Главсекът на МВР: Съпругата на убития Мартин Божанов е служител на ГДБОП

Уточнява се откъде е стреляно по него
Обновена: 1 фев 2024 14:06 | 1 фев 2024 11:58, Елка Василева
177
Главсекът на МВР: Съпругата на убития Мартин Божанов е служител на ГДБОП
Мартин Божанов - Нотариуса. Снимка: БГНЕС

Съпругата на Мартин Божанов - Нотариуса, който беше убит показно снощи в столичния кв. "Горна баня" е служител на ГДБОП, потвърди главният секретар на МВР Живко Коцев. Той уточни, че тя е уволнявана от ГДБОП, обжалвала е отстраняването си и е възстановена от съда на работа. В момента е в майчинство.

Още по темата
Днес предстои втори оглед на мястото на покушението. За момента е ясно, че със сигурност Божанов е станал жертва на стрелба с огнестрелно оръжие. Какъв тип е то и от какъв калибър, тепърва ще се уточнява.

Днес разследващите ще се опитат да установят и къде точно е бил позициониран стрелецът - в или извън комплекса, в който се е намирал Божанов.

"Открити са доказателства, относими към производството. Установени са ценни свидетели. Има предположения за мястото, откъдето е произведена стрелбата. То ще бъде огледано, за да се установи посоката на оттегляне и мястото. Близо е до комплекса и ще се установи къде е бил позициониран стрелецът. Касае се за стрелба с огнестрелно оръжие, по свидетелски показания - 2 или 3 изстрела", посочи Живко Коцев.

Той допълни и че тепърва разследващите ще проверяват миналото на жертвата и в какви скандали е бил замесен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ача верно ли съпругата работи в ГДБОП? И съпругът никога не я е вземал от рабтота? Демек това е нов "добре познат" индивид, току-що станал известен на полицията? Обзалагам се, че няма такъв герой. Дано не сте разиграли екшъна по уж ликвидаране на опасен престъпник с истинска полиция. Гонят медиен имидж, уж за сухопътен Шенген. А Шенгенът им и той е една евро-боза. Да видим кога ли ще си кажат.
132
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Споко - кинти, кинти, кинти, джуки, сиси, сиси, Кайен-че,Кю-8,Бентли, апартаментче, къщичка с 18 ***, Малдиви, Занзибари, Дубаи, Кариби... още аргументи за "избора"?!??! ;) а тия дето си лягат с Шиши, Боко, Кики, Каскета????
131
0
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 3 месеца
Егати полицията , щом разни кифли са разследващи там ?!
130
1
 
16
 
! Отговори
a преди 3 месеца
МУХАХАХАХАХАХАХАХАХА. Само атомна бомба е спасението за тази територия.
129
0
 
13
 
! Отговори
Споко преди 3 месеца
Това нещо на снимката не е Коцев. Но все пак остава да тежи големият въпрос, що за служителки има ГДБОП, след като такъв като този на фотографията може не само да им се хареса, но и да го изберат за баща на детето си????????
128
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
мен ме кефи, колко време отнема на "органите" да се убедят, че някой с няколко дупки в главата и парче от гилза до него, е гръмнат с огнестрелно оръжие... следваща стъпка - да се убедят дали не се е самоубил с няколко изстрела в главата...
127
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
вие се подигравате на хората, луди ги направихте,как още не са се дигнали да изметат всичко? сега конфискация на всичко,че е придобито с измама!
126
4
 
13
 
! Отговори
Груйо Михалов преди 3 месеца
През 2008 са го погнали нотариуса и са му взели правата и 430 хиляди незаконни пари, но после всичко е утихнало точно до вчера. Какво общо има тук Денков ,който е от няколко месеца ? Обратното благодарение на демократичното управление на Денков нещата излизат на яве. Цирея се пука вече!
125
0
 
13
 
! Отговори
А така преди 3 месеца
Ъ...То иначе нма как. Перверзопсихопатска симбиоза: Власт, ченгета, прокурори, че и съдии, да не говорим за политици на постове, които с подпис и печат присвоиха Ресурса, ама целия ресурс - природен и човешки капацитет, единствено копелдаците им да избиват нормалните граждани по пътищата и да се лестят в атрактивните дестнации. И Белчо и Сивушка чакат освобождавена от хомота. Затова тук остават все по-малко наивници.
124
0
 
4
 
! Отговори
Корекция преди 3 месеца
До 1000 убити за 10 год1000 журналиста а са убити в Света за 5 години не в България, тука няма кой да пише даже вече ,че да го убият. Още при първото писане го мелят с бухалките и се кротва...
123
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ГДБОПГ????????
122
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ГДОПГБОП?
121
2
 
7
 
! Отговори
Денков ! преди 3 месеца
Обвиняват Денков за това , че бандитите се осветяват сякаш от вчера действат. Това правителство има моето доверие след като излизат на яве нещата и се говори свободно за тях. При другите всичко се прикриваше и замазваше и се говорише само за успехите на последната петилетка. При служебните нямаше дори едно изречение за крупни престъпления само някакви роми с магазини в махлите дето купували гласове срещу кило луканка даваха по телевизията и толкоз.
120
2
 
8
 
! Отговори
1000 убити за 10 год преди 3 месеца
Знаете ли олко журналисти в българия бяха пребити и убити (1000 убити) без наказани. Мутрите на БКП изкупиха пресата и уволниха истинските журналисти. Няма ли я 4 тата власт няма държава. Няма независими медии достъпни на национално ниво. Вместо да дават милярди за къщи за тъщи да дават по милион за независима медия ще е много п- полезно за обществото.
119
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А така! Съпругата в ГДБОП, а съпругът част от ОПГ за измама с апартаменти!!!
118
0
 
15
 
! Отговори
Народа срещу бандити преди 3 месеца
До Тексас в Бг сега!!!То в България всички престъпници и нелегални типове имат оръжие освен нормалните граждани... В офиса на един софийски секретар на адвокат бяха открити над 200 огнестрелни оръжия (вкл. военни автомати) на престъпници дадени там за съхранение и ползване при нужда. Адвоката се възмущаваше , че полицаите нямали право да влизат в офиса му, щото бил непрекосновен оти е на адвокат. А офиса склад за оръжие на убийци,лихвари и рекетьори. Адвоката е действащ и на свобода все още...
117
0
 
6
 
! Отговори
ГЪДЮ преди 3 месеца
До Анонимен 117-Най-се ядосвам,когато някой се прави на интересен като започне да ми каканиже,че съдебната система не била политизирана.Политизирана е и още как.Политическите квоти във Висшия съдебен и Висшия прокурорски съвети какво са-намеса на законодателната власт в работата на съдебната и нищо повече.Същото е и с квотата на НС за конст.съдии и Тома Биков си го каза в прав текст пред НС преди 10-тина дни.
116
0
 
7
 
! Отговори
Защо питам това преди 3 месеца
Този на снимката Мартин Божинов ли е или е Живко Коцев? Има една наука, наречена "ФизиоГномика", изучава връзката между чертите на лицето, формата на главата, интелектуалните качества и особеностите на характера. По времето на социализма у нас е била отричана и наричана буржоазна лъженаука. Но в далеч по-напредналите от нас държави се обръща сериозно внимание на резултатите от изследванията в сферата на тази наука.
115
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Това е прочутата съдебна реформа обещана от ПП: мафиот с жена в ГДБОП. Всичко е точно и европейско.
114
0
 
20
 
! Отговори
Тексас в Бг сега!!! преди 3 месеца
Бивши минстри лихвари , децата им организатори на убийства , грабител на 300 имота женен за БОП-аджийка ... Разрешение на всеки неосъждан, имотен гражданин с минимум , редовен платц на данъци, със средно образование и психически здрав гражданин да си купува оръжие с лична карта и проверка в база данни за 30 минути. И неперекосновенност на жилището което обитава иначе ще ни грабят и изтребят теа тето уж трябва да ни управляват и пазят. Доброволци по границата също !!! Няма време!!!

Спонсорирани публикации