Михайлов сменя Пенев с Балъков?

От Изпълкома също не били доволни от селекционера
Обновена: 15 окт 2014 14:16 | 15 окт 2014 11:51,
81
Михайлов сменя Пенев с Балъков?
Снимка: архив Булфото

Красимир Балъков ще бъде новият национален селекционер, гръмна вестник "24 часа". Според изданието дните на Любослав Пенев начело на "лъвовете" са преброени.

Повечето от членовете на Изпълкома били крайно недо­волни от работата на Пенев, отчитайки видим регрес в представянето на представителния ни отбор.

Предишните евроквалификации завършихме на четвърто място с Лотар Матеус, като цикъ­лът бе завършен от Ми­хаил Мадански.

В световните квалификации под ръко­водството на Любо отново останахме четвърти, но до последно имахме минимални някакви шансове поне за участие на бараж.

Стартът на новия квалификационен цикъл бе обещаващ, но след случайната победа в Азербайджан допуснахме две загуби - от Хърватия и Норвегия. До момента скандинавците минаваха за един от най-удобните ни противници, защото в осем официални мача имахме пет победи и три ремита срещу тях.

Националният селек­ционер придобил прека­лено много власт и това не се нравело на управниците. Той стоял зад увол­нението на Александър Димитров в юношеския национален отбор и смя­ната му с Методи Деянов. Отделно пращал на раз­носки на БФС свои прия­тели като разузнавачи, като с тези мисии били на­товарвани Светослав Пе­тров и Христо Янев.

Босът на Литекс Гриша Ганчев бил готов да пусне Красимир Балъков в националния отбор, след като в момента Литекс не показва сериозни резултати. В Ловеч вече имали вариант за треньор - Светослав Петров.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
1
 
! Отговори
Веско преди 9 години
Каквото каже шефа това става. Нареди синчето да играе на мястото на Власи и оста мача. Вината е единствено на Б.М.Пенев си е много добре
59
2
 
2
 
! Отговори
обективен преди 9 години
не виждам смисъл да се дават повече шансове на Пенев...ако искаше да е градивен трябваше да си признае,че играхме зле,а той твърди,че сме били по-добри от предния мач,което е неистина и не му прави чест.В сравнение с него,Балъков никога не замазва нещата,когато неговия отбор играе зле.Мисля че само заради това Пенев трябва да си отиде....
58
1
 
5
 
! Отговори
neo преди 9 години
старата песен на нов глас. Играем добре -----ееее тренера е супер. Не играем ---еее айде смяна. Ами оставете го този човек да работи няколко години , оставете го да свикнат играчите с него. Да има и той сигурност а да не мисли как да направи далаверата щото и без това ще го ритнат . Много сме зле от гледна точка на мениджмънт и дългосрочно мислене. Дайте му шанс на този човек.
57
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Националният ни отбор беше ударил дъното преди около 2-3 години. И след назначението на Любо Пенев играта ни потръгна, започнахме да играе по-хубав футбол и започнахме да печелим точки. Така че не може да се отрече, че Пенев най-вероятно има заслуга за това подобрение на играта.
56
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Омагъосаният кръг продължава. Балъков идва, след известно време си заминава. Друг идва и той си заминава. След това друг...и така до края на света. Не стана ли ясно, че само със смяна на тренъори Българският футбол не се подобрява? До кога ще им пука на всички единствено и само за пари?
55
1
 
9
 
! Отговори
БГ преди 9 години
А НЕ ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ СМЕНИ ПЕРУКАТА ОТ БФС
54
1
 
4
 
! Отговори
Кръстето преди 9 години
Дойде момента за крайни решения в българския футбол. С какво може да се похвали тази обичана от народа игра по времето на Боби Михайлов. Тотално падение на всички представителни възрастови формации. В БФС няма въобще идеи, анализи, програми и т.н. Пълна любителска история. Да управляваш се изискват определени знания, принципи, подходи и т.н. Това е една особена производствена дейност.Малко ми заприлича ситуацията като в КТБ. Оставки от горе до долу е първата стъпка в правилната посока.
53
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Херо не си годаваме, левскарите! Сало един Херо ни остана!
52
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тренорътг ако вобещ го сменят трябав да е Стоев - бившият на Лудогорец. а не балъков. Петев не го коментирам - може и да е добър ,но как да му имаш уважението, след като няколок бандитчета го разъсбялкоха и той не се противи?
51
0
 
8
 
! Отговори
ББ преди 9 години
абсурдно е с такава игра,треньорът да продължава да се казва Л.Пенев....веднага смяна на треньора,с което ще се покаже решителност за промяна.....и Херо е вариант за националния,Б.Борисов също става...мнозинството от народа бих го предпочели като треньор на националния пред министър председател....поне има някакви футболни заложби и познания,а и Е играл футбол-ШЕГУВАМ СЕ !!!
50
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До любителTEZI DVAMA PROSTAZI SHTE VKARAT BALGARSKIAT FUTBOL V GROBA.
49
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Нищо не разбирамВече съвсем ни взеха за баламиЩом са ни взели значи сме балами
48
1
 
13
 
! Отговори
любител преди 9 години
Помните ли мнението на Ив.Славков,когато т.нар.четвърти в света взеха управлението-тия момчета са много прости и има много хляб да ядат докато се научат.Треньорите на националния отбор в по-голямата си част са с ограничен умствен капацитет.Чичовото не прави изключение.Да оставим настрана и какво е нивото на българския футбол-няма конкуренция,няма желание за професионализъм и пр.Важното е да се усвояват пари,да се богатее,а все ще има национален отбор.Михайлов отдавна трябваше да си ходи.
47
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо Б.Михайлов не подаде оставка заради изказването си по повод добрата игра на Н.Михайлов. Явно и очевидно беше, че по скоро би сменил (почернил) всички треньори, но никога не би мхнал сина си от националният отбор. За справка, вижте спортните сайтове и изказванията на Б.Михайлов от последните 2 дена. Въпроса ми към всички вас е, НАЦИОНАЛНИЯТ НИ ОТБОР, СОБСТВЕННОСТ НА Б.МИХАЙЛОВ ЛИ Е, СЛЕД КАТО ВЪПРЕКИ СЛАБАТА ИГРА НА Н.МИХАЙЛОВ, БАЩАТА ЗАЩИТАВА СИНА СИ В СЛУЧАЯ.
46
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чета ви коментарите и се чудя. Не ставали били футболистите... Е същите тези, които не стават, накараха Италия и Дания да треперят... Явно е, че има проблем с формата, с психологическата нагласа, с настроението. Футболистите ни изобщо не са слаби.
45
2
 
9
 
! Отговори
Нищо не разбирам преди 9 години
Вече съвсем ни взеха за балами - въртят се едни хора там горе - лапат едни пари, защо все от техните трябва да бъде треньор на националния - само си ги менкат, само и само да са в далаверата.... за въпросния Балъков - нищо добро като треньор...
44
2
 
8
 
! Отговори
Геле преди 9 години
Абе тия съвсем са слънчасали - Балъков - че той до каквото се докопа го съсипва, доказано при това колко пъти, направо - потрес... не могат ли да намерят треньор , който разбира какво да прави и става за тази работа..
43
3
 
8
 
! Отговори
Gorski преди 9 години
Късно е вече всеки друг но не и този *** става- за тренер на националния- не се сещам за кои му качества го избраха освен че е роднина на оня *** дето ГОЛЕМИТЕ ФУТБОЛИСТИ направиха тренер - ама има заблудени - време да си отворят очите и да намерят правилния човек
42
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ще има да го търсим Батето,лека му пръст...
41
1
 
5
 
! Отговори
Литекс преди 9 години
Даже на крака ще ви го донесем Балъка...ама тва с Светльо Петров пък откъде го измислихте?

Спонсорирани публикации