Семерджиев неадекватен и дрогиран при ареста му

Преди седмица избягал от полицията по време на проверка
Обновена: 6 юли 2022 15:33 | 6 юли 2022 14:53, Нели Христова
373
Семерджиев неадекватен и дрогиран при ареста му

Георги Семерджиев е задържан в дома си в напълно безпомощно състояние, неадекватен и дрогиран, научи Нова тв от източници от разследването. Той не могъл да даде обяснение за катастрофата. Съдебно-токсикологична експертиза ще установява каква дрога е употребил мъжът, преди да седне зад волана.

Георги Семерджиев е задържан на адрес, на който не е регистриран, преди това беше претърсен домът на родителите му, каза пред медиите заместник-директорът на Националната следствена служба Ясен Тодоров.

Той посочи, че Семерджиев е задържан в не съвсем адекватно състояние. Но беше адекватен да даде телефон на майка си, за да намерим адвокат, отбеляза Тодоров.

Предстои той да бъде заведен в болница, за да му бъдат взети проби. Следва и повдигане на обвинения, каза още Тодоров.

Преди 2 седмици Георги Семерджиев е избягал от полицията при проверка, съобщават от "24 часа". Той е бил със същата кола, която е шофирал снощи, когато 2 момичета загинаха при катастрофа в София.

Още по темата

Преди 3 седмици, на 11 юни, мъжът е бил хванат да кара на амфетамини и метаамфетамини в Студентски град. Отнета му е както швейцарската книжка, така и българската, от която са взети 84 точки при пълен брой 39. Именно това го накарало седмица по-късно да избяга при опит за проверка на униформените.

Това не е първият му опит да се измъкне на полицията. През 2010 г. скочил от прозореца на 3-я етаж на хола си, за да им се измъкне.

Тогава е задържан по подозрение за участие в манипулиране на мачове. Семерджиев е криминалнопроявен - има информации за участие в наркоразпространение.

През септември 2010 г. тогавашният футболист на "Спортист" (Своге) е хванат при акция на ГДБОП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


373
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Визията му е 1:1 с типичните руски мутри, ясно е откъде идва вдъхновението му, а и поведението му е същото, някакъв бог над закона.
35
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И до кога ще е така.Сигурен съм, че полицайте ще го хванат но прокурорите ще го пуснат.Тази непоклатима структура иска сериозна реформа, проблемите с престъпноста идват от съдебната ни система.
34
0
 
27
 
! Отговори
ехаааа преди 1 година
България е една страхотна и "демократична" държава през последните 33 години......
33
1
 
26
 
! Отговори
Зелен Демократ преди 1 година
Приятно момче от което лъха невинност, това е просто един пореден инцидент, който съм сигурен, че няма да се повтори. Момчето иначе има изобилие от качества и може да даде още много на това общество, но заради една нелепа случайност не бива да се прекъсва полета на един млад свободен дух, духът на Новата Нормалност, той е вашето бъдеще! И нека за миг да бъдем хора и да съберем средства както за загиналите, така и за младежа за да може да си купи по-хубав и безопасен автомобил!
32
2
 
22
 
! Отговори
НАРУШЕНИЯ преди 1 година
БЕЗ ГЛОБИ. И ПОЛИЦИЯТА СИ МЪЛЧИ. КАК ТОЙ 12 ГОД. СИ РАЗИГРАВА ДРОГАТА НО ИМА ХОРА ЗАД ГЪРБА. БИБИТКО ТАКИВА МНОГО ГИ СЪЗДАДЕ И ЗАКРИЛЯ. МАДЖО БРЕНДО ВЪЛКЪ. СЪД И ДО ЖИВОТ. АЙДЕ ГЕШОФ ТВОИ ХОРА СА. ЗАКРИЛЯЙ. А НИЕ НОРМАЛНИТЕ НЕКА МРЕМ. ПОЗОР.
31
1
 
10
 
! Отговори
ам'чи тъй де преди 1 година
Той и така си е "шофирал"!
30
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поне успял ли е да си покаже картата и да се легитимира,за палката и синята лампа разбрахме.
29
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ми как да е, той ако е нормален нема да гази хората по улиците, сега ще видим кой му е родителя :)))
28
1
 
27
 
! Отговори
Хахахахах преди 1 година
Е, сега разбрахте ли? Не знае, не помни. Свидели няма. Камери не стават. Разбрахте ли? Сетихте ли се? Нали? Кобри!
27
0
 
37
 
! Отговори
Край преди 1 година
Делото на убиеца на Милен Цветков за 2 години още не е почнало на втора инстанция. А са три. 6 ШЕСТ години ще им трябват на българските съдии да осъдят за убииство на публична личност, извършено пред 5 камери пред 50 свидетели посред бял ден в София.Дайте си сметка колко години ще се точи делото за убиството на Баба Гицка в Малко Търново, нощеска, в дома и.
26
0
 
21
 
! Отговори
Дъртак преди 1 година
Мили млади хора, от малки сте заляти с информация за наркотиците и все пак прибягвате към тях. Имайте уважение към себе си, родителите ви. И да имате проблеми, те не се решават така. Боже пази децата на България от лоши хора и наркотици!
25
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Доживотен затвор за цялото му семейство
24
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая фамилия да не е от онзи? Нещо роднини?
23
4
 
26
 
! Отговори
Браво преди 1 година
Традиционен българин и го казвам без грам ирония. Важното е, е не е гей и че има герба татуиран на корема, щото най лошото е да си евро п....аст, нали така?
22
10
 
8
 
! Отговори
фй преди 1 година
Русофилските съдии е трябвало да го осъдят поне 10 пъти досега и да е в затвора!!! Само прокуратурата си върши работата!!! Съдиите не, щото са дърти *** и русофили!!!
21
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да му бият още 1 инжекция на тоя и да се свършва, без това не заслужава да живее повече. В САЩ не му мърдаше доживотна без замяна, тук ако почне делото я получи 2-3 год затвор, я не
20
2
 
38
 
! Отговори
Един там преди 1 година
Върнете смъртната присъда!
19
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Подобно като при Милен Цветков
18
2
 
51
 
! Отговори
Хахахахахахахахахаха преди 1 година
От снощи до днес 13 часа не са успели да го открият на адреса му :) Това май е ново постижение на полЮцията!
17
0
 
64
 
! Отговори
Край преди 1 година
Тези две момичета да тежат на съвестта на българската полиция и правосъдна система.Правосъдната система в България стана затворена висша каста, която се самоназначава, самовъзнаграждава и самоконтролира. Пълно с цели фамилии от дядовци, бащи и внучета съдии и прокурори. Докато няма линчувани с тоги това няма да се оправи.