Лудогорец надви Стяуа, ще играе в Шампионска лига

В драматичен мач българите победиха след изпълнение на дузпи
Обновена: 28 авг 2014 14:37 | 28 авг 2014 00:32,
355
Лудогорец надви Стяуа, ще играе в Шампионска лига
Снимка: Булфото

Шампионът на България Лудогорец изигра пореден велик, драматичен и луд мач, удари Стяуа след продължения и дузпи пред 20 000 зрители на стадион "Васил Левски" и се класира в групите на Шампионската лига.

Българите победиха Стяуа с 6:5 след дузпи, 1:0 в редовното време и продълженията.

Така приказката за родните шампиони продължава и те си уредиха мачове с грандовете на Европа в следващата фаза на надпреварата.

Редовното време завърши с победно 1:0 за Лудогорец след феноменално попадение на Вандерсон в 90-ата минута, което доведе срещата до продължения.

В тях двата отбора не си вкараха гол, но в 119-ата минута Владо Стоянов бе изгонен с директен червен картон, което наложи на вратата да застане Козмин Моци.

Защитникът направи уникални спасявания, хвана две дузпи и успя да класира Лудогорец в групите на Шампионската лига.

Така в касата на разградчани ще влязат директно 8.6 млн. евро, а в София ще акостират звездни играчи и отбори.

Лудогорец заслужава само суперлативи за мача, както и за цялостното си представяне този сезон в Шампионката лига.

Българите отново изиграха феноменална среща в европейските клубни турнири и логично продължават да пишат история и да мечтаят за нещо още по-велико.

Подробности за мача вижте в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


355
Още по темата: ЛудогорецСтяуа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
193
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не знам, но юнака Моци със сигурност жив ще го одерат, ако се прибере в Румъния...:) Дайте му българско гражданство, а на оная пасмина, дето подкрепяха Стяуа може спокойно да им се отнеме българското...:)
192
2
 
33
 
! Отговори
Скалата преди 9 години
Браво ,бе Лудогорец!!!Не знам за вас ама аз се радвам от все сърце на победата и за това ,че ще играят в групите на Шампионска лига.Както щях да се радвам за всеки 1 БГ отбор!!!БРАВО!!!
191
1
 
30
 
! Отговори
Ястребовски преди 9 години
До майорскиСпоко, тия са някакви дрогирани боклучета ,не им се връзвай, аз съм Левскар ,но от все сърце се радвам на победата на Лудогорец! Беше луд мач!!!
190
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лелееее, колко много злоба, ненавист, простотия и тъпотия извира от коментарите тук. Защо се държите като *** тинейджъри без капка мозък? Кому е нужно всичко това?
189
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много се радвам!!! И знаете ли защо не хейтвам като вас ? Домусчиев беше осигурил безплатен вход за младежките тимове на клубните отбори в България, за да има зрители, за да се чувстват момчетата от Лудогорец подкрепени , да им дадем самочувствие. А вие не спяхте да пляете...да *** и кривата нация
188
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЦСКА ще дойдат тука да ги опъне ЛОКО ПЛОВДИВ !
187
2
 
33
 
! Отговори
ПРЕДАТЕЛИ !!! преди 9 години
Колко много депресирани, неосъществени , писарушки има тука.Кво пишите за други отбори тука бе СТАТИЯТА Е ЗА ЛУДОГОРЕЦ и ШАМПИОНСКАТА ЛИГА!Пишат ми за ЦСКА що не си забиите по един фишек изодзадзе МРЪСНИ ПРЕДАТЕЛИ...
186
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Praviat narocno da se namraziat dvata odbora za da ima novo vechno derbi shtoto staroto vijdat che moje da niama takova.levski nikoga niama da se suvzemat.te niamat realni problemi osven che niamat kapacitet da budat silen odbor ili vuobshte niakuv odbor
185
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вие си гледайте треторазрядния селски отбор цска дето играе с Марек и Хасково,а не говорете за Шампиона и носител на всички отличия в България Лудогорец,който играе в ШЛ с най-силните европейски отбори.
184
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Изобщо тоя циника и Цскар, дето са фенове на един средняшки отбор от бг А група да ѝкоментират носителя на всички купи в България и класиралия се в ШЛ да играе с най-добрите отбори в Европа, тия *** селяни ли ще дават акъл за лудогорец,за футбол или за акции най-добре давайте акъл,че 3000 човека сте феновете на цска по последното преброяване на купувачите на акции. Егати тъпите и нагли комунистически фенове. Вие си гледайте треторазрядния селски отбор цска дето играе с Марек и Хасково.
183
5
 
14
 
! Отговори
До циника преди 9 години
...аз идвам при всяко гостуване на вмирисания ви разградски стадион и само ние се чуваме на него. От ваша страна освен два три пъти да извикате "Бий чорбата..." и едно "ааааа" при някой гол, друго не скандирате.Ние идваме при вас, ама защо вие не идвате повече от 15 човека на Армията ...-------------------- *** си като военен,типично за феновете на цдна. Викали феновете на лудогорец като вкарали НЯКОЙ ГОЛ,АБЕ ТЪПО ПРАСЕ,ВИЕ ЕДИН ГОЛ НЕ СТЕ ВКАРАЛИ НА ЛУДОГОРЕЦ, С КАКВА НАГЛОСТ ГИ КОМЕНТИРАШ.
182
2
 
2
 
! Отговори
чичкото преди 9 години
До ПРЕДАТЕЛИ !!!и да ходим на училище да пишем грамотно...
181
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това, което Лудогорец направиха е успех за клубния ни футбол -това е добрата част.Лошата част е, че един откровен престъпник, за който знаемче фармацефтичните му заводи произвеждат амфетамини итой се занимава с незаконна търговоия на тези препарати замилиарди,та то си бетонира имунитета сега - никой няма да може с пръстда го докосне.
180
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ЦСКАpПравилно бъди горд от турско-румънската ви агитка и новата ви околна среда ГРУПА Б *** прасета !
179
18
 
5
 
! Отговори
ЦСКАр преди 9 години
Няма лошо, биха, ама защо да съм горд от отбор от наемници??
178
4
 
2
 
! Отговори
циника преди 9 години
ето, 241 и 242 вече целуват ръка на домуса! Давайте българи, следвайте техния светъл пример! На най-шавливия кръст домуса обещава и фес за награда!
177
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
СПОРЕД МЕН господин или другаря ДОМУСЧИЕВ трябва да копува по спешност ГОЛ МАЙСТОРза последна фаза вкарване на топката в във вратата от 15-20метра но да не е от нашитеманекени щото не стават за футбол...ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е иначе ще гледаме само как падат в ЕВРОПАТА...
176
1
 
11
 
! Отговори
!!! преди 9 години
До циникаПо-добре да гледам подарения от домуса футбол, отколкото този на ЦСКА.... А и не виждам какво е недостойното да си пусна футбол, в който участва български отбор, и да става за нещо мача... Единственото, за което се сещам на момента, когато гледам такова нещо е, че не гледам ЦСКА... иначе нямаше как да е качествен...
175
6
 
9
 
! Отговори
ПРЕДАТЕЛИ !!! преди 9 години
В тея тешки времена остана поне в спорта да сме едини и да подкрепим БЪЛГАРСКОТО !!!Ненавиждам предатели дето са викали за СТЯУА защото са по силни по презумция!!!Лудогорец показа зъбки в тоя мач а това не се очакваше от ПРОТИВНИКА ВЪОБЩЕ !!!Ето защо ПЯРВИЯТ мач е ПОДВЕЖДАЩ и незначителен при вкаран само ЕДИН ГОЛ !!!
174
12
 
5
 
! Отговори
циника преди 9 години
Целувайте ръка на домус ага, бе! Той ви подари кауза, бъдете така добри да се наредите на опашка и да бъдете достатъчно гъвкави в съответствие с изискванията на вашия патрон. Наведете се, а така, целувайте и благодарете! Достойни българя....хахаха