Каракачанов: Няма да допусна българите да издържат нелегалните имигранти!

Има геноцид над българските пенсионери, това трябва да се промени!
Спонсорирано съдържание | Обновена: 1 ное 2016 11:25 | 1 ное 2016 11:25, Камелия Цветанова
65
Каракачанов: Няма да допусна българите да издържат нелегалните имигранти!
Снимка: ВМРО

Красимир Каракачанов е доктор по международно право и международни отношения, историк, автор на книги. Доказан патриот и защитник на националните интереси. Изявен общественик, политик с ярки позиции. В Народното събрание работи в сферата на сигурността и отбраната. Той откроява като основен приоритет в програмата си социалната справедливост.

Красимир Каракачанов и Явор Нотев за кандидати за президент и вицепрезидент, издигнати от коалиция "Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО".

Г-н Каракачанов, стана модерно напоследък да се говори за статуквото, за системни и антисистемни играчи. Вие като какъв се определяте?

Системните партии системно ограбват държавата. Техните боричкания за власт, кражбите, корупцията по високите етажи на властта доведоха България до разруха. Делението на леви десни, на фили и фоби превърна България в остров на стабилната мизерия. Ние не сме системни играчи, защото се борим срещу това зло на прехода. Аз като президент на Република България ще сложа край на това безчинство и ще възстановя социалната справедливост!

Какво разбирате под социална справедливост?

Свидетели сме на геноцид над българските пенсионери. Тези хора, които са работили за държавата 40 години и днес получават мизерни пенсии. Управляващите сами определиха, че прагът на бедност е 300 лв. Над 900 хил. пенсионери мизерстват с пенсии под този праг. За каква справедливост говорим? Всеки българин трябва да живее достойно.

Държавата е бедна, непрекъснато се теглят нови заеми, откъде ще дойдат парите за увеличение на пенсиите?
Ние "Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО" имаме решение! Премиерът се хвали, че в бюджета всяка година има 2-3 млрд. излишък от контрабандата? Какъв е смисълът да ги влагаш тези пари в спортни зали в градове, в които няма хора, и в пътища, които след 6 месеца започваш да ремонтираш отново? Това са просто едни пари, които отиват в джоба на този и онзи. Ако тези пари бъдат дадени за изравняване на пенсиите с прага на бедността, те ще се върнат в икономиката. Ще се разкрият нови работни места, ще се увеличат приходите от ДДС и данъци, но това не се прави.

И все пак това не е в правомощията на президента. Как ще го постигнете?

Президентът има много лостове за влияние над изпълнителната власт. Ние от „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ ще поискаме в Народното събрание още при приемането на бюджета за 2017 г. минималната пенсия да бъде обвързана с официалния праг на бедността. По наши изчисления въпросният бюджетен излишък ще покрие парите, необходими за тази индексация.

Защо до сега това не е направено през годините от правителствата на БСП и ГЕРБ?

Защото просто партиите от статуквото не се интересуват от хората.

Това не е ли крайно заключение?

Не, и ще подчертая още нещо скандално. През месец август тази година Министерски съвет гласува постановление, според което хората, получили статут на бежанци в България и хуманитарен статут в Европа и техните семейства, трябва да бъдат настанени в общините, които ги желаят. Тези общини трябва да им осигурят безплатни жилища, детски градини и училища за децата, да ги осигурят здравно и да им намери работа. На кои честни и достойни български граждани държавата осигурява тези блага? Това е опасно и цинично поведение предвид демографската катастрофа и обезлюдяването на цели региони. По тази причина ние, „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“, поискахме от парламента да гласува решение за спиране на нелегалните потоци от имигранти през зелената граница на България, дори и със сила, ако се наложи. Настояваме за превръщането на всички бежански центрове в лагери от затворен тип, изнасянето им извън населените места, по граничната бразда, и поемането на цялата издръжка на тези хора от ЕС. Нито една стотинка от джоба на българския данъкоплатец не трябва да отива за имигрантите. България не участва в този конфликт. Стига толкова!

Говорите за спиране на разделението и за силата на обединението, а в същото време поставяте доста сериозни демаркационни линии…

В България има място за всички, стига да живеят по правилата на българското законодателство. Върховенството на българските закони трябва да важи за всички. Това, което става през последните години, е дискриминационно към онази част от българите, които работят, изкарват прехраната си с честен труд и плащат данъци в България. Какво става обаче в гетата? Цели цигански фамилии са превърнали раждането в бизнес и живеят на социални помощи, не си плащат тока и водата, вилнеят и тормозят хората в малките населени места. А сега г-жа Кунева ще дава на циганчетата и по 60 лв. стипендия за успех над 3.50. Ами за тези деца, които имат успех 6.00, а взимат по 35 лв. Как няма да емигрират младите хора! Ето това е поредният пример за сегрегация и липсата на социална справедливост.

Как ще се справите с демографската катастрофа и обезлюдяването на селата?

Демографската криза може да се спре с грамотна раждаемост и данъчни облекчения. Като президент на Република България ще използвам всички лостове и механизми, за да спра демографската катастрофа в България. Това може да стане с програми за насърчаване на грамотната раждаемост, чрез данъчни облекчения и програми и стимули за връщане на българите зад граница в родината ни, както и връщането на нашите сънародници, които живеят в Украйна и Молдова. Разбира се спирането на циганските набези и битовата престъпност също е част от процеса.

Какъв президент ще бъдете?

Президент, който ще защитава честта и достойнството на всеки български гражданин и ще отстоява интересите на България. Затова отправям призив към всички родолюбиви българи, искащи те и техните деца да живеят в силна и независима България – нека ни подкрепят с № 19 в бюлетината на 6 ноември.


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
3
 
! Отговори
Николай преди 7 години
Може би пропускам нещо, но наистина мисля, че тук има опит за популистко надуване на балони. Дори да бъде избран за президент, той ще бъде официално такъв след началото на следващата година. Което значи, че ако някой налага вето, то текущия държавен глава ще бъде опълномощен да наложи такова вето. Следователно - нищо от кова, което казва Каракачанов не може да бъде изпълнено. Не съм запознат кой какво е гласувал в парламента, но ако ПФ е подкрепил гласуването на бюджета, той се отрича от това.
50
4
 
6
 
! Отговори
и аз преди 7 години
каракочанов взел лие разрешение от скопие да се кандидатира в българия я да си покаже разрешението от македонските шефове, тоа е с македонско гражданство, и що щеш в българскиа парламент?па и за президент ни се цани,той е македонски резидент,учаснвието му в българския политически живот е прецедент и недоразумениевбългарската национална сигурност
49
5
 
8
 
! Отговори
Калоян преди 7 години
Каракачанов има сделка с Бойко - получава Министерството на отбраната след президентските избори, за да продължи да крепи правителството на ГЕРБ. Патриотите вече си имат списък кого къде да назначат в министерството и структурите му. Демокрация, свобода, прозрачност... врели-некипели, всичко е заради келепира!
48
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма иначе кой ще издържа политиците
47
5
 
11
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
Каракачанов взе да става все по нагъл в предизборните дебати. Стил Борисов.
46
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лаладжия, ту с едните ,ту с другите комсомолец. Най-разумен, премерен и образован е Трайков.
45
9
 
21
 
! Отговори
побългарен ром преди 7 години
Манипупатор е тоа Каракачанов , манипулира с патриотизъм и малцинствата или Бежанци , аре бегай да ги разправяш тия на ромите в махалата
44
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А тебе кой те издържа бе *** , всички българи плащаме за има да се возиш в Лимузина като Депутат
43
24
 
15
 
! Отговори
И все пак преди 7 години
по-добър избор от Каракачанов нямаме в тоз труден за България момент.
42
3
 
27
 
! Отговори
Путин преди 7 години
дава от 2008 година насам по 10 000 Евро на родителите на всяко новородено русначе, повтарям бяло русначе, както и дебитна карта за 2 години на найка му за пемперси, детски храни и други необходими детски неща. Резултата вече е осезаем, това лято на плажа в Свети Влас гъмжеще от малки русначета. НА ТОВА МУ КАЗВАМ ПОЛИТИКА ЗА НАРОДА, а не ГЕНОЦИД, упражняван от българската политическа мафия.
41
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бих гласувал за него ако не беше под една шапка с АТАКА. Няма как разумен човек да подкрепи АТАКА с глас.
40
7
 
17
 
! Отговори
Дослук преди 7 години
По-добре каракачанката да разкаже как е писал доносите.
39
3
 
15
 
! Отговори
Кметот на Симитли преди 7 години
До тяИ друго да му дадеш- няма да помогне!!! Съсипаха Родината тия НЕКАДЪРНИЦИ от ПП Роми ГЕРБ и "патреотите" на хранилка, заради тях децата ни се разпиляха посвета. Заселват мигранти-араби в цяла България. Затова очаквам победа на ПЪРВИ ТУР на ГЕНЕРАЛ Румен Радев, а Тетка Цацева ще бъде 7-*** /като стрина Кристалина/!! ОСТАВКА на правителството на ТИКВАТА-Кукунева- Нончев и Ердоган!!!
38
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каракачанов и Трайков-сигурните патерици на ГЕРБ.Не може едновременно да подкрепяш ГЕРБ и да си срещу тях на изборите.Това е подценяване на българския избирател и обида за интелектуалния му потенциал.
37
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ех,Каракачаноив,малко пенсионери имат твоята пеликанска гушка.Или както е казал народа "Тая шия не е от туршия".Останалото е популизъм,на който вече никой не ви се връзва.
36
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ааааа,Каракачанов,за геноцида над българските пенсионери всички се сещате само преди избори.Нали подкрепяш това управление,защо не издейства по-големи пенсии за нещастните хора.А това с пушките на границата си е направо див популизъм.По-добре довършете оградата и върнете тези,които вече са влезли,тогава ще ви повярваме.На голи приказки се наслушахме доволно.И тази коалиция,която те издигна-до вчера врагове-днес първи приятели.Затова-НЕ ВИ ВЯРВАМЕ!
35
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хора, не гласувайте с "не подкрепям никого".Това е капан!Гей.берастите ще си присвоят вашите гласове!
34
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ти вече го допусна, като подкрепи сегашното правителство, което приема свободно всякакви нелегални имигранти. Каракачанов, Симеонов и Сидеров сте провалени политици, вие осквернихте патриотизма като идея и идеал. Предатели!
33
0
 
14
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Популистко? Само тази година Германия даде 94 МИЛИАРДА за милите мигранти....пари които не отидоха в подобряване на здравеопазване, образование,инфраструктура ....или за подобряване на инфраструктурата на България например! Българите са също данъкоплатци в ЕС! Така че , и те работят за да хранят дерибеи, използвачи, *** унищожаващи социалните системи на приелите ги страни! ФАКТ! Толкова за популизма!Vox pouli , vox dei!!
32
1
 
18
 
! Отговори
ст преди 7 години
Абе тоя не ги ли разправяше тея същите глупости и преди 2 години за парламентарните избори?

Спонсорирани публикации