Анастасия от Буча разпозна сред загиналите своя клиентка по лака на ноктите й

Разтърсващата история представя репортерът на "Новините ON AIR" Виолета Русенова
8 апр 2022 17:00, Анисия Иванова
117

Малко след като страховитите кадри с разстреляни цивилни граждани в украинския град Буча след руската инвазия потресоха света, репортерът на Bulgaria ON AIR Виолета Русенова се срещна виртуално с Анастасия от Украйна, която разпознава своя клиентка – Ирина, като една от жертвите на снимките по лака на ноктите й.

Последно двете жени се срещат в деня преди началото на войната, когато Анастасия ѝ прави червен маникюр със сърце. Впоследствие на една публикуваните снимки от световните агенции, илюстриращи разтърсващата реалност в украинския град, маникюристката вижда същия маникюр.

Още по темата

„Нямаше как да го объркам“, споделя Анастасия пред репортера на Новините ON AIR Виолета Русенова. Украинката разказва, че добротата на Ирина е била нейната най-запомнящата се черта. „Сърцето ѝ беше толкова голямо, колкото сърцето, нарисувано на нокътя ѝ на последния ѝ маникюр", споделя тя.

Пред Bulgaria ON AIR Анастасия разказа за срещите й с Ирина преди войната. Тя е посещавала и неин курс по гримиране. „Цял живот е мечтаела за това. Тя не искаше да стане професионалист. Много работеше, постоянно беше заета с грижи за семейството си. Когато идваше на курса - цялото студио сияеше. Тя огряваше като слънце всички, които бяха в студиото. Не можех да повярвам колко позитивна е тя. Всяка дума, която казваше, звучеше красиво. Много пъти повтаряше: „Бъдете щастливи, обичайте живота, работата си", сподели Анастасия.

За последно Ирина била видяна на 5 март - денят, в който киевското предградие вече е обсадено от руските сили. А оттогава нейните близки започват да я издирват с публикации в социалните мрежи, но без успех. Снимката на безжизнената ръка на Ирина, дело на агенция Ройтерс, както и историята зад нея, достигна и до световните медии. Освен Bulgaria ON AIR, разтърсващата история на Анастасия разказа и New York Times.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
31
 
! Отговори
Право в целта преди 2 години
Интересно кой от актьорите е "клиентката" на Анастасия!? Онзи, дето в страничното огледало на колата с камерата се видя, че се изправя; оня, дето си премести ръката, за да не му я сгазят укрофашистите, или може би онзи, който си пушеше цигарата увит в чувал?!? То има психопати, ама чак пък толкова!
17
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Престанете да пишете глуости!!! Измислени хорица, говорят измислени сълзливи истории. Днес всеки може да каже всичко и да стане за миг звезда
16
0
 
23
 
! Отговори
С. преди 2 години
Маникюрът на жената от снимката е на ДЯСНАТА ръка, а уж убитата е ЛЯВА. Маникюристката пък обяснява за ЕДНО нарисувано сърце на ЕДИН нокът... Яко лъжем, а?
15
0
 
18
 
! Отговори
Бум преди 2 години
Стара фейк нюз...
14
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
глупост след глупост в тоя сайт
13
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баси досега нито един близък или роднина на избитите в Буча не показаха по медиите. Сякаш тия стотици хора избити там са нямали никакви близки. Просто са се появили в града от някъде и избити. Виж при клането от Сребреница имаше снимки и интервюта с близките на избитите там. Там роднини разпознаваха труповете от масовите гробове и ги препогребваха. А в Буча... Нищо!! Нито братя, майки, бащи на жертвите съществуват.. Много странно.
12
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мяза ми на Шарън Стоун :)) Секси си беше Шарън, спор нема в това :)))
11
0
 
16
 
! Отговори
Размисли и Старсти преди 2 години
украйнЪ е около 604 хил.кв.километра площ, "война" има в една не голяма част от нея.Защо "бежанците" не бягат на 300-500 километра от там, но пак в държавата си, а идват тук?!
10
19
 
16
 
! Отговори
Ами преди 2 години
Явно клиентката й е била бандеровка-нацистка, която е тероризирала украинския народ , и затова е трябвало да бъде убита от руските освободители ! Ако не са ви ясни тия неща, питайте който и да е от нашите путинофили да ви ги разясни !
9
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Анастасия е работела като маникюристка и е обслужвала всички статисти работещи за Украинската пропаганда.
8
19
 
19
 
! Отговори
До Анонимен преди 2 години
Загиналите от гражданското население в Сърбия през 99 година съвсем не са били толкова много, а преди това техният предводител Милошевич осея балканите с масови гробове, като извършваше в Хърватска, Словения, Босна, Херцеговина и т.н, това което сега путин прави в Украйна ... !!!
7
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баси тая направо да кандидатства за криминолог във ФБР. Там си играят по ДНК, зъбни отпечатаци да разпознават жертвите. Хорейшио веднага ще я вземе в екипа си "От Местопрестъплението"
6
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Без коментар.
5
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Маникюра ли е важен или това дали е била с бяла лента, т.е. от сътрудниците на руските части...
4
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да ива тоя маникюр, който издържа месец-два! Къде е мармотът?!?
3
1
 
32
 
! Отговори
новина преди 2 години
предназначена за фризьорки и маникюристки..
2
5
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Такива сълзливи истории нямаше когато избиваха руснаците в Домбас, много избирателно
1
16
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
99 година в Република Сръбска също имаше много загинали,затова сега не очаквайте съчувствие от нас българите към укрите!!

Спонсорирани публикации