Полицията арестува петима за расизъм, издирват още

СДВР със спецакция от снощи
Обновена: 16 окт 2019 10:15 | 16 окт 2019 09:48, Александър Попов
166
Полицията арестува петима за расизъм, издирват още
Снимка: LAP.bg

Расисткият скандал, който се разгоря около мача между България и Англия, нама да се размине без арести. От снощи СДВР провежда спецоперация по издирване на феновете, показали расистки жестове по време на мача на стадион "Васил Левски", съобщава Bulgaria ON AIR.

Още по темата
До момента петима от тях вече са открити и са отведени в 1-во РПУ в София за обяснения.

Полицейските действия продължават на територията на София.

Има хора и от провинцията, от съседни на София градове, които ще бъдат издирени и закарани в полицейските управления, съобщава БНР.

Мачът, завършил със загуба на българския национален отбор с 0:6, беше спиран на два пъти през първата част заради расистки скандирания от страна на част от българските запалянковци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко Борисов лично да понесе отговорост. Той подстрекава провите на ксенофобия и е ортак в управлението, пардон на ограбнането на България с една откровени фашисти - а именно МВРО.Европа се прави че не забелязва това, защото Борисов им е удобен - такъв навден, разкрачен и одупен политик и да бяха търсили нямаше да намерят.Той прокарва интересите им и затова го държат.
15
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма расизъм в България, има разни неонацистки *** сред криминалния контингент и сред агитките на Левски, почти само в София.
14
8
 
52
 
! Отговори
Активист на БКП преди 4 години
Как така нация ,която храни,учи и лекува безплатно 1 000 000 индобългари е расистка,а англичаните,които колонизират половината свят + Индия ,са демократи ?!!!
13
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То хубаво арестувани петима за хулиганство,ама не е ли време да развалят комфорта на Фамилията която дърпа конците на тия комплексари!Борисов предполагам знаеш за кого става въпрос.
12
9
 
30
 
! Отговори
Мислещ различно преди 4 години
Ето заради същите действия Хитлер се е възцарил е Европа и Бавария през 1929 , след това печели гласовете на Германците 99% от тях и започва възхода и обединението на Европа. Такива слуги като Бойко еврейчето започват да стават декор по дърветата. Историята го е доказала предателите не се задържат дълго
11
9
 
39
 
! Отговори
несведущ преди 4 години
Начи, ако кажеш на черното "черно", те арестуват. Правилно ли съм разбрал.
10
4
 
20
 
! Отговори
редактор преди 4 години
Робството е "свобода".Невежеството е "сила".Т.нар. "демокрация" е власт на народа.Цензурата е "свобода на словото".
9
11
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не гледам футбол, но... ще вметна, че ако националния отбор на Англия беше съставен от англичани - проблем нямаше да има.
8
9
 
27
 
! Отговори
Бойко еврейчето преди 4 години
Нищо лично материал.. просто еврейските организации ми плащат да ви унищожавам.. всичко е мангизи, нищо лично
7
5
 
11
 
! Отговори
GG преди 4 години
Викате момчетата са добри така ли ? Хахах
6
4
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борис Джонсън да каже нещо по въпроса за освиркването на националния химн на България?Това се случи още преди мачът да е започнал.Също така преди мача, с цел да обидят българите, английските фенове ни наричаха "Ц.. и.. г..ани". Това не е ли проява на расизъм?Вместо да бъдат изтъкнати тези провокативни хулигански изяви, определени кръгове ореваха света заради щуротиите на една шепа пубертетчета.
5
15
 
22
 
! Отговори
Националсоциалист преди 4 години
След подобни арести как да не се роди новия Хитлер?? Още повече засилвате имунната система на Европа - Националсоциализма... давайте гнусни комунисти.. давайте .. скоро вие и вашите господари евреите ще висите по дърветата както беше при обединена Европа от преди 1944
4
4
 
26
 
! Отговори
1984 преди 4 години
Войната е мир! Свободата е робство! Невежеството е сила!
3
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каква част от издирваните са пълнолетни?
2
21
 
30
 
! Отговори
Пълна диктатура преди 4 години
До къде е докарахме???? Олигарсите, крадливите политици които ограбиха милиарди от нашия джоб, корумпираните съдии и магистрати никой не ги арестува и закача, а тук млади момчета българи че са вдигнали дясната си ръка за поздрав ги арестуват... къде живеем ние хора? Какво става с държавата ни и с Европа?? Ционизма ни унищожава по всички параметри.. Койще убие слугата на дявола Бойко
1
17
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къде е свободата и така рекламираната демокрация ? Човек не може да казва това което мисли ако не е в тон с измислени правила на група индивиди мислещи се над човечеството