3 коли пак горяха в София. За месец и половина – 44

До момента за палежите са задържани общо четирима души
Обновена: 15 дек 2011 15:26 | 15 дек 2011 07:33,
298
3 коли пак горяха в София. За месец и половина – 44
Снимка: архив Булфото

Три автомобила бяха подпалени през изминалата нощ в София.

Този път горяха коли в кварталите "Люлин" и "Дружба", съобщи БНР.

Първият сигнал е получен малко преди полунощ. Пред блок 211 на столичния квартал "Люлин" е опожарен автомобил. На броени метри от колата е имало патрулка на СДВР.

Още по темата

Полицаят е успял да загаси част от пламъците в автомобила с пожарогасител.

Минути по-късно от другата страна на блока пламва друга кола. Тя е марка "BMW". Запалена е по класическия вариант – с бутилка със запалителна течност.

Около 3 часа в столичния квартал "Дружба" пък е запален джип "Исузу". Това е станало пред блок 35. Oт огъня джипът е изгорял напълно.

Така общият брой на опожарените автомобили в столицата стана 44 само за месец и половина.

До момента в полицията са задържани общо четирима души за палежите.

Вчера вътрешният министър Цветан Цветанов и премиерът Бойко Борисов обявиха, че държавата среща сериозен проблем по отношение на заловените със запалителна течност у тях.

"Сега, като ги хванем със запалителна течност у тях, те казват, че ще си зареждат колата, като проверим, колата им е наред, по закон трябва да го хванем в момента на палежа, а ние няма по кой член да ги обвиним и задържим", коментира Борисов.

"Осигурили сме допълнителни мерки за сигурност в столицата заради палежите на коли", заяви и МВР шефът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


298
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
223
2
 
34
 
! Отговори
Светльо преди 12 години
АКО БЯХМЕ ИЗБРАЛИ ЗА ПРЕМИЕР ИКОНОМИСТ ЩЕШЕ ДА НАБЛЕГНЕ НА РАЗВИТИЕ НА ИКОНОМИКАТА! АКО БЯХМЕ ИЗБРАЛИ ЗЕМЕДЕЛЕЦ ЩЕШЕ ДА РАЗВИВА СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО!А НИЕ ИЗБРАХМЕ ПОЖАРНИКАР.....!
222
3
 
3
 
! Отговори
СТа преди 12 години
Оставка,оставка,оставка
221
0
 
7
 
! Отговори
Стефан преди 12 години
Най-вероятно се мъчат да прекарат някой мутренски закон...оп хванахме подпалвача БУУУУУМ ако медиен интерес и през това време закона тихомълком приет или някоя мутре НЕВИННА
220
2
 
7
 
! Отговори
Християн Христов преди 12 години
Чета коментарите и май обмислям да ходя да си метна въжето. ГЕРБ ми били виновни за всичко...*** *** сте....Аз сега кротичко си седя и изведнъж да реша да си взема пистолета и да ходя да пръсна няколко глави (дано да е на някой от смешниците които пишат) пак ли ГЕРБ са виновни ????? А или тройната коалиция ...хахах НЕ бе просто някой болен мозък го прави и колкото повече публичност му дават на това той толкова повече седи в къщи и мастурбитра защото се чувства значим за нещо.
219
0
 
2
 
! Отговори
до 222 преди 12 години
Може да питаш също ,защо там като ги заловят ги осъждат ефективно ,а в Бг ----не !
218
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А защо зарязахте версията със застрахователите? От цялата дандания и психоза те са най-облагодетелстваните, още повече, че всичко се случва точно в пика на застрахователната кампания? Реално, тези палежи не са дело на пироман, нито на футболни фенове, с просто око се вижда. Някой плаща на различни хора с досиета, но те няма да пропеят, пък и сигурно има сто "бушона" по веригата! Лев инс като начало?...
217
9
 
2
 
! Отговори
ДА ПИТАМ преди 12 години
Добре де , нашите ченгета до момента не могат да заловят подпалвачите - били некадърни.....ами същото можем и да кажем за белгийските ченгета , които не могат да заловят стрелеца убил 4 човека и ранил още 64 - значи и те са некадърни или в Германия , както и там не заловиха серийния утровител - немските ченгета също ли са некадърни.....
216
4
 
18
 
! Отговори
Васил преди 12 години
Запалете и Бойко и да се свършва с тази агония наречена ГЕРБ:)))))))))))))
215
0
 
15
 
! Отговори
Столичанин преди 12 години
Днеска ще ходя с тубита за вода в Горна баня и се чудя как ще прекарам съдовете. Как ще обесня на полицаят дето ме е спрял че няма да наливам гориво в тях за Жигулката, а само минерална вода.Голям проблем!
214
2
 
12
 
! Отговори
Гражданка преди 12 години
Виновна е Тройната коалиция.Причина - създаваше по-добър стандарт на живот и не крадеше народа със глоби, необосновани проверки, не се държеше надменно с поданниците си... увеличаваше/индексираше заплатите и пенсиите, даваше коледни добавки, не пипаше пенсионната реформа... и т.н.А сега какво глад, мизерия, безпътица. Не път има и той е само в ШенгенНе вярвам в сайта да има подпалвачи, но се чудя защо ли не критикуват палежите, а се пресмиват на безсилието на Цецко - апартаменчатата.
213
0
 
5
 
! Отговори
Киро Факиро преди 12 години
Радка куршума поздравява всичкото пожарникари с песента "Огнеборецо мой"!!!
212
1
 
8
 
! Отговори
J преди 12 години
Иииии специален поздрав за всичкиии с песента на Алисия - Палиш Палиш ;)
211
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"""Сега, като ги хванем със запалителна течност у тях, те казват, че ще си зареждат колата, като проверим, колата им е наред, по закон трябва да го хванем в момента на палежа, а ние няма по кой член да ги обвиним и задържим", коментира Борисов."Ами не се и съмнявам , че ви се иска да има закон по който да вкарвате в затвора който си пожелаете но не става така , нали камери слагахте подслушвахте доказателства няма ли или само лапате от парите на хората , а не можете да ги опазите адекватно ...
210
2
 
18
 
! Отговори
АЛОУУУУ????? преди 12 години
АЛЬОООО,КО СТАВА БЕ ЦВЪКИТА ,БОКОВЦИ И ДР. КОМУНОИЗМЕТ??? КАКВО СТАВА БЕ?? АЛО...ОСТАВКИ ВЕДНАГА! МАРШ И НА ЕШАФОДА! И ДА ИДВАТ СЛЕДВАЩИТЕ ТИКВИ! ДА ИДВАТ СЛЕДВАШИТЕ,КОИТО СЛЕД ВРЕМЕ-ОТНОВО НА ПАНГАРА ДА ОТИВАТ! ТАКА БЪРЗО-БЪРЗО ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВЪРВИ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ГАД И ТАКА ,СЪОТВЕТНО,ДА МИНЕ И СЕ ПРОЧИСТИ БЪЛГАРСКО-ПРЕЗ ПАНГАРА! НИКАКВИ 4 Г. МАНДАТИ И КРЕТЕНЩИНИ..1 ГОДИНКА И..ПРЕЗ ШИЯТА!!ТЕ СА МИЛИОНЕРИ-ЦВЪКИ,БОКО,АНДРЕШКО,ФИДОС...ЧАКАТЕ ДА ВИ ОПРАВЯТ?! ТЕ,САМИТЕ ТЕ ПАЛЯТ ДЪРЖАВАТА!!
209
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Въпрос:Кой има интерес да се палят автомобили?Отговор:Единствено и само МВР!Защото по този начин се доказва на народа , колко е необходимо да има много полицаи , да се отпускат много средства за тях и , че това е най важното министерство в държавата!
208
0
 
9
 
! Отговори
Гошо Пернишкия преди 12 години
Ам туй, дет сте написали, че маха рекламите на тъпия сайт много убаво бре. Качих го и мирясаха.
207
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А дали не е виновен Станишката?
206
3
 
15
 
! Отговори
Лисан преди 12 години
Ми докажете го в съда бе, ***, като гербавите сте некадърници и не можете 2 бандити да заловите, по добре хващайте гората!
205
15
 
7
 
! Отговори
фактите говорят сами преди 12 години
Това са новите саботажни тактики на БСП, за да узурпират властта на ГЕРБ! ФАКТ !!! Като видяха, че нищо не помага, нито вотове на недоверие, нито активизация на профсъюзите им, нито организирането на измислени стачки, новите шумкари решиха да действат със старите си, изпитани терористични методи - чрез палежи, залагане на бомби и т.н.
204
1
 
6
 
! Отговори
Лисан преди 12 години
Очаквам тези дни да пламнат и полицейските коли на Гурко. И пак няма да има заловени, а само колегите ще работят денонощно по случая.

Спонсорирани публикации