15-годишна рибарка извади сом гигант

Късметът споходил Джейлин на приток на река Охайо
21 апр 2024 11:33, Петър Бойчев
28
15-годишна рибарка извади сом гигант
Снимка Фейсбук

Луд късмет споходи 15-годишната Джейлин Паркър от Ню Ричмънд, Охайо. Наскоро тя извади 142-сантиметров сом от река зад къщата на семеен приятел, съобщава outdoorlife.com.

Outdoor Writers of Ohio, неправителствена организация, която поддържа щатската база данни за рибни рекорди, в момента решава дали да посочи рибата като официален държавен рекорд.

Паркър се забавляваше с баща си Чък и семейния приятел Джеф Самс на приток на река Охайо зад къщата на Самс. Беше ред на Паркър да провери линиите и когато го направи, откри, че от другата страна има огромен сом, тежащ почти колкото нея, разказва тя пред Cincinnati Enquirer . Баща й и Самс й помогнаха да измъкне рибата.

Всеки магазин със сертифицирана везна бяха затворени в неделя следобед, така че семейство Паркър взеха рибата вкъщи и я държаха в резервоар за стръв, вързан за док на езерото в задния им двор. На 8 април те закараха рибата в Bethel Feed and Supply за сертифицирани измервания. Сомът официално тежеше 46 килограма и с размери 142 сантиметра.

След това семейството успешно пусна рибата в реката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
5
 
20
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 месец
не е много във връзка,но ще използвам темата:..-Винаги съм се чудел на така наречения "спортен риболов" :-Киснеш цял ден на водоема,хванеш нещо ,снимаш се с него и го пуснеш обратно във водата....?!?!Какъв е смисъла?..Аз съм рибар от малък и винаги съм ходел за риба с цел да хвана нещо ЗА ЯДЕНЕ...Това е нещо като айдиотията "спортен лов" :..-Утепаш слон,или лъв,или друго,снимаш се с убитото животно и го оставиш да се скапе...САМО ЗА ДА НАЧЕШЕШ СМРАДЛИВОТО СИ ЕГО..
3
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Луд късмет споходи 13-годишната съседка на наш Кънчо. Извади и гушна 14-инчов.
2
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
забавлявала се със семейният приятел и се събрали сомовете да ги гледат!
1
15
 
16
 
! Отговори
пепи преди 1 месец
В наше село 15 годишните девойки вадят други неща от гащите на мъжете .

Спонсорирани публикации