3 коли пак горяха в София. За месец и половина – 44

До момента за палежите са задържани общо четирима души
Обновена: 15 дек 2011 15:26 | 15 дек 2011 07:33,
298
3 коли пак горяха в София. За месец и половина – 44
Снимка: архив Булфото

Три автомобила бяха подпалени през изминалата нощ в София.

Този път горяха коли в кварталите "Люлин" и "Дружба", съобщи БНР.

Първият сигнал е получен малко преди полунощ. Пред блок 211 на столичния квартал "Люлин" е опожарен автомобил. На броени метри от колата е имало патрулка на СДВР.

Още по темата

Полицаят е успял да загаси част от пламъците в автомобила с пожарогасител.

Минути по-късно от другата страна на блока пламва друга кола. Тя е марка "BMW". Запалена е по класическия вариант – с бутилка със запалителна течност.

Около 3 часа в столичния квартал "Дружба" пък е запален джип "Исузу". Това е станало пред блок 35. Oт огъня джипът е изгорял напълно.

Така общият брой на опожарените автомобили в столицата стана 44 само за месец и половина.

До момента в полицията са задържани общо четирима души за палежите.

Вчера вътрешният министър Цветан Цветанов и премиерът Бойко Борисов обявиха, че държавата среща сериозен проблем по отношение на заловените със запалителна течност у тях.

"Сега, като ги хванем със запалителна течност у тях, те казват, че ще си зареждат колата, като проверим, колата им е наред, по закон трябва да го хванем в момента на палежа, а ние няма по кой член да ги обвиним и задържим", коментира Борисов.

"Осигурили сме допълнителни мерки за сигурност в столицата заради палежите на коли", заяви и МВР шефът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


298
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
203
11
 
1
 
! Отговори
Шок, откриха ги преди 12 години
Футболните хулигани на Левски и ЦСКА са уговаряли палежите на колите в София и кварталите й. Скандалната схема бе разкрита от 7plus7. net
202
1
 
13
 
! Отговори
Лисан преди 12 години
Цецо Консултанто е *** като ***, щом с 1 милиард бюджет не може да залови няколко ***!
201
4
 
10
 
! Отговори
Борислав преди 12 години
Идея за спиране на палежите: Според мен по никакъв начин не трябва да се огласяват в каквито и да е медии тези палежи. Полицията да си работи по разкриването на вандалите, като по този начин гадните подпалвачи и/или бъдещите техни последователи, няма да могат да се кефят на гадните си постъпки!
200
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
нали давате най-големия бюджет на милиционерите бе, лишавате майки с деца, деца от образование.... Това е мутро-милиционерска хунта да гори в пламъци... Софиянци гласуваха от страх с икономическо изнудване.. сега да ги палят да горят,
199
1
 
6
 
! Отговори
онбашията преди 12 години
това е добре, нека се вижда до къде води толерастията и възвеличаването на човешките права :)
198
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КАКВА Е ТАЗИ ЦЕНЗУРА НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА, ЧЕ СЪМ ПОСТНАЛ СПИСЪК НА ЗАПАЛЕНИТЕ КОЛИ ПО ДАТИ ?!?!? ДОРИ НЕ СЪМ ПОСТАВЯЛ ЛИНКОВЕ И Т.Н. .. ПРОСТО ЧИСТ ТЕКСТВИЕ БОЛНИ ЛИ СТЕ ОТ ДНЕС.БГ ?ИЛИ НЯКОЙ СЕ Е ВЗЕЛ МНОГО НА СЕРИОЗНО, ЧЕ ИМА ЕДИН БУТОН "ИЗТРИИ КОМЕНТАР" ?! СМЕШНО И ЖАЛКО
197
6
 
5
 
! Отговори
до 196 преди 12 години
Я направо се самозапали и ни отърви от шизофреничното ти съзнание. Не може за всичко друг да е виновен! До всички на които ГЕРБ им спряха далаверите: *** се от яд!!!
196
3
 
3
 
! Отговори
до 189 преди 12 години
"Нека малко да пооредеят автомобилите ,особено в София ,много задръстване има ,...затова цифрата трябва да е поне 1млн. на година !Или ,колкото се регистрират в КАТ на ден ----толкова!"Оооо, колко си ***. Кой ти искарва хляба бе? Кой плаща данъци в София, за да има инфраструктура. Помисли малко преди да се правиш на интересен. Недораслък такъв!
195
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ха ха ха - много ми е кеф как се гърчи полицията. Гласувахте за ГЕРБ - ето ви ГЕРБ. На следващите избори пак гласувайте за ГЕРБ и тогава ще видите какво ше ви се случи, не колите ами и къщите ви ще горят, нещастници! Народноосвобидителното партизанско движение срещу ГЕРБ винаги е бъде в пълна бойна готовност и никакви некадърни полицаи не могат да ни спрат.
194
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Градовете които гласуваха за ГЕРБ мутро-милиционерската Хунта София и Бургас гербестки кмет на първия тур... Божията ръка ги пали.
193
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КАКВИ ПРАВИЛА СЪМ НАРУШИЛ ЧЕ НЕ МИЕ ЯСНО СЛЕД КАТО СЪМ ПОСТНАЛ НЕЩО БЕЗ ПРЕПРАТКИ КЪМ ДРУГИ САЙТОВЕ ?ВАШИТЕ СТАТИИ НЯМА НИТО ЕДНА АВТОРСКА!!!! ВСИЧКИТЕ СА ВИ ОТ ДРУГИ САЙТОВЕ ...ПРОДАЖНА ПЛАТЕНА МЕДИЯИ ВАШИЯТ КРАЙ НАБЛИЖАВА
192
4
 
7
 
! Отговори
михаил преди 12 години
една теория - помните ли, че преди известно време (точно преди палежите) МВР арестуваха едни футболни фенове от агитката голям столичен отбор за разпространение на дрога? Тъй като те са истинска престъпна структура, криеща се зад "фенщина" сега май си отмъщават а?Просто ми хрумна тази сутрин.
191
10
 
18
 
! Отговори
Сава преди 12 години
За месец и половина - 44 палежа. Ако беше ненормален пироман или хулиганчета вандали досега чисто статистически трабваше да са направили грешка, да са се похвалили, изпяли и вече да се знаеше кои са. Приятели, това не са хулигани вандали - палежите това е израз организираното недоволство на народа срещу хунтата на ГЕРБ. Палежите няма да спрат докато всички не излезем на улиците, докато не залеем цяла България с национална стачка и протест докато не падне хунтата на ГЕРБ - избирайте, или ГЕРБ или колата за коята сте работили години за да си я купите. Когато ГЕРБ падне новото правителство ще вземе заеми както гърците и ще ви дава заплати по 4500 евро за да си купите всички да карате луксозни линкълни MKZ хибрид за по 35 хил. долара. Приятели, нека се обединим и се вдигнем всички като един срещи омразната хунта на ГЕРБ която извършва геноцид над българския народ.
190
1
 
24
 
! Отговори
Хорейшио преди 12 години
От местропредставлението :СофияниЗаловен е заподозрян който се лутал покрай запален автомобил. Въпреки че постоянно твърдял че е негов и че се опитва да го загаси, е задържан за 24 часа тъй като е носел във себе си запалка.Малко след това в близост заловено друго лице което крещяло по телефона "-ми не иска да запали на бензин" в последствие се оказало че всъщност става въпрос за семейния варбург и лицето е в състояние на "прелюбодеяние". Въпреки това му е повдигнато обвинение заради груб език.
189
0
 
2
 
! Отговори
до 197 преди 12 години
...чудя се ти добре ли си ъкъла, или просто си пръв приятел на Женята минчев...сладур
188
1
 
4
 
! Отговори
ВВ преди 12 години
Ако го/ги хванат-заслужават един як бой-на първо време!После-съд и затвор!В днешно време да ти изгори колата,на тая беднотия-как ще си купиш друга...Ами ако с нея и работиш нещо?!Ама до чой няма да се стигне,защото "демокрацията" не спи!Те първо искат адвокат!Имало "полицейско" насилие.Седнали да ми вкарват демокрация в първобитна България!Така е-в белите страни ги има и тия неща,но преди демокрацията-има ЗАКОНИ!!Даже има и смъртно наказание!Защо не внесете малко закони,като начало!
187
4
 
4
 
! Отговори
вальо преди 12 години
не съм гласувал и не са ми приятни герб, по-скоро симпатизирах на ал.петров, но става все по-ясно, че зад тези палежи не стоят обикновени хора.. сещайте се за какво ви намеквам...
186
5
 
5
 
! Отговори
има и ефект преди 12 години
Нека малко да пооредеят автомобилите ,особено в София ,много задръстване има ,...затова цифрата трябва да е поне 1млн. на година !Или ,колкото се регистрират в КАТ на ден ----толкова !
185
1
 
20
 
! Отговори
:) преди 12 години
Не е приятно да ти запалят колата, но няма да се учудя ако скоро мобилните оператори ни залеят с смс от типа:Ако не искате тази нощ да ви запалят колата, изпратете SMS "ne iskam" на кратък номер 0166. Цена: 1.66 лв с ДДС !Всичко е в сферата на шегата разбира се!
184
20
 
1
 
! Отговори
Василев преди 12 години
Искам да знам какво е свободата!!!Искам да знам какво е любовта!!!Искам да знам какво е приятелството!!!Искам да знам какво е взаимопомощ!!!Искам да знам какво е родолюбие!!!Искам да знам какво е независимост!!!Искам да знам какво е Християнската обичи и взаимопомощ!!!Затова ще гласувам винаги за ГЕРБ!!!

Спонсорирани публикации