Марая Кери мажоретка на боксов мач

Вижте новото й видео към "Triumphant (Get 'Em)"
22 авг 2012 17:26,
11
Марая Кери мажоретка на боксов мач
Марая Кери. Снимка: Reuters

След тригодишна пауза феновете на Марая Кери тръпнат кога ще държат в ръцете си новия й албум. Засега няма яснота дали ще се появи до края на годината, но пък парче от новия проект набира сила в класациите.

Още по темата
"Triumphant (Get 'Em)" се появи в началото на месеца, а от вчера има и видеоклип.

Парчето е интересна смесица на стилове, като освен Марая се изявяват нашумелият рапър Рик Рос и Meek Mill.

В клипа певицата влиза в ролята на мажоретка, която отброява рундовете в боксов мач. Желанието й да изглежда секси не винаги е сполучливо (тук можете да си припомните визията й на концерт в Австралия), но този път пред камерите е перфектна. Пък и визията на Марая Кери никога не е била водеща предвид великолепния й глас.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Mitt преди 11 години
(тук можете да си припомните визията й на концерт в Австралия), Не е Австралия, а Австрия ... Макар и "малка", има разлика! Интересувайте се, спрямо събитията, които публикувате!
9
2
 
1
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
До фенчето на Мими: Аз написах няколко неща за начина, по който вече 20 години медиите фаворизират една певица. Песента й е клише, клипът е ***, Мими отново е в роля на полудебела нимфа снимана отдалече. Нямам нищо против вида. Адел също е дебела, но е чаровна. Адел не я снимат в профил, Адел не я снимат в далечен план. Адел явно няма проблеми със себе си и теглото си. Мими е комплексарка. Ти с к'во ме обори? Повярвай ми при този апетит никой не би искал да знае какво има в кофата на Мими :))
8
1
 
4
 
! Отговори
fen преди 11 години
Боже, колко злобен и *** е бг народа. Злобейте, ама на Марая на върха на кофата й за *** дори не може да стъпите. Комплексари задръстени, маайте кючеци и си представяйте, че ставате за нещо. Егати простотията...
7
3
 
2
 
! Отговори
До Пешо преди 11 години
"агресивна сланина"АХАХАХАХАХАХАХАИ у фирмата имаме една такава "агресорка", на обяд става страшно! :)
6
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кога ли ще експлодира?
5
5
 
4
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
Да. Храната е проблем. Както винаги никой не снима Мара под кръста в близък план щото бутовете ще закрият всяка камера. И този клип е така или близо до кръста или далече цялата тая телесна маса. Другият трик на Мимето е да застане изкривена, настрани в профил, та белким изтънее. Как се крият има-няма 80 кила агресивна сланина. Песента е пълно клише в стил Мара от 90-те та чак досега. Вече второ десетилетие Марчето произвежда един и същ шит. Пеперудка, ама тежка категория. Що така бе Миме?
4
6
 
3
 
! Отговори
Кючек преди 11 години
Убава е ... като *** майка с великолепен глас.Само за кючек. Що не метне един дует с ромския славей Азия. Марая и Азия - големи като два континента.
3
0
 
4
 
! Отговори
мишо преди 11 години
ква е убава
2
0
 
6
 
! Отговори
Гошо преди 11 години
Пешо следиш ли ги откъсо :D
1
6
 
6
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
Давай Марче, колко е ненаситно меркантилна тая. Отказа да е съдия в X Factor щото не й дали достатъчно пари. Онези си намериха друг съдия, *** Марчето не се оставя така. Почна да ухажва и да се пазари за съдия в Американ Айдъл - и хоп нави се на 18 млн. долара. Междувременно през 2011 се чудеше как да продаде снимките на двете си бебета, после ги засне ги в клип, разкарваше ги от студио в студио, за да я покажат къде ли не. Бионсе, и тя като нея - и двете като *** на пазар.