За уголемяването на пениса отблизо

Мъжкото достойнство не расте след края на пубертета
1 мар 2013 15:06, Пенка Бегова
11
За уголемяването на пениса отблизо
Снимка: Reuters

Въпреки уверенията на хиляди психолози и психиатри милиони мъже по света продължават да се дерзаят за размера на достойнството си. Интернет е залят с всевъзможни реклами на чудодейни и иновативни открития, рецепти или продукти, които обещават зрелищни резултати в рекордно кратки срокове.

Истината е, че човешкият пенис не расте след завършване на пубертета, дори и да бъде изложен на свръхвисоки нива на витамини, минерали или билки – типични съставки на повечето хранителни добавки, ракламирани агресивно като „стимулиращи растежа“ или „благоприятно повлияващи размера“. В противен случай, тези продукти щяха да се разпространяват в аптечната мрежа, а не чрез съмнителни канали, в които е трудно да се изясни произходът на продукта и точният му състав. Нещо повече, пенисът не расте дори след излагане на свръхвисоки нива на тестостерон, какъвто е случаят с немалко бодибълдъри.

Огромният клиничен опит на стотиците хиляди общопрактикуващи лекари, уролози, андролози и психолози по целия свят е показал, че от нехирургичните техники, известна ефективност имат само устройствата за разтягане на пениса. Наистина са описвани случаи на увеличаване на дължината с 1, дори 2 сантиметра, но само след 6-месечно, непрекъснато носене. Приложението на такива устройства, обаче, задължително трябва да става под лекарско наблюдение.

Всички останали нехирургични методи – таблетки, мехлеми, вакуумни помпи, упражнения, ръчно разтягане и т.н., са показали нулева ефективност – клинично доказано. Всякакви разходи в тази насока са загуба на време, пари, а често пъти и сериозен риск за здравето. В различни добавки са били откривани следи от тежки метали, хормони и всевъзможни замърсители.

Продължението на материала може да намерите в Puls.bg


11
Още от
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
имигрант преди 5 години
Вакуум помпите са предназначени само за подобряване на ерекцията, тоест от мек и малък да стане голям и твърд. Нищо повече. Действието е чисто механично - същата работа върши и вакуума в Космоса, значи космонавтите не би трябвало да имат проблеми в понижено налягане каквото има на МКС, ама никой не ще да коментира - сигурно са подписали клетвена декларация за опазване на тайна!
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ръчно разтяхане хахахахахах т.е. като се ......лалалалал
8
0
 
6
 
! Отговори
Смешко! преди 5 години
Bobo, зарежи комплексите и се опитай да работиш по БДС-то! Ако не можеш, обърни се към андролог или, още по-добре - към психиатър. И в двата случая ще ти обяснят нещата. Можеш да погледнеш към геометрията - V=S.H, където V e обема (в случая на кръвта), S площта, а Н е височината (в случая дължината). Не съм сигурен, че ще разбереш..Всъщност, дали не си обратен и тук само мечтаеш.
7
0
 
20
 
! Отговори
Мунчо преди 5 години
Тази статия осмисли денят ми!
6
19
 
7
 
! Отговори
Bobo преди 5 години
Да ви имам проблемите. Аз се чудя как да го намаля ама не хирургично. Писна ми да ме търсят незадоволени и порно продуценти. За сведение 38 см на 9 см и винаги над 120 градуса спрямо топките.
5
5
 
15
 
! Отговори
Същисана преди 5 години
Ужас! От сексшопа ми казаха, че ако му взема помпа на моя ще му порасне. Щом няма надежда, трябва да го сменям целия!
4
3
 
15
 
! Отговори
dedoviami преди 5 години
Zatova,oshte Kato malki da im se zavarzva s adin kanap za kraka. I taka,katoritat i hodiat da I'm se raztiaga....rezultatat e super...
3
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СЛЕД КРАЯ НА ПУБЕРТЕТА - НАЙ-КЪСНО ДО 18Г. - НЕЩО ДРУГО РАСТЕ ЛИ - РЪСТ, КГ, ЦИЦИ, ДУПЕ....
КОГА СПИРА ЧОВЕК ДА РАСТЕ.....
2
1
 
50
 
! Отговори
Чикибоец преди 5 години
Може ръчното разтягане да не е ефективно,но пък е много приятно.
1
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трудно се упитомява питоня!

7 причини за появата на синини по тялото
7 причини за появата на синини по тялото

7 причини за появата на синини по тялото

10 причини жените след 40 да пълнеят повече
10 причини жените след 40 да пълнеят повече

10 причини жените след 40 да пълнеят повече