2013 - Годината на змията

Промени във всички житейски области, личният живот ще бъде динамичен
Обновена: 1 яну 2013 11:35 | 1 яну 2013 11:31,
23
2013 - Годината на змията
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Предстоящата 2013 година ще бъде съвършено различна от предходните. Ще започне спокойно, но не се заблуждавайте - оборотите бавно и устойчиво ще се повишават. След изпълнената с противоречиви и не чак дотам приятни събития от високосната 2012 г., тихото и безметежно начало на 2013-а ще бъде нещо като заслужена почивка за изтощената ни психика.

Всеки знак от зодиака ще реагира на предстоящите събития различно, а и ще питае различни очаквания за Годината на змията. За едни ще е най-важно да стабилизират финансовото си състояние, за други – да напреднат професионално, а за трети – денонощно да се потапят в погледа на любимия човек.

Годината на Змията ще премине под покровителството на Меркурий. Това означава, че всички трябва перманентно да актуализират информацията, която използват, да усъвършенстват навиците и да оптимизират дейностите. Общуването между хората ще е един от факторите за напредък. Трудните ситуации ще ги накарат да обединят усилията си и да си помагат в критични моменти. За всички нас ще бъде от съществено значение да се научим да оценяваме реалността такава, каквато е, а не каквато ни я представят управляващите, пресата или други популярни източници, да разчитаме повече на себе си, отколкото на институциите и да защитаваме правата и позициите си по-активно, при това с позволени средства.

През 2013-а на някои хора ще се наложи генерално да променят плановете си, на други – да се върнат назад и да повторят изминатия път, коригирайки допуснатите вече грешки. Това съвсем не значи, че трябва да се чувствате нещастни или губещи. Напротив, очевидно ви трябва още един опит или още малко време, за да осмислите целите и избистрите критериите си, за да решите какво точно означават за вас понятия като „радост”, „любов”, „успех”...

Вероятно ще установите, че за да напреднете, се налага да се откажете от някои вещи или навици, да приемете известни ограничения, частично да се лишите от удобствата си. Направете го, докато е време, за да не платите твърде скъпа цена за упоритостта си.

В Годината на змията ще бъде груба грешка, ако се опитвате да заобикаляте правилата и законите.

Промени ще се случват във всички житейски области и ще бъде доста трудно да се прецени предварително кое е за добро и кое е за лошо. Реформи, които първоначално изглеждат неблагонадеждни, в крайна сметка може да завършат много по-сполучливо от такива, които уж гарантирано обещават да помогнат. Всички биха могли да улеснят живота си, да си спестят куп неприятности и да уталожат ежедневното напрежение, ако се научат да реагират по-дипломатично и да се приспособяват по-бързо.

Личният живот ще следва същия динамичен ход като обществения. В годината на Змията семейните отношения ще придобият особена важност. Хората, ценящи стабилната връзка, приемащи партньора си сериозно и сърдечно ще се чувстват най-щастливи и ще преживеят най-много романтични мигове и прекрасни емоции. Онези, които бягат от отговорност, страхуват се от задължения и са си самодостатъчни, ако не успеят да създадат семейство през тази година, по-нататък изобщо ще бъде много трудно да се обвържат.

Ако искате да прочетете по-подробен хороскоп за зодията си, влезте в рубриката "Хороскопи" на Dnes.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: хороскоп2013
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
0
 
! Отговори
До Даката преди 11 години
Прочети Библията отново докато намериш следния текст:"Бъди целомъдрен като змия и милозлив като гълъб"Айде със здраве :)
13
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе хора, журналисти - Китайската нова година не настъпва на 01.01. Моля, проверете!Какви са тези статии, има още време докато дойде годината за змията.
12
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Змията е символ на мъдрост във всички култури. Според контактьори с извънземните спиралите на ДНК са преплетени змии. 2013 ще е спокойна откъм световни форуми и струпване на огромни маси хора на едно място-олимпиади, световни и евротурнири. Освен това, доколкото разбирам на пръв поглед не е и атрактивна откъм нумерологични истерии, тъй като няма месец с 33 дн., няма и 13-ти месец. Дано да е спокойна. И най-важно да сме живи и здрави.
11
2
 
6
 
! Отговори
Криси преди 11 години
С 2 думи нищо не казаха! За това не се занимавам с хороскопи.
10
2
 
1
 
! Отговори
Жени преди 11 години
Имаме си двама такива...
9
4
 
10
 
! Отговори
До Даката преди 11 години
Има и други книги освен БиблиятаНикой няма да Ви упрекне. ако ги прочетете...стига да поискате.Приятен ден.
8
4
 
11
 
! Отговори
тцЪ преди 11 години
До ДакатаДака (или си Драка, не знам). В българската фолклорна традиция змията е пазител на дома. Ако я разглеждаш в библейския и смисъл - змията е символ на съмнението и желанието за знания. Какво е толкова греховното в "познаването на добро и зло"? Нали не сте езичник, обяснете на "неверниците" в "светото писание"
7
2
 
2
 
! Отговори
далече преди 11 години
Опитвам се да си представя човекът, написал тази "статия" и повечето коментирали я. Трудно ми е, наистина.
6
6
 
6
 
! Отговори
До Даката преди 11 години
А вие слагате ли си мартеница и знаете ли какво значи червеният и цвят...
5
20
 
13
 
! Отговори
Даката преди 11 години
Като просветени християни знаем каква е ролята на змията в живота на човека. За съжаление не е тази за която говорят философи и окултисти. Аз ще ви пожелая-бъдете благословени през новата година и уповавайте на Господа с цялото си сърце. Само така змията ще побегне от вас и отровата и няма да ви достигне.
4
9
 
20
 
! Отговори
жената преди 11 години
Ами то всеки си има в къщи по една змия!!!
3
3
 
46
 
! Отговори
Хи-Хи преди 11 години
"В Годината на змията ще бъде груба грешка, ако се опитвате да заобикаляте правилата и законите."БРАВО! Значи от древността е измислено, че на обикновения човек не се полага да нарушава законите. Това е привилегия на властимащите!!!Иначе - ЧНГ на всички! Най-вече ЗДРАВЕ И ЖИВОТ!
2
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А сегашните управляващи ги е страх и от химна .....
1
3
 
3
 
! Отговори
znae6t преди 11 години
pod ob6tite prikazki otgore da napi6a ne6to vajno..polojenieto na flying stars 2013..feng shui..za vsi4ko tova v google...dano sum bil polezen

Спонсорирани публикации