Насилник, изнасилвач... Спонсорите изоставят Роналдо!

Nike и EA Sports обезпокоени от разследването срещу звездата на Юве
5 окт 2018 10:30, Веселин Коларов
67
Насилник, изнасилвач... Спонсорите изоставят Роналдо!
Снимка: Reuters

Два от основните спонсора на звездата на Ювентус – Кристиано Роналдо, са обезпокоени от обвиненията срещу петкратния носител на Златната топка за изнасилване.

Nike и EA Sports излязоха с официална позиция, в която се пише, че следят внимателно развръзката на случая. Полицията в Лас Вегас поднови разследване от 2009 г., след като Катрин Майорга представи нова информация. 

Нейните адвокати потвърдиха на пресконференция снощи, че могат да пуснат ключови доказателства пред общността. Красавицата вече постигна извънсъдебно споразумение с Роналдо през 2010 г., като получи 375 хиляди долара, за да мълчи.
 
"Ние сме дълбоко загрижени от обезпокояващите твърдения и ще продължим да наблюдаваме ситуацията внимателно", съобщиха от Nike.
 
От EA Sports също дадоха изявление.
 
"Видяхме доклада, който подробно описва твърденията срещу Кристиано Роналдо. Наблюдаваме ситуацията отблизо. Очакваме атлетите, които имат договори с нас, да се държат по начина, който съответства с ценностите на EA", заявиха от компанията.
 
Nike и Роналдо са партньори от 2003 г., а през 2016 г. подписаха ново споразумение. По неофициална информация то е на стойност 1 млрд. долара и е доживотно. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да бъдат така добри да изчакат, парцаланата-изнудвач да докаже, че е изнасилена през 2009 г. и тогава да прекратяват договорите. В противен случай излиза, че всеки *** може да съсипе известна личност само като излязат в медиите и твърдят, каквато им скимне глупост! Все пак е невинен до доказване на противното...
12
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"...срещу петкратния носител на Златната топка за изнасилване."Не знаех, че раздават Златни топки за изнасилване!!!
11
4
 
39
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
НО НАЙ-ГРОЗНОТО Е, ЧЕ ПОЧТИ ВСИЧКИ ИЗВЕСТНИ МЪЖЕ ПОСТРАДАХА ОТ ЖЕНИ КОИТО ИМ СА СЕ НАТИСКАЛИ СА СПЯТ С ТЯХ А ПОСЛЕ БИЛИ ИЗНАСИЛЕНИ :DДА КАЖЕШ, ЧЕ СИЛВЕСТЪР СТАЛОУН ТЕ БИЛ ИЗНАСИЛИ ПРЕДИ 30 ГОДИНИ КОГАТО ЖЕНИТЕ СА СЕ РЕДЕЛИ НА ОПАШКА ЗА НЕГО Е ГРОЗНО :D
10
4
 
5
 
! Отговори
въй преди 5 години
аман от имиджови войни.полицията в Лас Вегас, give me a break
9
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че то да си жена ако се увърташ около известните може да вземеш много пари. Все ще се намерят пияни дето ще искат да те опънат и ти послел ще кажеш че е насилие.
8
4
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Извинете но това си е много фина, премислена и грозна простит.уция.При почтените прости.тутки си е ясно - плащаш получаваш. А в случая подмамваш, и после изнудваш. Това си е направо озаконен начин да се взимат пари от богати хора.
7
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тоя не беше ли обратен??или това е ПР акция, или просто тия работи трябва да имат някаква давност ... не може подобни истории от преди години, за които даже си сключил и споразумение, да излизат отновно и отново ... или се съдиш до край, или не сключваш споразумение
6
4
 
17
 
! Отговори
Аналдо преди 5 години
Този нали беше гей? Явно не е съвсем гей.Интересно какви мисли се въртят в главите на мениджърите и акционерите на Ювентус. Че бая парички платиха за този хубавец.
5
8
 
54
 
! Отговори
sante_dog преди 5 години
Айде сега... Тази отишла в дискотеката да му се лензи, после отишла у тях ама 'само да се снимат' и после била изнасилена. Май доволна е останала, пък после и решила да осребри приключението. И това се случва когато Роналдо преминава в Реал като най-зивестният и скъп футболист в света. Явно е търсила слава но са и предложили пари да мълчи. Сега са свършили и хайде да издойм. Не съм фен на Роналдо ама си мисля че може да има доста жени, че да трявба да насилва...
4
8
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аман от недо*** кифли които си дават сливарника и после цоцат кинти щото били насилени....тая е толкоз готова да отвори...двери за юнака, че дамо дето не го оправи още в бара, после ох...на насила ми го тургнаха. Ама оу, ви ай пи-то, айде малко по кротко! Минали незнам си колко години откак станало, *** така е кат ти застарява миризливата трътка и вече не може да се изкарват кинти от нея, минава на спомени...
3
6
 
52
 
! Отговори
gio преди 5 години
не го харесвам, но в случая и след като си направих труда да изгледам видеото от клуба мога само да кажа, че по-скоро той е жертвата. Тази беше инициативната от това, което се вижда и не мога да си обясня как въобще се преразглежда този случай. То вече в някой страни с стана невъзможно да правиш секс без писмено споразумение с жената преди това, че го прави по свое желание.
2
10
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая и тия са абсолютни изнудвачи, ама западния свят мани, мани ... с тия ценности... и правни системи.Е, малко ли са били 375 хил. доларчета. или сега се иска да са поне 3 милиона и 700.Абе я у лево бе, тая му се кърши в дискотеката, после ми се прави на девица. Ай сик.тир. Това са гадостите на не малко жени. Абе френсетата са си го казали много точно.cherche la fam.
1
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам изнасилвач ли е ама от него по- добре може да симулира дузпи само Неимар като тръгне да пада в единия край на терена почва да се търкаля и стига до другия това даже Чък Норис не го може клето вечер само по себе си е невероятно