Сорбе от морски зърнастец, есетра, камчатски раци... С какво Путин нагости Ким?

Двамата лидери замезваха с вино от двореца Дивноморское
Обновена: 13 сеп 2023 14:54 | 13 сеп 2023 14:50, Петър Бойчев
201
Сорбе от морски зърнастец, есетра, камчатски раци... С какво Путин нагости Ким?
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Лидерите на Русия и Северна Корея и техните делегации разговаряха в космодрума "Восточний", след което последва официален обяд, даден от Владимир Путин в чест на Ким Чен Ун. След това севернокорейският лидер пое обратно по дългия път към вкъщи, предадоха руските медии.

Докато Путин и Ким си обещаваха помощ в "борбата срещу империализма" и за изстрелването на ракети те похапнаха стилно и сладко.

Владимир Путин започна официалния обяд с тост "за бъдещото укрепване на сътрудничеството и приятелството между нашите страни, за благополучието и просперитета на нашите нации, за здравето на държавния лидер и на всички присъстващи", предаде CNN.

Жеста върна и Ким Чен Ун, който заяви, че е уверен в успеха на Русия в Северния военен окръг и вдигна тост за здравето на Путин и "новите победи на велика Русия", цитира тоста му Телеграм каналът "ВЫ СЛУШАЛИ МАЯК".
Каналът публикува и менюто от обяда, което включва: бяло и червено вино от двореца в Дивноморское, салата от патешко месо, смокини и нектарини, ролца от камчатски раци, рибена супа от бял амур.

Основното ястие включва есетра с картофи и гъби, телешки антрекот с печени зеленчуци, а за десерт - сорбе от морски зърнастец (медоносно растение, познато и като дива боя), кондензирано мляко с черни боровинки и борови ядки.

Това беше втори официален обяд, организиран от Русия за Ким Чен Ун след посещението му във Владивосток през 2019 г., припомня CNN.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
А джуджето черпило ли е кюфтето с чайче?
115
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
На снимката Ким е гладен
114
0
 
3
 
! Отговори
Рибай Стек преди 7 месеца
Излагат се, само на риба и зеленчуци са я карали, Ким се е обидил, помислил си е че Путин му намеква нещо за диети и отслабване.
113
6
 
14
 
! Отговори
Demonaz преди 7 месеца
Две толкова развити държави,че всички бягат и се спасяват през глава от тях. Родните русофили много милеят за тях, но децата им все в лошия Запад. Двама наследника на Чингиз Хан се виждат на снимката. Руснаците били част от Европа да,да сигурно.
112
5
 
2
 
! Отговори
Малко за политика преди 7 месеца
Да си припомним, че по времето на Тръмп Северна Корея спря ядрената си програма и не получи от САЩ нищо в замяна на това. Никакво отменяне на санкции. Нормално е да се сближи с Русия. В политиката важи правилото "Врагът на моя враг е мой приятел ". А колкото до санкциите на ООН срещу Северна Корея, САЩ са се отказвали от международни договори не веднъж. Но и Русия също може да го направи.
111
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Хапнали , пийнали , замислили някоя световна мър-со-тия и по живо по здраво.Х-ул-и га-ни.
110
1
 
9
 
! Отговори
Толстолоб Русофоб преди 7 месеца
А чай пили ли са?
109
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Голем е Ким - 122 - ааа, баце, такова.. "Владетеля" на Света що пътува с брониран влак? Що се е закопал под 100 метра бетон в Кремъл и е развъдил 10 двойника? Не трябва ли да крачи гордо и победоносно през Света? А на Ким му е голем.. търбуха. За есетра. Друго големо не виждам. А, и гушката.
108
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Анонимен 124 - видел си ти есетра - само в мокрите си сънища с Путин. Само не знам преди или след като му направиш като вятъра!
107
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Анонимен 128 - еми много ясно защо! Защото там, за Петин - есетра, а за путинолюбите - "Широка Страна Мая Родная". Е затова.
106
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
мойта вече се видя, децата по чужбина се устроиха, като на комунистите децата. а на вас червени копИлета ви пожелавам да живеете остатъка от живота си в социализъм и да лижете руски ***. ако съм жив ще гласувам за копейката, да ви помогна да ...
105
3
 
4
 
! Отговори
Радослав преди 7 месеца
До 80: това, че преди държавата беше кредитополучателя, а сега си ти не променя факта, че тогавашният ви висок стандарт беше на кредит, затова цоца фалира и всичко се срина! Всичко ви беше на дотация, кредит към завода, кола с пари в спестовен влог в държавната банка и каквото друго се сетиш. Преди плащаше кредит 20 години докато си получиш изгнилата Жигула която от ден първи е постоянно в ремонт защото е сглобена от същите цоцалисти като теб с длето и чук, сега поне колата я получаваш същия ден
104
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Добре ве копейки, виждате, че в Мордор е рая, а тук заради санкциите от Москвето 100 пъти ви казаха, че ше става все по зле, а и вие го виждате доста добре по сметките си в края на месеца и пак нещете да идете при великите ръководители путинака и прасчо, що така ве? Що предпочитате да седите в прогнилия ЕС и НАТО?
103
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Гладна мечка оро не игра
102
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
За есетрата завиждам много вкусна риба. Поне манджата е била добра и рачета бижу.
101
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Хаха, седяли са гладни споредн мен, защото джуджака си утепа готвача. Затова са и така тъжни на снимката.
100
9
 
5
 
! Отговори
Голем е Ким преди 7 месеца
не е като ЕвроАтлантическите Пудели на Бай Дэн, които Никога няма да имат Среща с Владетелят на Света - Путин!
99
0
 
8
 
! Отговори
usa преди 7 месеца
Ами като затвориха МакДоналдс - какво да яде Ким? Известен любител на американските бъргари... Няма да яде в Дрън-дрън и точка или както са прекръстили окралите бизнеса...
98
2
 
5
 
! Отговори
доко преди 7 месеца
Ето тези двама велики вождове ще громят гнилият запад! Вижте светлите ликове на снимката.
97
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Как със сигурност да се различи промития от пропаганда мозък на българските копейки? - под статия за Ким и Путин пишат за кравари и украинци. Толкова са изтрещели.

Спонсорирани публикации