Украинският посланик у нас: Не изключвам война с Русия

Получаваме сериозна помощ от страна на ЕС и САЩ, посочи Виталий Москаленко
275
Украинският посланик у нас: Не изключвам война с Русия
Снимка: БГНЕС

"Не изключвам война с Русия". Това заяви в интервю за предаването "120 минути" по bTV украинският посланик у нас Виталий Москаленко.

Той посочи, че в момента ситуацията в Украйна е изключително сложна, тъжна и тревожна.

Още по темата
"Конфликтът между Русия и Украйна е война, която продължава досега. Сегашната ситуация е възможно да прерасне към реални военни действия и да нахлуят руски войски на територията на Украйна", посочи Москаленко.

По думите му само Владимир Путин знае със сигурност дали ще има подобна инвазия.

"Много от европейските страни зависят от руската газ, включително и България. Газовият елемент Русия го използва като елемент на изнудване, на рушвет и оръжие, с помощта на което тя иска да постигне определени политически цели", уточни той.  

По думите на украинския посланик родината му е принудена да се подготви за война и е готова за такава. "Получаваме сериозна помощ от страна на ЕС, САЩ – и във финансово отношение, и във военно-техническо отношение", допълни посланикът.

Той все пак не изключи конфликтът да се разреши и по дипломатически път и да има мир.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


275
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До89.Я кажи в Русия или в САЩ е имало сух режим,като си голв отворко.Аз по скоро виждам в БГ-тото пияни и oсpaнu англосаксонци и немци от колкото руснаци.Ама ти у вашeто село де да ги видиш.Руснака яде черен хайвер със супена лъжица,пие на екс,става и тръгва.А англичанина пие на сухо и на малки глътки.После пада под масата,опикава се и се oсupa.Немеца пие,пее а после пъпли на четири крака,като дobuтъk.А американеца освен че пие и се друса.Това му "дава крила" и той отлита в небитието.Разбра ли.
98
3
 
2
 
! Отговори
Бидоня! преди 2 години
Никва война,Жужи да тури заповед на *** да копат нефт и газ за Китай щот САЩ печатницата на пари няма на кой да плаща кат нема стока!
97
4
 
8
 
! Отговори
Вече ни писна преди 2 години
Стига сте дава ли думата на лъжци и провокатори,страно защо не го попитаха за гражданската война и Донбас?1
96
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До89.Я кажи в Русия или в САЩ е имало сух режим,като си голв отворко.Аз по скоро виждам в БГ-тото пияни и oсpaнu англосаксонци и немци от колкото руснаци.Ама ти у вашeто село де да ги видиш.Руснака яде черен хайвер със супена лъжица,пие на екс,става и тръгва.А англичанина пие на сухо и на малки глътки.После пада под масата,опикава се и се oсupa.Немеца пие,пее а после пъпли на четири крака,като ***.А американеца освен че пие и се друса.Това му "дава крила" и той отлита в небитието.Разбра ли.
95
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Измишльотини. Притрябвало им е на руснаците една разбита и разсипана страна. И за какво им е. Екшънът уж щеше да бъде януари, а то и февруари преполови. А и пуканките свършиха. Страх лозе пази.
94
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русия ще освободи Европа от америкнско робство.
93
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русия окупира Беларус и Казахстан а вие за Украйна ревете
92
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До89.Я кажи в Русия или в САЩ е имало сух режим,като си голв отворко.Аз по скоро виждам в БГ-тото пияни и *** англосаксонци и немци от колкото руснаци.Ама ти унвашто село де да ги видиш.Руснака яде четен хайвер със супена лъжица,пие на екс.Става и тръгва.А англичанина пие на сухо и на малки глътки.После пада под масата,опиква се и се ***.Немеца пие,пее а после пъпли на четири крака,като ***.А американеца освен че пие и се друса.Това му "дава крила" и той отлита в небитието.Разбра ли.
91
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русия и Укрйна имат обща итория и трябва да са в приятелски отношения.
90
1
 
6
 
! Отговори
Цъ преди 2 години
Няма да има никаква война, но струпване на руски войски близо до границата прави лошо впечатление и е индиректна заплаха срещу Украйна. Засега. Кому е нужно това? Твърде гл.уп.аво.
89
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русия и Китай са против разширяването на НАТО.
88
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Владимир Путин потвърди, че цената на газта за Белорусия ще се запази и за 2022 година на същите нива от 128.5$.
87
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НАТО се подигра с исканията на Русия Украйна да не влиза в Алианса, като им каза незабавно си изтеглете войските от Украйна, Грузия и Молдова
86
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Осем години в Киев чакаха фанфарите да зазвучат и стройните редици на натовските полкове да защитят Украйна, изнемощяла от неравната борба с варварските азиатци, нетърпеливи да унищожат идеалите на ***-толерантността и насила да наложат на просветените европейци по един баща и по една майка (на всеки). И продължават да чакат.
85
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докато целият свят гледа Украйна, никой не вижда, че Русия вече окупира Беларус! Никога няма да си тръгнат оттам повече. Путин е много умен държавник, но и той знае, че Русия не може да си позволи дълга война срещу редовна армия. Това не е Крим, където нападнаха в гръб, подло. Не са и талибаните със самоделните оръжия. Това е редовна армия, чийто предци спечелиха ВСВ. Украинците знаят да воюват не по-лошо от руснаците. Та те са един народ. Руският император навремето е разчитал на казаците!
84
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Украинският плъх, който полудя през 2014 г., е в безизходица. Засега все още се щура в търсене на изход, но когато осъзнаването на безнадеждността на ситуацията започва да го завладява, поведението на неадекватния гризач ще става все по-непредвидимо. Той може да свие лапи на измършавелия си корем и кротко да нададе последен дъх, но може в пристъп на омраза към онези, които не са луди, които са оцелели и победили, да се втурне в последната атака, надявайки се да даде поне едно отровно ухапване накрая, за да не е толкова обидно за бездарно профукания живот.
83
3
 
6
 
! Отговори
Mr . STARBUCKS преди 2 години
До като не сложат втори креват в мавзолея до Ленин,спокойствие няма да има.
82
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Украйна показа колко слаб е станал Западният свят.
81
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В историята пише че Украйна и Казахстан ще превземат Москва
80
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като умре Путин Русия ще се разпадне за какво да с бият руснаците

Спонсорирани публикации