Бремената, превозвала мигранти - лекарка в Пловдив, в болнични е

Другият задържан беше издирван от родителите си
81
Бремената, превозвала мигранти - лекарка в Пловдив, в болнични е
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Задържаният за трафик на мигранти ефрейтор Димитър Динчев служи във военната авиобаза в Крумово. Преди години срещу него са подавани жалби от бивши негови приятелки, но няма осъдителни присъди, уточни адвокатът му Делчо Джубелиев. Защитникът съобщи, че към момента има достатъчни данни, които да свързват ефрейтора с престъплението, но няма такива, че той ще се укрие и затова сигурно ще бъде обжалвана мярката му за постоянно задържане под стража.

Още по темата

Жената, с която ефрейтор Димчев живее на семейни начала, и която разследващите са задържали, докато е шофирала автомобила с мигранти от Любимец към Хасково, е лекарка от отделението по анестезиология и интензивни грижи в многопрофилна болница „Пловдив“.

От днес и д-р Ирена Персенска, е с повдигнато обвинение за трафик, но понеже е бременна в 7-мия месец не е задържана, но срещу нея има постановена мярка „парична гаранция“ в размер на 5 000 лв.
Директорът на болницата д-р Генов заяви за БНТ, че при него не са постъпвали данни, че лекарката-ординаторка е залавяна да шофира кола след употреба на наркотици, както днес сутринтна съобщи министърът на вътрешните работи Демерджиев.

Д-р Ирена Персенска е била в болнични заради бременността си, но до момента срещу нея няма подавани никакви оплаквания, а трудовата и дисциплина била на ниво, съобщи още началникът на болницата.

Другият задържан от групата – 25-годишният Георги Божиков, който бе издирван от родителите си, които до днес не знаеха, че е арестуван, се оказа в изпитателен срок на условна присъда.

Неговият адвокат Щерю Царев заяви за БНТ, че въпреки това ще обжалва задържането му пред Военноапелативния съд на 20-ти март.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
1
 
8
 
! Отговори
бремеНата преди 1 година
Тази е мисирката на мисирките. Кошмар!
59
2
 
11
 
! Отговори
ЧЪРЧИЛ преди 1 година
Това племе е нак - престъпното и корумпирано е Европа. Лекарка, боже, боже. Закривайте я тази територия.
58
1
 
14
 
! Отговори
бяла наркомафия преди 1 година
Ама и ръководството на болницата какви ли морални устои има, щом, хваната на място за каналджийство, тяхна лекарка, се опитват да защитават. Била невинна до доказване на противното? Моля? Хваната на място! Крала от опиатите в болницата, хващана надрусана да шофира? Поне за кражбата не се ли интересуват,има ли изчезнали опиати от болницата? Или в тази болница е "куче влачи, диря няма". Те затова я защитават, за да не се разнищи безстопанствеността на управителния орган! Цинизъм в бяло!
57
2
 
7
 
! Отговори
цацата преди 1 година
До Камелия ЦветановаЧува се,че много деца се изнасят да учат гимназия в Европа.Нацията се оголва окончателно.В книжарница,продавачката не знаеше как се изчислява процент?А е млада жена.Не знаеше какво изобщо е процент?
56
4
 
16
 
! Отговори
тъжно преди 1 година
Лекарка с ефрейтор?Е,не бях чувал.Но в днешно време може да е норма.Навремето белите престилки бяха отделна секта,с много и дълго учене.Немислимо беше медик да се омъжи за ефрейтор.Два различни свята,като плюс и минус.
55
3
 
6
 
! Отговори
лекар ихтиманец преди 1 година
А аз си търся допълнителна работа в кабинет.
54
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Държавата е вече някакъв цирк -полицайка помага да бандити,лекарка превозва нелегални мигранти.Имаше и учителка,която беше ограбила банка. Полицаи в схеми с бандити,военни са каналджии. Политическа воля няма за овладяване на проблемите,съд няма и наказания няма! Разпад на институции и държавност!
53
3
 
13
 
! Отговори
Име преди 1 година
Подсигурявала бъдещето на детето.....
52
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Думата "времена" идва от "бреме". Бремето на неграмотността.
51
1
 
11
 
! Отговори
“БремеНа”!?!? преди 1 година
Каква е тази нова дума? Какво значи? Вие драскачите сте на същия хал като тези.
50
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
. . . мярка парична гаранция в размер на 5 000 лв.. . . Нямам коментар!
49
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бялата мафия е ненаситна...
48
4
 
7
 
! Отговори
Както е казал преди 1 година
До Камелия Цветанова 45: ..поетът "О Бремена, о нрави"
47
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Затвор Бе ! за всички каналджии и конфискация на имущество ! -тогава да видиш дали ще им се каналджийства на лекарки,полицаи,военни и всяква друга твар
46
3
 
19
 
! Отговори
Наглост! преди 1 година
Незабавно спиране на назначения на хора в държавната администрация, особено на хора вече пенсионери и бифши милиционери!
45
0
 
32
 
! Отговори
Камелия Цветанова преди 1 година
Госпожа, научете го този правопис! Между Бремена и Бременна има голяма разлика. За заглавието говоря...
44
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ЛекарЗащо? Не търгуват ли упойващи вещества?
43
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И работодателят й доволен и за него всичко е нормално. А контрол върху болничния й? Фалшив ли е? Не може да работи и има болничен, но извършва доходоносна дейност. А и на всичкото отгоре застрашава живота на бъдещото си дете. Защто тия превози са рискова работа с гонки.
42
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пак ли подчинен на Радев? И тия щели да ни "пазят с чест".
41
6
 
19
 
! Отговори
Лекар преди 1 година
Колежката заработва на частно. То и без това рушветите не стигат до анестезиолозите