Васил Божков иска извинение от феновете на Левски

Степан Хиндлиян с важни разкрития за случващото се на "Герена"
6 май 2020 14:10, Веселин Коларов
35
Васил Божков иска извинение от феновете на Левски
Снимка: Lap.bg

Все още настоящият собственик на Левски - Васил Божков, е поискал от феновете на "сините" да му се извинят. Това написа председателят на Националния клуб на привържениците на столичани Степан Хиндлиян във Фейсбук. Той разкри още, че държавата вече е отказала кредит на клуба, за да се спаси от фалит, но ще бъде поискан нов такъв.

По думите му, отговорност за евентуалното му отпускане, трябва да поемат запалянковците, а не евентуален нов собственик. Друг голям проблем е, че скоро футболистите, които в момента са най-големият актив на Левски, скоро ще могат да прекратят договорите си по вина на клуба за неизплатени заплати. Това автоматично ще ги превърне в пасив и делата срещу 26-кратния шампион на България ще започнат да валят едно след друго. 
 
Хиндлиян разкри и какво е било обсъждано на последната среща между Павел Колев и феновете и как фенските организации, които са в обтегнати отношение, са загърбили различията си в името на Левски.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
6
 
! Отговори
възмутени фенове преди 3 години
Във Левски не може да задържат собственик и треньор. За да се излекува отбора от посредственост, трябва да изпадне в Б група и да си довърши напълно стадиона. През тлова време да играят само футболисти от школата на отбора.
27
3
 
15
 
! Отговори
Мужик преди 3 години
Бойко Борисов да си прададе къщата в Барселона и да помогне на любимиа си клуб. А то какво? С чужда пита помен прави!
26
3
 
14
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
БОРИСОВ Е ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА НО КРАДЛИВИЯ ПРЕСТЪПЕН ЧЕРЕП Е ТОЛКОВА ПРЕСТЪПЕН , ЧЕ АКО ОЩЕ НЕ Е ИЗТОЧИЛ НАПЪЛНО ЛЕВСКИ ЩЕ ГО НАПРАВИ ПРЕДИ ДА ГО ПУСНЕ!ЧЕРЕПАШКА Е ЧИСТО ЗЛО!ТО И БОРИСОВ Е ЧИСТО ЗЛО!!!НЕ ИЗВАДИХА КЪСМЕТ ТИЯ ЛЕВСКАРИ ДА ИМ СЕ ПАДНЕ СВЕСТЕН МАЖОРИТАР
25
4
 
10
 
! Отговори
Рашко преди 3 години
Извинявай Васко! Върни се да ти се "извиним" лично, в лицето!
24
3
 
14
 
! Отговори
Болен Левскар преди 3 години
От както Борисов е на власт, Левски е негова собственост, чрез подставени лица - Русев, Божков и други хора, които дори и не знаят, че клубът е техен. Така, че да извади от неговите милиарди и да си спаси любимия отбор......аман от измерякири-дзифтари
23
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами извинете му се . Може и св*рка да му направите . Другият вариант е да събирате по 2-3 милиона на месец и да сте горди , ама мисля , че не можете . Тогава фалит .
22
1
 
11
 
! Отговори
ceko преди 3 години
Този всеки ден е прибирал в България,толкова суха пара,че спокойно може да е спонсор на ЧЕЛСИ.Ами извинете му се.
21
1
 
8
 
! Отговори
ЦСКАр преди 3 години
това което ни изсипаха на ЦСКА не бих го пожелал дори и на Левски ....всички функционери, пишман безнесмени и вскякаква друга пасмина са бой... и без Левски не може! ще ни е скучно, няма кой да ругаем, няма и дебри да има. Не може!
20
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само колко перверзно звучи: Божков иска извинение от Левски !!!О Боже слез и си прибери самозабравилите се сладострасни плазмодий !
19
0
 
27
 
! Отговори
Жоро преди 3 години
Освен извинение, Черепа още е поискал вместо "Левски ОЛЕ", феновете да скандират 'Левски ОАЕ"...
18
5
 
8
 
! Отговори
нЕкой си преди 3 години
До да правят като цскаСамо че ЦСКА-София изплати дълговете на старото ЦСКА през процедура на несъстоятелност, т.е. дълговете на старото ЦСКА са платени !
17
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не си като Левски Божков,ако беше като него нямаше да бягаш в ислямска държава,нали така.Истински позор.Сменете името на отбора или го закрийте,стига гаври.
16
1
 
15
 
! Отговори
мхм преди 3 години
феновте на футбола, без значение отбора, са *** комплексирани животни. как можеш да подкрепяш мафията, и в същото време да обиждаш Васил Левски? Кой нормален и адекватен човек би бил фен на клуб като Левски и ЦСКА?
15
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българи, до кого ще търпим махленски ритнитопковски образувания и тяхните алкохолизирани, и дрогирани глутница да се гаврят с имената на славните наши възрожденци Ботев, Левски, Бенковски, Раковски, Волов,... ! ?
14
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ОТ АРМЕНЕЦ САМО МРЪСОТИЯ ИДВА, НЕГРАМОТНО ПЛЕМЕ
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Leka mu prast na levski, eto i toi se prizemi...kato bulgaria air i kosmo nafta mu georgi ivanov...
12
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Футбол в България така и така няма от много време насам, време е да се закриват БФС и тия "професионални" отбори. Да се играе само аматьорски футбол няколко години и полека-лека да се създава наново първенство и отбори и футболен съюз. Друг начин не виждам. Много отдавна нещата са непоправими в тоя им вид.
11
0
 
19
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 3 години
ДА СИ ПРИБЕРЕ ФЕНОВЕТЕ В КАТАР, И ДА СЕ ГУШКАТ ТАМ
10
4
 
8
 
! Отговори
Елементарно преди 3 години
До ЩазиТова ще стане чрез тотализатора - виж кой влезе в управата му. Идеята е ясна!!!
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я се кансалирайте и не се мъчете !Измишльоци !