Барса се измъчи срещу втория отбор на Динамо Киев

Меси и Пике донесоха третия пореден успех в ШЛ
2
Барса се измъчи срещу втория отбор на Динамо Киев
Снимка: БГНЕС

Барселона постигна трудна победа в Група G на Шампионската лига, след като надигра с 2:1 на "Ноу Камп" Динамо Киев. Украинците пристигнаха с втория си отбор в каталунската столица заради бума от заразени с коронавирус в тима, но хората на Роналд Куман отново не показаха нещо специално.

Лионел Меси даде аванс на Барса в 5-та минута от дузпа, а в следващите две атаки Педри удари греда, а Гризман изпусна на празна врата. В началото на второто полувреме гол на гостите бе отменен, а в 65-та минута Жерар Пике вкара втори гол за Барса. В 75-та минута Виктор Циганков намали за Динамо, но украинците нямаха сили за повече. Голям мач за тима направи 18-годишният Руслан Нещерет, който спаси няколко страхотни положения.

Така след първите си три мача в групата Барселона има пълен актов от 9 точки, с 3 повече от втория Ювентус, който надигра с 4:1 като гост Ференцварош. Унгарците и Динамо Киев имат по 1 точка от първите си три мача.

Всичко за мачовете от Шампионската лига четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
ГОВЕДАРСКИ ЦИРК преди 3 години
ТЕ БАРСА ВПЕЧАТЛИХА ПРЕДНИЯТ МАЧ,КОМПЕТЕНТНИ ***
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този Куман май не е точният човек за Барселона .Смените му са умопомрачителни и ,,разбишкаха отбора.Като други бивши добри играчи /Матеус,Стоичков,Марадона,Г. Невил/явно не е добър треньор