3 коли пак горяха в София. За месец и половина – 44

До момента за палежите са задържани общо четирима души
Обновена: 15 дек 2011 15:26 | 15 дек 2011 07:33,
298
3 коли пак горяха в София. За месец и половина – 44
Снимка: архив Булфото

Три автомобила бяха подпалени през изминалата нощ в София.

Този път горяха коли в кварталите "Люлин" и "Дружба", съобщи БНР.

Първият сигнал е получен малко преди полунощ. Пред блок 211 на столичния квартал "Люлин" е опожарен автомобил. На броени метри от колата е имало патрулка на СДВР.

Още по темата

Полицаят е успял да загаси част от пламъците в автомобила с пожарогасител.

Минути по-късно от другата страна на блока пламва друга кола. Тя е марка "BMW". Запалена е по класическия вариант – с бутилка със запалителна течност.

Около 3 часа в столичния квартал "Дружба" пък е запален джип "Исузу". Това е станало пред блок 35. Oт огъня джипът е изгорял напълно.

Така общият брой на опожарените автомобили в столицата стана 44 само за месец и половина.

До момента в полицията са задържани общо четирима души за палежите.

Вчера вътрешният министър Цветан Цветанов и премиерът Бойко Борисов обявиха, че държавата среща сериозен проблем по отношение на заловените със запалителна течност у тях.

"Сега, като ги хванем със запалителна течност у тях, те казват, че ще си зареждат колата, като проверим, колата им е наред, по закон трябва да го хванем в момента на палежа, а ние няма по кой член да ги обвиним и задържим", коментира Борисов.

"Осигурили сме допълнителни мерки за сигурност в столицата заради палежите на коли", заяви и МВР шефът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


298
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
183
0
 
8
 
! Отговори
Хаха преди 12 години
"Родната полициа ни пази!""Тръгнали да гасят колата,а през това време ония запалили друга!Абе,що се правите на ББ-пожарникари!Ако бяхте тръгнали да ги гоните,като сте ги видели-да сте ги хванали!Смешници!Неадекватна реакция на полицията-това е!И тоя *** ББ"да се криминализирало ,като те хванат с бутилка бензин"!Ми аз като имам косачка и резачка на бензин-как точно трябва да си купя бензин,за да ги ползвам!Мъъъъка,мъка!!!!
182
0
 
8
 
! Отговори
Ами сега преди 12 години
Тези от СДВР пожарникари ли са или полицай? Сигурно са очеквали ББ да ги награди за храбрата борба с пламъците...Сега сериозно- това, което се случва е сериозно и не би трябвало да се случва изобщо. Хубавото е обаче, че показва тоталната неспособност на МВР да се справи със ситуацията и критичната липса на качества на наетите редови служители. Родната полиция ни пази! - миналта година ни струва 1 390 000 000 лв!
181
0
 
19
 
! Отговори
John преди 12 години
Снощи гледах двама полицаи в патрулка и се скрили под един храст и спят. Мисля си, така както си спят им запалят колата, дали няма да надминат себе си?
180
0
 
5
 
! Отговори
мм преди 12 години
Така става във Държави без смъртно наказание,тоя ако знае ,че ако го заловят че ще има куршум във главата,как смятате дали ще пали коли ???
179
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да им палят колите на софиянци нали си избраха ГЕРБ.. Да гласуваш за мутри..
178
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цвък Цвък пак ще разкрие престъпниците. Гарантирано от ГЕРБ.
177
4
 
7
 
! Отговори
Василев преди 12 години
Цецо веднага трябва да привика Румен Запалката в участъка!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!
176
1
 
0
 
! Отговори
do 171 преди 12 години
Но както се видя по-късно голяма разлика между БСП и СДС няма. То затова доста от основателите на СДС се оттеглиха от него.
175
19
 
12
 
! Отговори
Василев преди 12 години
ГЕРБ запали сърцата на всички млади родолюбиви българи!!!ГЕРБ запали чергата на агент Гоце!!!ГЕРБ запали стогодишна партия с традиции!!!ГЕРБ запали Доцент Трактора!!!ГЕРБ запали робските окови на обикновените трудолюбиви българи!!!ГЕРБ запали любов към всичко българско и родно!!!ГЕРБ завинаги в сърцата!!!
174
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
сега като си купя газ за запалката може да ме арестуват,чудно.иначе някой *** яко си прави гавра с тъпите прасенца, няма никакви конспирации на маргините или комунистите за тези палежи.гробчетата просто се чудят как да обеснят горящите коли до 6то РПУ а пък те хал хабер си нямат какво става
173
1
 
20
 
! Отговори
небезизвестен преди 12 години
Българският народ не трябва да го е страх от правителството. Правителството трябва да го е страх от българския народ!
172
3
 
8
 
! Отговори
5 преди 12 години
БОЙКО,ЦВЪКО.БОКЛУ.ЦИ.ИСКАМ СПОКОЙСТВИЕ ЗА МОЕТО СЕМЕЙСТВО И ИМУщЕСТВО.СЛАГАЙТЕ ВЕчЕРЕН чАС.ДРЕМЕ МИ ЗА ПАПЛАчТА.ОБИКНОВЕННО *** щЪКАТ НОщЕМ!!!
171
6
 
6
 
! Отговори
некаде назапад преди 12 години
дали па Алексеичовците пак не стоят зад това?
170
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На Василев са му палнали колата и сега е разстроен. Сигурно тези комунисти дето пикат газ според него. ХиХиХи.
169
2
 
16
 
! Отговори
знаех си.. преди 12 години
знаех поверието, жена на кораб и пожарникар премиер, шъ изгори и кораба и държавата
168
0
 
1
 
! Отговори
da преди 12 години
ще ханат едни.....ще се появат други последователи проблема може да се окаже по голям
167
0
 
9
 
! Отговори
георги василев преди 12 години
Ако ви е писнало от досадните реклами в нета си инсталирайте adblock plus firefoxс него се стопират блудкавите реклами в този сайт и въобще в нета!
166
6
 
4
 
! Отговори
Maraba преди 12 години
Да се криминализира всяко пренасяне на запалителни течности.След зареждане на бензостанциите да се слага бандерол на резервоара от обслужващия персонал.Да се продават спиртните деривати само срещу лична карта и покупателите да се занасят в специална книга.Да се затворят селските казани за производство на алкохол.
165
1
 
22
 
! Отговори
Нормално преди 12 години
Пълен провал на полицията ! Дори *** (трактора, руснаците, марсианците, Костов с тубичка бензин в ръка и т.н.) да правят постановки, в което се съмнявам, пак трябваше да са ги хванали досега. Като почнат да се появяват имитатори ще стане интересно. А такива ще се появят, защото *** в Бантустана с лопата да ги ринеш.
164
2
 
16
 
! Отговори
ANGRY преди 12 години
ЕЙ БОКО,ЦОКО И ДРУГИТЕ ММИЖИТУРКИ.ДА СИ РАЗМЪРДВАТЕ ЗАДНИЦИТЕ.БОКО И ТИ ИДВАш ОТ ТАЯ ПОМИЯ ,НЕ МОЖЕ ДА НЕЗНАЕш щО ЗА ПЛЪХОВЕ СА ТИЯ!!!