За уголемяването на пениса отблизо

Мъжкото достойнство не расте след края на пубертета
1 мар 2013 15:06,
11
За уголемяването на пениса отблизо
Снимка: Reuters

Въпреки уверенията на хиляди психолози и психиатри милиони мъже по света продължават да се дерзаят за размера на достойнството си. Интернет е залят с всевъзможни реклами на чудодейни и иновативни открития, рецепти или продукти, които обещават зрелищни резултати в рекордно кратки срокове.

Истината е, че човешкият пенис не расте след завършване на пубертета, дори и да бъде изложен на свръхвисоки нива на витамини, минерали или билки – типични съставки на повечето хранителни добавки, ракламирани агресивно като „стимулиращи растежа“ или „благоприятно повлияващи размера“. В противен случай, тези продукти щяха да се разпространяват в аптечната мрежа, а не чрез съмнителни канали, в които е трудно да се изясни произходът на продукта и точният му състав. Нещо повече, пенисът не расте дори след излагане на свръхвисоки нива на тестостерон, какъвто е случаят с немалко бодибълдъри.

Огромният клиничен опит на стотиците хиляди общопрактикуващи лекари, уролози, андролози и психолози по целия свят е показал, че от нехирургичните техники, известна ефективност имат само устройствата за разтягане на пениса. Наистина са описвани случаи на увеличаване на дължината с 1, дори 2 сантиметра, но само след 6-месечно, непрекъснато носене. Приложението на такива устройства, обаче, задължително трябва да става под лекарско наблюдение.

Всички останали нехирургични методи – таблетки, мехлеми, вакуумни помпи, упражнения, ръчно разтягане и т.н., са показали нулева ефективност – клинично доказано. Всякакви разходи в тази насока са загуба на време, пари, а често пъти и сериозен риск за здравето. В различни добавки са били откривани следи от тежки метали, хормони и всевъзможни замърсители.

Продължението на материала може да намерите в Puls.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
2
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
Вакуум помпите са предназначени само за подобряване на ерекцията, тоест от мек и малък да стане голям и твърд. Нищо повече. Действието е чисто механично - същата работа върши и вакуума в Космоса, значи космонавтите не би трябвало да имат проблеми в понижено налягане каквото има на МКС, ама никой не ще да коментира - сигурно са подписали клетвена декларация за опазване на тайна!
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ръчно разтяхане хахахахахах т.е. като се ......лалалалал
8
0
 
9
 
! Отговори
Смешко! преди 11 години
Bobo, зарежи комплексите и се опитай да работиш по БДС-то! Ако не можеш, обърни се към андролог или, още по-добре - към психиатър. И в двата случая ще ти обяснят нещата. Можеш да погледнеш към геометрията - V=S.H, където V e обема (в случая на кръвта), S площта, а Н е височината (в случая дължината). Не съм сигурен, че ще разбереш..Всъщност, дали не си обратен и тук само мечтаеш.
7
1
 
21
 
! Отговори
Мунчо преди 11 години
Тази статия осмисли денят ми!
6
21
 
8
 
! Отговори
Bobo преди 11 години
Да ви имам проблемите. Аз се чудя как да го намаля ама не хирургично. Писна ми да ме търсят незадоволени и порно продуценти. За сведение 38 см на 9 см и винаги над 120 градуса спрямо топките.
5
5
 
16
 
! Отговори
Същисана преди 11 години
Ужас! От сексшопа ми казаха, че ако му взема помпа на моя ще му порасне. Щом няма надежда, трябва да го сменям целия!
4
3
 
16
 
! Отговори
dedoviami преди 11 години
Zatova,oshte Kato malki da im se zavarzva s adin kanap za kraka. I taka,katoritat i hodiat da I'm se raztiaga....rezultatat e super...
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СЛЕД КРАЯ НА ПУБЕРТЕТА - НАЙ-КЪСНО ДО 18Г. - НЕЩО ДРУГО РАСТЕ ЛИ - РЪСТ, КГ, ЦИЦИ, ДУПЕ....КОГА СПИРА ЧОВЕК ДА РАСТЕ.....
2
1
 
52
 
! Отговори
Чикибоец преди 11 години
Може ръчното разтягане да не е ефективно,но пък е много приятно.
1
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Трудно се упитомява питоня!