Бербо ще гледа Базел - Ман Юнайтед по телевизията

Митко е вън от групата за решителния мач в Шампионската лига
Обновена: 6 дек 2011 15:30 | 6 дек 2011 14:10, Георги Пешев
61
Бербо ще гледа Базел - Ман Юнайтед по телевизията

Българският нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов отпадна от състава на европейския клубен вицешампион за решителния мач в Шампионската лига срещу Базел. Срещата е в сряда и ще се играе на швейцарска земя.

Мениджърът на "червените дяволи" сър Алекс Фъргюсън вече оповести списък с 22-ма футболисти, които ще трябва да удържат поне равенство, за да може Юнайтед да се класира във фазата на елиминациите.

Димитър Бербатов, Хавиер Ернандес и двамата братя Да Силва са в лазарета на английския шампион. Това означава, че младоците Зеки Фрайърс и Лорнъл Коул получават място в разширения състав на тима за първи път в мач от евротурнирите.

Дарън Гибсън, който дълго време лекуваше травма в ходилото, също се завръща в тима на Манчестър Юнайтед. Това ще е първи мач за футболиста след полуфиналния сблъсък с Шалке през пролетта.

Вижте в Gol.bg групата на Юнайтед за мача

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
2
 
! Отговори
ВВ преди 12 години
Вижда се ,че без него и Юнайтед не върви! За националния да не говорим-пълна катастрофа! С тоя изкукал Фъргюсън наистина е по добре да гледа мачовете по телевизията- как Базел ги бие и отпадат от Шампионската лига! Тоя нещастен старец се подигра с голмайстора на лигата за да докаже ,че е най важния, но това му е лебедовата песен на сър Алекс!!
60
1
 
2
 
! Отговори
муспи преди 12 години
Любо и Димитър Пеневи не го искат в своите отбори, а той си дава вид че е зает.
59
4
 
3
 
! Отговори
криси преди 12 години
голям смях...поне да си беше дошъл да играе в националния ни отбор...каква кариера той все на резервна скамейка
58
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бербо се превърна в един голям ***! Ако не беше напуснал националния поне щеше да поиграва от време на време футбол, а сега и той стана телевизионен зрител.
57
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не е никакъв играч,щом бележи през три години гол
56
3
 
6
 
! Отговори
neo_nijmegen преди 12 години
егати,човек като му доскучае трябва да влезе във форум където се дискутира за Барбито,*** колкото щеш,както и глупави коментари :)))))))))))))
55
2
 
11
 
! Отговори
Hristov1984 преди 12 години
Кажи им Турчин, ти си повече българин от някои от хейтърите на Бербатов.
54
4
 
19
 
! Отговори
Турчин преди 12 години
Макар,че съм турчин аз се гордея с Бербатов :) един ВЕЛИК бългърски футболист!!!За съжаление Вие повечето българи не го оценявате...жалко :(((
53
5
 
7
 
! Отговори
Легендата преди 12 години
Ние и там няма да го гледаме. Има далеч по-качествени мачове, че да си тровим вечерта с *** при положение, че дъртата помия продължава да се гаври с един от най-великите българи!
52
5
 
4
 
! Отговори
Ей, идиоте 50 и 51 преди 12 години
*** е тоя, дето оплодил *** 9 месеца преди да се родиш, схвана ли бе ***?
51
8
 
7
 
! Отговори
до 49 преди 12 години
И нещо друго идиоте, аз не искам увеличение на заплатата от шефа си, той вижда дали се справям и сам ми я увеличава. Иначе си е *** работа пак-аз да искам да ми увеличават заплатата на базата на.... Иначе най-важното е достойнството: когато не ми хареса заплащането или отношението, сам си тръгвам, ***! Работа мноого, некъдърнициииии мноого , мързеливи некадърници мноооого!Ясен ли съм, ***?Ай лека вечер, Никулден е, трябва да хапна една порция шаран!Наздраве, ***!
50
15
 
8
 
! Отговори
до 49 преди 12 години
Хахахаха, *** това е че той не играеееее! Това е жалкото, той се натиска за 100-те хилки паунда на седмица дори е съгласен да бърше *** Чикчирик и Уелбек , които са под класата му и да прави *** на Съра в същото време. Разбираш ли мееее, ***? И предвид че има милиони..се натиска там за още 3-4 милиона даже да търка пейката и да е със статут на резерва на мексиканския папагал. Говоря ти за достойнстов, идоте. Само че *** като теб няма как да ме разберат!
49
3
 
9
 
! Отговори
до 48 преди 12 години
Ще се задавиш от злоба бе, пич...Много ме "кефят", такива като теб, дето нямат топки със собствения си работодател да се уговорят за увеличение на заплатата със 100 лв., но тръгнали Бербатов да коментират! Къде "трябвало" да играе си е лично негова работа и неудачниците не ги касае!
48
3
 
2
 
! Отговори
до 47 преди 12 години
Ти си егати ***!Нали преди да има някаква оферта, трябва да има запитване дали се продава бе, *** ***?Съра ги отряза като им каза че не се продава. как по друг начин да ти го напиша че го искаше Ювентус??? Вече друг е въпроса дали щеше да ги удовлетвори цената, ако Манчестър бяха решили да го продадат. Така и не се стигна до предлагана сума заради Съра. Разбра ли ме, ***?
47
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Не вярваш че е имало запитване от Ювентус..."ЗАПИТВАНЕ не означава, че са готови да хвърлят примерно исканите от Ман. Юн. 5 или повече млн.! Съвсем си изтрещел и дори не го осъзнаваш...
46
6
 
6
 
! Отговори
до 43 преди 12 години
През миналия сезон защо половината от него Бербатов търка пейката бе? Щото беше контузен ли бе, ***?????
45
5
 
0
 
! Отговори
до 40 преди 12 години
Ти си много голям *** ве!Официалните сайтове на Юве и Интер я пишеха тази новина на блоговете си бе, ***!Не ми се занимава с *** наистина като теб! Не вярваш че е имало запитване от Ювентус за него ли бе, *** ***? Ти на кого вярваш тогава, щом на официалния сайт на клуба не вярваш, *** нещастен.Боже колко *** има тук не е истина!
44
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кибица половин година на пейката, излезе за един мач и се контузи.
43
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
е че той е контузен бре..как да играе? зеленчука и двамата братя и те са контузени. сега защо днес бг не обелват и дума на тая тема е отделен въпрос
42
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само не разбрах защо ще има по-добри условия за него ако го откупи даден отбор преди да му свърши договора или след като му свърши договора?Клуба плаща обезщетението на Манчестър, не Бербатов. Бербатов ще се договори за една и съща заплата както сега ако направи сделка, така и след година с даден клуб. Тя договорката е една. Искаш да кажеш че като свободен агент, много повече отбори ще го искат? Че то който сега го желае, е отправил оферта това лято. Заплатата му няма нищо общо с това.

Спонсорирани публикации