e vashe!!!
19
0
 
0
 
! Отговори
LEO преди 16 години
Kakvo i e krasivo na tazi krava ta tia i mliako ne moje da dade samo silikon i plastika moje da stane statuia v niakoi muzei na vosa4nite figuri i vseki 6te ia e.....
18
0
 
0
 
! Отговори
nikito преди 16 години
абе не мога да разбера какви и защо сме такива ние българите ???!!! защо когато един от нас, било то мъж или жена, се издигне по някакъв повод, веднага се намират други бълагари които да го оплюят ама възможно най-много ??? може би коментарите тук са от хора които не са си показвали носа извъм България , но аз съм пообиколил цялата европа и живея извън България, та имам що годе поглед върху жените в европа! бих казал че българките са едни от най красвите !!! но може и да ги оплюем , ако искате !!! само дето прехвалените французойки или испанки са едни дебели грозноватиподобия на жени!!! както и да е! цял свят казва че е хъбава - ама българите казваме че не е !! вярно има и по хубави от нея , но това нее нейна вина!! не 10 а 100 бих и дал по десетобалната система !! хайде българино , оплювай и освирквай всичко българско и родно !!! и си живуркай в кварталните кръчми ипо интернет залите.....
17
0
 
0
 
! Отговори
... преди 16 години
То диетите се Спазват май... Не съм чул на някого да са му откраднали диетата, та да я пази.Абе каквото ни всичкото, такова и това:)