Сензационно Локо Пловдив на 1/2-финал за Купата

"Смърфовете" победиха адашите от София и като гост
25
Сензационно Локо Пловдив на 1/2-финал за Купата
Снимка: Булфото

Локомотив Пловдив се класира за 1/2-финалите на турнира за Купата на България, след като елиминира Локомотив София.

"Смърфовете" победиха с 2:1 на стадиона в "Надежда" и с общ резултат от двата мача 4:2 продължава напред.

Ласиман откри за гостите в 33-та минута, а в 44-та Траянов изравни за столичани. Делев обаче вкара първия си гол от много време насам, след като се разписа от 55-ата минута и така донесе успеха на гостите.

Теренът обаче бе под всякаква критика, но този път "козът" на столичните "железничари" не се възползваха от своя коз.

Известно е, че заради терена на Локо имаше сериозно претенции от страна на ЦСКА, след като "червените" загубиха визитата си с 0:2 на стадиона в Надежда.

Още футболни новини четете в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
1
 
! Отговори
Ред преди 9 години
Браво на Локо Пд за проявеното мъжество... Нямат пари за заплати, обаче играят за чест. Стойчо да си води записки, че ми омръзна като обърка състава или не може да мотивира момчетата все някой друг да му е виновен...
21
6
 
1
 
! Отговори
БЕЖАНЕЦ преди 9 години
Само Локо! Само Юве!!!
20
2
 
2
 
! Отговори
gost преди 9 години
срам за европа с тоя платен онлине про формат сте аман от глупостите ви аиде оправете се къде е сем
19
6
 
5
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 9 години
софетата да си играят мачлета в шопската лига
18
2
 
4
 
! Отговори
gost преди 9 години
оправете си платения канал бе тапари нема да ви рантутим само за кво плащаме и онлине ли да не ви гледаме само сечене на гонг плеи
17
3
 
6
 
! Отговори
въйъй преди 9 години
Кое му е сензационното на това тото-порно? Ами т.нар.мач на айнаута-Локо пд-Локо сф-0-4 и то през първото полувреме?Ай сега съберете едно и едно и вижте дали толкова"сензационно"..Пълна порнография,пълен цирк!
16
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Брутално тото за 6цата, а сега полягване със бонус залози на 8 коефициент. Отделно премиата от Киро за мача с ЦСКА. Та 4лв за Диема HD ли беше??????
15
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кое му е сензационното ? Те Локото си свършиха работата и биха ЦСКА, изцедиха си и последните сили в този мач и от тук нататък да става какво ще.
14
4
 
8
 
! Отговори
Д-р Сополски преди 9 години
Затова , макар и софиянец и левскар , винаги съм уважавал филибарските отбори....Играят за чест, слава, морал...Евалла майни! Само така!
13
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Докато отбори играят на такива криви поляни и разчитат на тях за да постигат успехи, българския футбол ще си седи на дъното.
12
2
 
1
 
! Отговори
edin преди 9 години
*ати цирко!А стойчо дали Гледа мача?
11
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
последните 15 години Локо Сф никога е елиминирал Пловдив за купата. Все още във футбола някой неща са по-важни от парите. Формата е временна, класата е Вечна!
10
3
 
4
 
! Отговори
Д-р Сополски преди 9 години
И сега вече идва въпросът:Как Локо Сф, разковал водача за първенство, не може да бие отбор, мъчещ се да оцелее и играещ само за шкембе и три филии хляб?Помислете....
9
2
 
1
 
! Отговори
Д-р Сополски преди 9 години
До РеалистътКолега, тук изниква въпросът:На железните ли беше платил Киро Гела, за да играят навито или на панчаревци, за да НЕ играят навито....Щото и едните и другите виждат заплати само по Коледа, Великден и 24 ти май....
8
2
 
5
 
! Отговори
циник преди 9 години
При целия ЦИРК наречен Български футбол, се чудя на мазохистите дето плащат по 3.99лв. да го гледат, аз по-добре да заведа децата на истински ЦИРК, те тия пари няма да ми стигнат, *** що да пълня гушата на ДОМУС АГА, БАТ ВЕНЦИ МУТРАТА и цялата *** в БФСто, а ако ми се гледа истински ЦИРК, скоро е с Италия, голям смях ще пада.
7
3
 
1
 
! Отговори
Реалистът 2 преди 9 години
ДО АНОНИМНИКА НОМЕР 4 - Ами РЕГИСТРИРАЙ СЕ и ще видиш !!!!!.......... В сайта , в който аз играя КОЕФИЦИЕНТА за гостите беше 8,00..... А сега ПОЗНАЙ дали са го "ИГРАЛИ" "ПРАВИЛНИТЕ ФУТБОЛИСТЧЕТА" И "ПРАВИЛНИТЕ ИМ ПРИЯТЕЛЧЕТА И ПОСТАВЕНИ ЛИЦА"....... :( :( :( !!!!! Повече от половината отбори в това смехотворно Първенство играчите и шефчетата им така си изкарват паричките........... После искайте от такива.... да правят "ПРОБИВИ В ЕВРОПА".... Знаете ли кога?!?!.... НИКОГА!.... ПЪЛЕН СМЯХ ! :(...
6
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Играли са на точен резултат Локо София - Цеца 0:2, хахаха И до мароко Само Локо:))
5
4
 
2
 
! Отговори
Реалистът преди 9 години
Какво стана с "великият" домакински отбор на "Доко" ( София) ?!?! Май за мача в неделя срещу ЦСКА.... НЯКОЙ ( под НЯКОЙ разбирай - КИРО ГЕЛА!) им беше напълнил джобчетата с "зелено" за да играят доста "навито" , а ?!?! Къде беше днес следобед този 'УСТРЕМ" от неделя , а , Софийски Железничарчета ?!?! Смешници долни ! .... Аман от ПРОДАЖНИЦИ в това подобие на "Държава".... Каквато страната.... такъв и "футбола"! Днес КОЕФИЦИЕНТА ЗА "ДОКО" ОТ ПЛОВДИВ БЕШЕ ВИСОК.... Сигурно това са "ИГРАЛИ" !!!!...
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Къде го видя този коефициент? Искам и аз да залагам?
3
4
 
4
 
! Отговори
Черно тото преди 9 години
Хубав коефициент в Бетовете - 8.50 за победа на Пловдив...Дали е истински мача ще решите вие...