Риби - как да покорите мъжа от тази зодия?

Той се нуждае от разбиране
26 сеп 2020 12:26, Екип на Tialoto.bg
21
Риби - как да покорите мъжа от тази зодия?
Pixabay

Той не е такъв, какъвто изглежда. Риби е най-загадъчната зодия за мъже. Жените или го обожават, или страстно го мразят. От своя страна мъжът Риби идолизира жената до себе си, но и изисква достатъчно в замяна. Най-ужасните думи за него са: „Вече не те обичам“.

 
Как да го покорите?
 
1. Инициативата трябва да дойде от вас. Бъдете готови за неговата нерешителност и „откъсване от реалността“. Не се опитвайте да го принуждавате да бъде силна личност, не изисквайте твърде много от него. Има една тайна - това, което виждате в него, той ще ви отвърне със същото.
 
2. Рибите ценят толкова уникалния си вътрешен свят и са толкова потопени в собствените си преживявания, че всяка активна принуда да предприемат действия ще се възприеме като насилие над самите тях. Той не понася думи като „трябва“, заменете я с „бих искала да...“
 
3. Рибите се нуждаят от нежност и разбиране, а прекалено грубото или потребителско отношение към тях веднага убива всички чувства.
 
4. Трябва да му помагате да подобрява самочувствието си постоянно. Той се съмнява във всичко, затова го настъчавайте!
 
С какво още да покорите мъжа от зодия Риби четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Спомням си, че вече писах тук по някакъв повод, че най-мързеливият човек, когото познавам е от зодията "Риби".
Беше много хубаво момче, висшист. Можеше да си избере момиче с качества.
Но предпочиташе да си лежи у дома през свободното си време или в най-добрия случай ще отиде някъде само ако приятелите му много настояват.
Имаше няколко връзки с жени, но като му видят акъла и го преценят, че не желае да се обремени с нищо, всяка от тях го изостави.
Сега надебеля, застаря, вече не го поглеждат.

Спонсорирани публикации