Жена с две кила хашиш е заловена на "Капитан Андреево"

Дрогата била скрита в хастара на дамската й чанта
Обновена: 1 ное 2011 15:15 | 1 ное 2011 10:00,
23
Жена с две кила хашиш е заловена на "Капитан Андреево"
Дрогата била скрита в дамската чанта на жената. Снимка: Агенция "Митници"

Българка с два килограма хашиш са задържали митничарите на граничен пункт "Капитан Андреево", съобщиха от Агенция "Митници".

44-годишната П. Р. е пътувала с автобус от Турция към България. При проверка на багажа й митничарите са открили два пакета, облепени с кафяво тиксо и съдържащи черно смолисто вещество.

При извършване на полеви наркотест веществото реагирало на опиат.

Пред митничарите жената обяснила, че докато се разхождала и пазарувала в Турция, срещнала свой познат, който я помолил да занесе пакетите на негов приятел в България.

По думите й изпращачът я уверил, че става дума за безвредни билки и няма проблем да се пренасят. 

Въпреки това тя не намерила за нужно да обяви пред митничарите двата пакета, които били извадени от под хастара на дамската й чанта.

Наркотикът се оценява на над 10 000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
boro преди 12 години
Днес както си пазарувах и се разхождах ме срещна Тихуанския бос на билките и ми предложи да занеса малко билки на негов познат да си прави чай че го боли гърлото.
22
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
ето сега една много много куха лейка..нямам думи
21
2
 
0
 
! Отговори
antimafiot преди 12 години
Gylybitsa Boevska......
20
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
хашиша е супер, жалко че се намира толкова трудно
19
3
 
4
 
! Отговори
дан преди 12 години
17 - да ве, преди дреме си купих от турция една пътна чанта и вътре намерих един фес...бая се притесних, викам сега ако ми отрежат и ***, окъсахме я
18
0
 
0
 
! Отговори
Azz преди 12 години
и отново: Браво!
17
0
 
5
 
! Отговори
ha ha преди 12 години
тази пък????, кажи, че ти се е скъсала чантата и си си купила нова, и така......номера минава, вече е изпробван.
16
2
 
1
 
! Отговори
:) преди 12 години
brato tova se kazva chiche ili pakistano tuk v ispania mnogo se pu6i tova hashish s opium smeseno mno zaribqva :) we ne sta s edna duma sako qko kozunaci mu e maikata
15
0
 
8
 
! Отговори
Кондьо преди 12 години
Как така "реагирало на опиат" - ако е хашиш трябва да реагира на канабис. Да не би да става дума за опиум, който няма нищо общо с хашиша, но пак е някаква смола. Вероятно и *** ченгета не са съвсем наясно, въпреки че това им е работата.
14
4
 
2
 
! Отговори
emi преди 12 години
pomolil q e nqkakyv poznat.............E,zashto togava go e skrila paketa,nali e legalna stoka !typa i prosta poredna ,,trafikantka,,.
13
12
 
11
 
! Отговори
до 12 преди 12 години
ако беше БЪЛГАРКА с БЪЛГАРСКО име щяха задължително да го напишат бе чушкопек.100%е с турско име затова е с инициали
12
10
 
10
 
! Отговори
АгАТА преди 12 години
пореден български случай, този път не скаммер а прах. това са си българите. ако искате хубав живот трябва да работят всички а не да се занимавате с контрабанда и кражба..
11
3
 
8
 
! Отговори
Иван преди 12 години
дрогата е средство...тя не убива....както при войната, уръжията не убиват, просто са средство! Другаде трябва да се търси причината драги ми смехурко
10
3
 
16
 
! Отговори
! преди 12 години
И тя сигурно като Боевски си е купила чантата в последния момент и пази касовата бележка. Щом за Боевски може да ни обясняват колко е добър и как не може да е трафикант, защо за обикновените хора да не важи това?! Или... за кучета и котки може, но за прасета - не?!А по принцип съм за безкомпромисно отношение към дрогата и пренасящите я. Те са убийци на децата ни. Ако твърдят, че е за лично ползване, да им я дадат, и ако оживеят - ОК.
9
0
 
14
 
! Отговори
до 8 преди 12 години
абе в Холандия каот е разрешено, що не е анархия и хаос?
8
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хашиша е дрога драги 7,а не лекарство против рак.Друг е въпроса че има заболявания при които се разрешава на Запад употребата на хашиш за да се облекчат болките на пациента,както и морфина и други наркотични препарати използващи се и у нас.И в никакъв случай когато в една държава някой се опитва да сложи нещата в ред това е *** държава!А ако ти искаш анархия то си е за твоя сметка!Между впрочем никой не може да те спре и ако имаш желание да ползваш хашиша!Това е твой избор,само твой!
7
5
 
18
 
! Отговори
T преди 12 години
С това в Холандия и Израел лекуват рак. Това че ние сме *** държава си е за наша сметка. Търпете като ви е толкова акъла.
6
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НИЕ СМЕ НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР-пеят днес пласьори,к'рви,сутеньори....
5
6
 
11
 
! Отговори
turbosmile преди 12 години
Мали-и-и! Ми това на снимката е чантата на жена ми, дето и я подарих за 8 март! Каза, че ще ходи на гости при майка си, а тя ходила в Турция да се среща с разни познати. Е ся вече ще и натроша кокалите!
4
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НЕ ЩЕ ДА Е ***.АКО БЕШЕ *** ДО СЕГА ЩЯХА ДА НАПИШАТ ИМЕТО И.НАВЯРНО Е МЛАДА ХУБАВА И ОБРАЗОВАНА.НО ТЯ ИСКА ДА ЖИВЕЕ ПО ЧОВЕШКИ ,А ПАРИ НЯМА.ВСЕ ПОВЕЧЕ ЩЕ ИМА ТАКИВА СЛУЧАЙ И ГИ ИМА.ГЛАДАТ Е ПО ГОЛЯМ ОТ ГЛУПОСТТА.

Спонсорирани публикации