Лелята на зверски убитата Женя не признава вина

Петър бил на марихуана и пико, докато намушквал с нож момичето
Обновена: 1 окт 2012 15:23 | 1 окт 2012 09:41,
171
Лелята на зверски убитата Женя не признава вина
Смятаната за поръчител на убийството Светла Тодорова. Снимка: Булфото

Лелята на зверски убитата Женя Тодорова от Варна отрича тя да е направила „мократа поръчка”. Светла Тодорова не се признава за виновна, заяви пред bTV окръжният прокурор на Варна Владимир Чавдаров.

Светла бе задържана, след като 21-годишната й племенница Женя бе намерена зверски убита миналата седмица във фамилната къща на ул. „Лоза“ 6А.
 
Според прокуратурата лелята е поръчала убийството, а физическият извършител е приятелят на 15-годишната й дъщеря - Петър Ангелов.

Омразата на Светла била породена от факта, че Женя била единствен наследник на двуетажната къща, в която живеела фамилията.

Светла отрича всякаква вина. Тя твърди, че е дала пари на кандидат-зет си назаем, а не за да убие Женя.

По време на разследването стана ясно, че лелята обещала 2000 лева на Петър, за да убие момичето. Броила му 500 лева "капаро", а останалите щяла да даде, след като свърши „услугата“. 

Петър пък твърди, че след като започнал да мушка Женя, не си спомнял нищо, разказа прокурор Чавдаров. Според обвинителя обаче 21-годишното момче лъже и е заело защитна позиция.

”Самата подготовка на престъплението, а и действията му след това говорят, че е съзнавал какво прави”, коментира обвинителят, като добави, че Петър е направил опит да прикрие всички следи. Той се е опитал да се измие. Изгорил е дрехите си и дръжката на ножа, с който е нападнал Женя.

През юли тази година младежът е бил осъден за наркоразпространение. Твърди, че взема наркотици, а при убийството е бил на пико и марихуана. Назначени са обаче нужните експертизи. Според обвинителя, ако се докаже, че е взимал наркотици, това ще е утежняващо вината обстоятелство.

Още по темата
  Владимир Чавдаров коментира, че отношенията във фамилията били много обтегнати.

В събота Варненският окръжен съд определи най-тежката мярка "задържане под стража" за Петър Ангелов (21 г.) и Светла Тодорова (38 г.).

Светла Тодорова, която според прокуратурата е била поръчител на убийството, има три деца, които са на 3, 5 и 15 години. Те са настанени в социални домове.

Според обвинението тя е опасна дори за децата си, тъй като според показанията по делото 15-годишната Даниела е била в течение с намеренията на майка си да поръча убийството на племенницата си.

Прокурорът Владимир Чавдаров днес уточни, че с Даниела работят психолози и все още не може да се каже дали тя е знаела за намеренията на Петър да убие Женя по поръчител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
0
 
0
 
! Отговори
jon преди 11 години
dolna napast blgarska........ ei za 30 kvadrata na vsi4ko ste sposobni blgari dolni
139
2
 
5
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 11 години
#121, кой завод работеше на загуба, бе, ***? Ти някаква минимална представа имаш ли, че се взимаха като заплати около 1/3 от стойността на това, което си произвел? Шушляк глупав, какво като е било комунизъм? Кой *** ще ти държи цял завод и ще дава работа на 2-3 хиляди души и ще работи на загуба? Такива филми няма никъде, няма и да има! Дори столовете в тези заводи не бяха на загуба, макар и храната да беше почти на изкупната цена на продуктите. Затова и сега заводи няма, за да сме зависими!
138
3
 
2
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 11 години
#135, по тази логика ти пък явно сега буркаш в кацата с медеца. Освен това, не говори за слаби процесори, защото твоя явно е за не повече от една операция. Бандити и крадци винаги ще има, ***! Какъвто и да е строя, отгоре винаги изплува тинята, просто защото така са си устроени хората. Разбери го това, ***! Не защитавам комунизма и социализма, защото това са си утопични идеи, макар и прекрасни .... но само като идеи - никога не биха могли да бъдат осъществени от хора. Накратко, *** си
137
0
 
8
 
! Отговори
КОКО преди 11 години
*** грозна! То й е изписано на лицето на тая лисица алчна! *** дано, да изгние в затвора и гниейки, да мисли какво е направила! Жалко за младото момиче, жалко за децата на убийцата, защото са белязани завинаги.-..
136
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нищо общо няма с комунисти и демократи. Комплексен е проблема.
135
1
 
8
 
! Отговори
Az преди 11 години
Mastiq takava! Jivotno! Daite taq *** na naroda, niq 6te se "pogrijim" za neq!!! Sarceto mi se kasa! Da po4iva6 v mir angel4e! Tejko na roditelite. Taq ne6tastnica pogubi i tehniq jivot, ubi gi jivi! Da izgnie v zatvora!
134
4
 
5
 
! Отговори
make преди 11 години
po dollni ot *** vi stanaxte ei
133
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей съвсем изтрещяхте в ***...
132
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
141: така ти се иска да е било, но това което твърдиш са пълни лъжи. При комунизма имаше спокойствие, народа беше свободен,а не роб като сега на разни бандити,ограбили държавата ни прес последните 23 години. Не се опитвайте с лъжи и манипулации да карате народа да ви вярва. Народа не е глупав,той ще ви даде да разберете истината,когато му дойде времето. А това времв все повече се приближава. Тогава и в миша дупка на бихте се скрили.
131
8
 
2
 
! Отговори
lilly.alex.35 преди 11 години
sled ubiistvoto lelqta nemoze da stane prqk nslednik na imota saglasno bg normite eto wo tova ne e motivat za prestaplenieto. moze bi ubiecat laze i namesva drugi hora v aferata si.
130
24
 
10
 
! Отговори
Възмутен преди 11 години
Не искам дори да коментирам тези ***! Ама ми е мъчно, че успоредно с такива гадости се насажда една омраза към марихуаната! Опомнете се! Който пуши, става миролюбив и усмихнат. Алкохола е в пъти по-гаден наркотик! Не позволявайте платените журналисти да ви правят на маймуни, успоредно със истината да ви поднасят толкова банални простотии, че МАРИХУАНАТА БИЛА ВИНОВНА! ЛЕГАЛИЗАЦИЯ! ДЪРЖАВАТА ДА КОНТРОЛИРА И ПРИБИРА ГОЛЕМИТЕ ПЕЧАЛБИ! НЕ РАЗНИ МАЗНИ МУТРИ! Референдум за Смъртна присъда!
129
18
 
16
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
Знаете ли, кое му е наистина смешното? На тоя дядо му го утрепали комунистите, на оня комунистите оправили жена му, на 3-ти комунистите му не знам какво... Не, че не е имало гадости и тогава, обаче имаше някакъв ред, нямаше чувство на безнаказаност, имаше закони... Като плюете по онова време поне го правете, както трябва... с факти, а не с: вие знаете ли по онова време колко хора утрепаха... колко ги били хвърлили на свинете в Белене...
128
3
 
13
 
! Отговори
Плевня и компания преди 11 години
НИЕ ЩЕ ВИ ЛЪЖЕМ, А ВИЕ НИ ВЯРВАЙТЕ.НИЕ ЩЕ ПЛЮСКАМЕ ЧЕРЕН ХАЙВЕР, А ВАС ЩЕ НАХРАНИМ С ВЯРА В ЛЪЖАТА.вЕрвайте ни!
127
3
 
22
 
! Отговори
ПАТРИОТ преди 11 години
САМО ЛИНЧУВАНЕ НА ПЛОЩАДА ЩЕ Я ПРИЗНАЕ ЗА ВИНОВНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
126
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а на мен ми е смешно да се говори така зе един мазен,гнусен ***,на който всички му работихме тогава за без пари!!!а пък после тези активи дружките му ги раздадоха на още по-големи ***.
125
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не се правете,че не знаете,че по време на комунизма беше и по-страшно..или не знаете синът на бай Тошо,колко хора уби.А знаете ли къде са погребани дядовците ви?Е хубаво,ако знаете и сте успели все пак да учите,без да бъдете изселвани и национализирани е добре.А убийства и зверства си имаше до последно,само дето никой не ти разрешаваше да си коментираш така на воля!И не се правете,че не знаете кой дирижираше подскачането и кой изнесе куфарчетата с парите на народа!
124
11
 
30
 
! Отговори
Помнещ онова време преди 11 години
Знаете ли кое ми е най-смешно?Смешно е когато хора като настоящия президент-новобогаташи натрупали богатства благодарение на построеното през социализма плючт този който построи източника на тяхното богатство.Но колкото и да са изпекани като мошеници и манипулатори и те правят грешки.Не отдавна въпросния ново милионер се изтърва пред германска медия, че приватизацията при нас била криминална, и че соц активи за 30(тридесет) милиарда са били раздадени за 3(три) милиарда.Резонно възниква въпроса КАК уж фалирала три пъти(според плевнята) соц. държава е оставила толкова милиарди за приватизация?!!!!А истината е проста.ТАТО остави държава с 12 милиарда долара вънщен дълг, и 150 милиарда вътрешни активи.А сега?Сега имаме 26 милиарда евро!!!! външен дълг и 0(нула) вътрешни активи!!!!И хората които ви ограбиха, които ви предадоха, купиха медиите и всекидневно ви облъчват с лъжи нямат интерес това да се помни и припомня.Така, че не плюйте ТАТО.ВЕЛИК БЪЛГАРИН БЕШЕ...МНООГО ВЕЛИК!
123
3
 
29
 
! Отговори
до 121 преди 11 години
Завърших пред деветдесетте гимназия на 17 години с отлична диплома. После не успях да вляза медицина (не се влизаше лесно ,като сега или с подкупи ,пак като сега) и започнах работа в завод "8-ми март". Завода беше на печелба при това не малка! Затова и след 1989 бързо го съсипаха и разграбиха ,сега там е завод "Агресия". Никой от рода ми е не членувал в БКП. Ходех си по улиците по което и да е време на ноща, и нямаше като сега страх. Тоалетна хартия си имахме!Не разбирам омразата ти !
122
8
 
14
 
! Отговори
Наблюдател преди 11 години
Де сега всичко да ни беше като социализма - социална система, здравна система, пенсионна, осигурителна, образователна....па нека да не можем да разказваме вицове за Б.Борисов.Щяхме да сме номер едно.Но ние излезнахме ***. Една шепа хора излъгаха народа да подскача като маймуни по сини митинги(мен вкл)...преметнаха го с обещания да разруши една красива и уредена България, за да станат същите тези лъжци милионери, да купят държавата и медиите, чрез които да лъжат непомнещите и подрастващите
121
8
 
18
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
До неадресирания до никого пост, пълен с обидни квалификации неизвесто по кого точно: 1-во: Не ми е купена дипломата, 2-ро: Баща ми не е бил нито партиен секретар, нито изобщо някакъв партиен... Опитваме се да ви кажем, че по-онова време специално, когато съм израснал аз такива изродщини почти липсваха! А, вие ми се дерете тук за това, че нямало тоалетна хартия, ами като не е имало тоалетна хартия сме си бърсали задниците с "Работническо Дело", и хич не ни пукаше от това.