Повече няма да се меся във волейбола!

Претенциите ми идват в повече, нацупи се премиерът Борисов
Обновена: 17 май 2012 15:09 | 17 май 2012 13:45,
103
Повече няма да се меся във волейбола!
Бойко Борисов. Снимка: архив, БТА

Премиерът Бойко Борисов обяви, че повече няма да се намесва в спора в родния волейбол.

След като преди няколко дни федерацията уволни треньора на националния отбор Радостин Стойчев, в сряда босовете на централата решиха да го върнат на поста, след като лично премиерът Бойко Борисов нареди с молба Радостин Стойчев да остане треньор на отбора поне до игрите в Лондон.

Треньорът обаче все още не е съобщил дали ще се върне начело на отбора. Очаква се той да съобщи решението си днес следобед.

През последните дни стана ясно, че Матей Казийски, титулярният разпределител Андрей Жеков и либерото Теодор Салпаров обмислят да се откажат от отбора, ако не се върне Стойчев.

"Това, което казах и на Радостин, и на отбора, и на Данчо Лазаров, е, че хората искат силен национален отбор, силен клубен волейбол", обясни Борисов пред журналисти на откриването на реновирания и модернизиран стадион в СК "Академика" на 4-ти километър.

Още по темата

"Работата на треньора е да е в залата, да тренира, да постигат резултати, да се класират за Олимпиада. Има прекрасна организация, публиката, която ги боготвори, пари, колкото искат, толкова сме им осигурили. Сега вече претенциите почват да им идват в повече", отсече премиерът.

Той се зарече, че това е неговата последна намеса в името на спорта.

"Мястото на отбора и на треньора е в тренировъчната зала и на състезание. Оттам-нататък има начин за избиране на ръководство. Истински се надявам да се вразумят и двете страни и да зарадват тази многомилионна публика, защото хиляди са в залата, милиони се вълнуват и гледат мачовете по телевизия. Тяхна работа, аз повече няма да се намесвам", поясни премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
О
43
12
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най-добре е да спреш да се месиш и в управлението на държавата, че квото пипна на всичко му ... мамата
42
13
 
25
 
! Отговори
до 42 преди 11 години
Ще се въздържа от обиди, защото просто не ви разбирам вас мутрокомунягите от Герб, ама за теб ако е направил "господина" ти Бойко Борисов нещо, за почти 100% от българите не си мърда пръста !!!Все пак трябва да ходи да вкарва дузпи !!!
41
9
 
26
 
! Отговори
djon преди 11 години
Бате не се меси никъде където не разбираш имаш министър на спорта на пътищата на икономиката за всичко имаш хора и то окумуш хора ти си *** разбрахме го поне намери умни хора около себе си.
40
5
 
16
 
! Отговори
sss преди 11 години
" нареди с молба" :)
39
4
 
33
 
! Отговори
valeri преди 11 години
Не е работа на премиера да се меси в спорта, има си министър за тази работа. Но е задължително да се намеси и да спре монополистите които безконтролно ограбват хората. Всички знаем кои са: енергетика, горива, софийска вода, производители на олио, на лекарства и още много други. Защо не се занимава с монополистите а със спорта, някой може ли да отговори?
38
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Със сигурност неговата намеса обърка нещата . Това негова работа ли е , няма ли министър на спорта , та си бута гагата на всякъде . Явно решението за отстраняването на Радо Стойчев е взето с негово знание и съгласие , защото виждам че повтаря дословно думите на Л.Ганев .Тези хора са толкова елементарни и не разбират , че в случаят става дума за отношение и достоинство . Радо Стойчев не е случаен треньор , за да го разиграват като *** .
37
8
 
5
 
! Отговори
до 38 преди 11 години
Така го описваш и за чистач на *** не бих го взел!
36
36
 
7
 
! Отговори
гербер преди 11 години
до робен: Робен, ти си интелектуално невръстен. Защо пишеш с главни букви и не спазваш пунктуационните правила на родния си език? Господин Бойко Борисов е направил толкова за собствения си народ , колкото никой друг министър председател от времето на Стамболов. Сполай му за усилията!
35
1
 
18
 
! Отговори
СИК ЪФ СТЮПИД преди 11 години
АЗ ПЪК КАЗВАМ ДАНЧО ЛАЗАРОВ ВЪН ОТ ВОЛЕЙБОЛА ... КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ А ?
34
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз пък като видя новини за тоя *** повече няма да ги чета обявавам БОЙКО,Т от тирадите му ми става лошо. Искали сме силен отбор а добрутро добре че е тоя да ни обясни като на ***.
33
14
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТО НЯМА ВЕЧЕ КЪДЕ ДА СЕ МЕСИ.КЪДЕТО СЕ Е НАМЕСИЛ ВСИЧКО Е ОСРАНО НАПЪЛНО!!!!!!!!
32
6
 
19
 
! Отговори
да преди 11 години
След разработката за разпъване на маркуч в пресечена местност, Бойко може да се изказва за поливното дело, за катеренето на баири, след службата при Живков - за социално дело - мачкане на ушите на старци, след главен секретар на МВР, за актьорско майсторство в евтини екшъни, след кмет на София, за живота и делото на къртиците, за всичко останало е рисковано да се изказва.
31
1
 
22
 
! Отговори
прасчо преди 11 години
Боли ме фара за БъБъ,интересува ме кликата съсипала това талантливо поколение да си отива,дипл.инж.Д.Лазаров и дипломирания *** Л.Ганев и цялата ояла се пасмина от БФВ....Единствения читав отбор останал в клоаката ни е на път да бъде оакан....Какво още трябва да сътворят тези лоясали и пуснали корени типове за да си заминат !!!!
30
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А тъй да им обясни че искаме силен отбор може някой да е останал с грешни впечатления браво каква логика.
29
54
 
12
 
! Отговори
gerber преди 11 години
Браво на Бойко! Отново отлична намеса и спасява положението. Пък вие хейтърствайте колкото си искате!
28
8
 
34
 
! Отговори
Един преди 11 години
Когато един човек няма управленски капацитет той само се "МЕСИ".
27
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво е подсигурил тоя пак от джоба си ли ги дава волейбол ще има въпреки него.Дано не почне да си меси и отбора с ленти по художествена гимнастика.
26
2
 
21
 
! Отговори
Чичо Любо преди 11 години
Мечтая си за деня когато Данчо Лазаров ще напусне българския волейбол където стори небивали вреди и заради когото спряха да практикуват този спорт стотици млади талантливи момичета и момчета .... ОСТАВКА за Данчо Лазаров моля!!!
25
3
 
4
 
! Отговори
24 преди 11 години
24, Точно пишех за кърлинга :) Взе ми *** от устътъ :)

Спонсорирани публикации