Дянков вгорчава подсладения живот на Гриша Ганчев

НАП и полицията погнаха бизнесмени за ДДС измами със захар
Обновена: 10 май 2012 18:45 | 10 май 2012 12:35,
154
Дянков вгорчава подсладения живот на Гриша Ганчев
Гриша Ганчев. Снимка: Булфото

Акция на НАП и службите прехвана "добър бизнесмен от Северна България" за ДДС измами със захар.

"До края на деня или в следващите часове би трябвало да излезе подробна информация за фирми, задържани хора и количества", каза в парламента финансовият министър Симеон Дянков.

Попитан дали може да каже името на въпросния бизнесмен и дали става въпрос за Гриша Ганчев, Дянков отказа да го назове, но уточни, че става въпрос за голям брой фирми.

"Над 20 свързани фирми на голям, известен български бизнесмен", повтори той, но отново нито потвърди, нито отрече информациите, че те са собственост на футболния бос.

Пред журналисти в парламента финансовият министър Симеон Дянков уточни, че годишно от ДДС измами само в сектора захар загубите за бюджета са между 140 млн. лв. и 200 млн. лева.

"Когато станах финансов министър и поисках предишни доклади от НАП, от службите и от ДАНС относно това в кои сектори най-много се източва ДДС, първият доклад беше именно за захарта.

Още преди около 2 години поисках от съответните дирекции в НАП не само да пишат доклади и да четат доклади на други институции, а да се заемат с този въпрос, разбира се, и с различни други структури, под ръководството на министър Цветанов", допълни Дянков.

Финансист №1 изрази надежда, че след днешната акция измамите в този сектор или ще изчезнат, или поне ще се намалят с огромен процент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
7
 
6
 
! Отговори
Муди до 121 преди 11 години
Гриша Ганчев е от едно ловешко село тип махала казва се Горан . Така че си на прав път
103
1
 
1
 
! Отговори
tony_scout преди 11 години
До 106 НФБ , евала човече, време е хора от коментиращите да обменим контакт и да започнем да обсъждаме бъдещето ни, сред нас съм сигурен че има хора които много им сече пипето , само трябва да се намерят точните хора, хора с вличние сред приятелите си, хора които да организират други в различни краища на страната ни. Трябват идеи за създаване на инвестиции във вътр. ни пазар. Имаме нужда от подкрепа от ТВ без първите 4, от хора в общините, които ще ги е страх от недоволство на кадърърни хора!
102
4
 
18
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Щом...посегнаха и на приятелите на бат Бойко,значи наистина...хазната е празна;иначе той налие...пич,първо на тях...услугва.
101
20
 
9
 
! Отговори
Гришата преди 11 години
Ами кат сте балъци българите, ще ви краде всеки тарикат бе, мизерници прости.Я се вижте какви сте преебаци, осрахте всичко що е вън от личното ви пространство и после ви е криво че навсякъде газите собственните си ***.Ама сте и ***, не само си газите сами *** които всички вие мятате всеки ден в обществото и по улиците и на работните си места и гледате как с мързел да живеете, ами почнахте да си лапате *** и се задавяте, ама не спирате да осирате всичко и на всякъде.Самоебци ***...
100
5
 
28
 
! Отговори
това е въпроса ? преди 11 години
Цура Банкерката, кога ще бъде разследвана и тя !!!!
99
4
 
14
 
! Отговори
а преди 11 години
Симеончо, кой ти нареди да се *** с Гришата? На своя глава няма да го сториш.
98
7
 
13
 
! Отговори
НФБ преди 11 години
а кога ще се погне цветелинка бориславова и фирмите на дон боко?боричкането е яко но не да кокъла а за крехкото месенце,,,кокъла ще го гризка явно Бсп то!навремето и Сик така измести Вис и 777 от играта...фигурите от СИк и днес са на сцената докато висаджиите дадоха много жертви...борбата е безмилостно жестока!да видим каква ще е файдата за стадото...
97
5
 
19
 
! Отговори
Да, ама.... преди 11 години
Спомням си, че и Лукойл затвориха... за 1 ден, ама уредите още ги "слагат", а далаверата с петрола е в ход :)
96
9
 
7
 
! Отговори
хаха преди 11 години
ще му го преместите на Гришата от единия крачол в другия,хаха....
95
3
 
17
 
! Отговори
НФБ преди 11 години
доказано е че рафинираната захар е вредна за здравето!мишо бирата, вика гришата....
94
3
 
8
 
! Отговори
А ПАШАТА ? преди 11 години
Хората на Гоце са погнати.... А ПАШАТА, ТИКВА, ПАШАТА !!!!!
93
7
 
9
 
! Отговори
до 81 преди 11 години
Леле колко си заблуден .Я кажи къде са многото километри магистрали построени от Станишев????Станишев е открил само един лот на Тракия, започнат по-времето на Царя.За Люлин я знаем каква я надробиха.
92
3
 
18
 
! Отговори
НФБ преди 11 години
мишо бирата ...вика гришата....
91
2
 
22
 
! Отговори
Коч преди 11 години
Срамота е. Шепа от най-големите фирми в страната да крадат стотици милиони, че и милиарди ДДС. А ние в магазините си го плащаме като попове. Ужасно стригане се получава! Гриша Ганчев има пари за 50 живота, защо му е да краде ДДС? То затова за нищо няма пари, нито за детски градини, нито за асфалтиране на селата.
90
3
 
12
 
! Отговори
Томас преди 11 години
мижи да те лажем - просто малко повече говорят преди изборите - да не мислите, че нещо ще направят - само говорят, да баламосат хората.
89
24
 
10
 
! Отговори
САМО БОЙКО преди 11 години
САМО БОЙКО ще ви научи на ум и разум, селяни ... и на труд, и ред ще ви научи ... искате или не - това е без значение !
88
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хич не ми дреме вече,нито ще гласувам нито ще ме интересува от днес нататък кво се случва в тая забравена държава!!!!Едните защитавате Бойко другите Станишев,ама и двамата ви окрадоха чко.Сега пак като овце чакате следващите избори да си изберете нов предател.Май това си заслужавате!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
87
1
 
12
 
! Отговори
НФБ преди 11 години
ако се спре износа на капитали и се започне инвестиране в Бг животът на всички ни ще стане по розов!ще се създават повече работни места, заплатите ще станат по-високи! който е работил на запад има някаква идея колко се работи там и колко тук!липсва ни наука!имаме си лъже наука!Западняците създават коли ..телевизори.. радиа, телефони ..компютри перални...ние само копираме и то лошо!сиренето и киселото мляко и те ментета..и да капак шопската салата с турски краставици и домати!
86
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
играта загрубя.Ще пищят и сълзи ще се леят.То от 1990г. все захарни афери севъртят в България-кораби потънаха,водата е залече и на този скеч ще насладим!
85
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Настанаха много тешки времена за БСП

Спонсорирани публикации