След един на нула: Челси стана шампион на Англия

"Сините" от Лондон спечелиха измъчено срещу Уест Бромич
Обновена: 13 май 2017 10:40 | 13 май 2017 10:32,
16
След един на нула: Челси стана шампион на Англия
Снимка: Reuters

Челси стана шампион на Англия в дебютния сезон на Антонио Конте като мениджър на тима. “Сините” от Лондон спечелиха измъчено с 1:0 гостуването си на Уест Бромич, но спечелените три точки бяха достатъчни, за да бъдат недостижими на върха в класирането на най-тежкото първенство в Европа.

Героят за Челси бе повече от необичаен - резервата Миши Батшуай, който се разписа чак в 82-та минута на двубоя. С този успех Челси събра 87 точки и е далеч напред пред градския си съперник Тотнъм (77). Така три кръга преди края Челси може да празнува.

Двубоят можеше да започне по сензационен начин, след като още в 30-та секунда Тибо Куртоа трябваше да спасява много опасен удар с глава на Саломон Рондон. Постепенно гостите овладяха центъра на терена, но реални опасности пред вратата на Уест Бромич липсваха.

Още за двубоя четете в gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: англияфутболчелси
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
3
 
! Отговори
До долния преди 6 години
Титлите са си титли. Ман афите например като пръснаха полови млрд последните 4 какво взеха освен калъфки? А Левски като спечели пари от участията си в ЛЕ, в какво ги инвестира освен за май муни, дето играха по 2 мача и после взимаха сумата и неустойки? Така пари всеки е имал в даден момент, ама акъл не всеки има. То и микренското джудже има пари, ама освен калъфки друго не печели.
14
4
 
1
 
! Отговори
Геренбахче преди 6 години
Челси-един посредствен във времето отбор ,припечелил нещо в последните години благодарение парите на Абрамович...Аналог на ,,Лудогорец,, на Киро Гела...
13
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами вземете си ги в Италия ние на сила никой не караме в Англия :) Ама и те знаят , къде е истинския футбол и пари. В Италия има само манекени стил А група. Да не говорим, колко пъти ги съдиха за оредени мачове....На Юве колко титли и отнеха и колко време беше в изгнание ? Това ли ви е футбола ? Всички отбори да лягат на Юве и Милан . Смешници.
12
2
 
2
 
! Отговори
д преди 6 години
То затова италианци ,испанци и португалци ви учат на тактика.Без Европа Англия е последната дупка на кавала.
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Италия ? Това нещо има ли го изобщо и гледали го някой? Всеки знае , че от време на време ФИНА дава на по слаби държави да печелят с цел поддържане на спорта. ...Италия е трета девизия.
10
0
 
2
 
! Отговори
мда преди 6 години
Добре,че ги водят я италиански ,я португалски треньори .......
9
1
 
1
 
! Отговори
а преди 6 години
Всички видяхме Ман Юн как се ошашави от някаква Селта.Представете си всеки италиански тuм срещу тия ...... хахах
8
1
 
1
 
! Отговори
do 2 преди 6 години
Свободен си да напуснеш новината от "апатия". Даже не знам как така апатията те е накарала изобщо да влезеш. Явно си фен на друг отбор и наричаш завистта апатията, за да изглеждаш по-малко противен в собствените си очи. Който е апатичен, просто не влиза и не чете.
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 6 Да свалим очилата? Това е все едно да зачеркнеш всички титли на ЦСКА И Левски през годините, защото преди 6-7 се появява Лудогорец и мачка наред?
6
2
 
2
 
! Отговори
свалете очилата преди 6 години
Челси от 2005 до сега имат 5 титли на Англия и 1 Шампионска лига.....тя и голямата конкуренция е от тогава. Сега 7 отбора се борят със състави за по половин милиард....преди 15 год. Е имало 3 силни отбора и другото е било пълнеж.....
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Честито на феновете на Челси с едва 6-тата купа в историята им :))
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Италия последния като бие първия или като отбор на 15 място стане шампион .... тогава ще говорите за футбол . Гелосани пенсионери. Италия от 15 години е след Германия даже . Напред са Англия и Испания .
3
6
 
2
 
! Отговори
р преди 6 години
Висшата лига е по -слаба от Чемпионшип .....Само се чудя на отборите защо напират за там . Гледайте италианското и се насладете на играта.
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Уаууу..каква новина! Ще взема да пия едно уиски вече от апатия.
1
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само челси оле.