Борисов удари предизборно рамо на Цачева

Тя e най независимият човек, не съм й давал указания, заяви премиерът
Обновена: 30 окт 2016 20:06 | 30 окт 2016 19:58, Александър Попов
289
Борисов удари предизборно рамо на Цачева
Снимка: bTV

Премиерът Бойко Борисов се включи в предизборната кампания на Цецка Цачева и седна до нея в предаването "120 минути" на bTV.

"Тя e най-независимият човек, с който хем сме били заедно, хем никога не се е налагало да й давам указания. Два мандата вече да омиротворяваш и да държиш баланс между партиите, е висша форма на талант", похвали я Борисов.

"Томислав Дончев винаги е работил под мое ръководство, Митко Николов е работил под мое ръководство, и Радев, и Трайчо. Единствено Цачева е била винаги над мен като председател на парламента и никога не се е обаждала да ме пита – дали за дневен ред, или за закон", отбеляза премиерът и разкри, че още лятото е решил, че Цачева ще е кандидатът на ГЕРБ.

Още по темата

"Вече съм доста време в политиката, за да се подвеждам по популизъм, по външния вид или харизмата. В тези тежки времена ни трябва стабилен човек, балансиран, отговорен, с тежест, да умее да преглътне, да изслуша всички", подчерта още той.

Лидерът на ГЕРБ внесе за пореден път яснота за оставката, която обеща да подаде при провал на предстоящите президентски избори.

"Казах го, очаквайки, че БСП ще имат свой представител на изборите, но те нямат. Аз в крайна сметка вече го бях казал и ще го направя, морално право ми е. За съжаление срещу мен няма реален опонент от страна на левицата". Запитан дали, ако Цачева продължи на балотаж, но на втори тур изгуби, пак ще подаде оставка, Борисов отвърна: "В такъв случай – не, тъй като тогава всички ще се омешат".

Цачева пък изчетка Борисов по темата.

"Единствено лидерът на ГЕРБ го заяви. Очаквах и други лидери да го заявят. Някои се скриха зад инициативни комитети и не искат да поемат отговорност", заяви тя.

Националната сигурност и опасността Турция да пусне в страната ни хиляди мигранти са причините България да върне на властите на съседната ни страна турските граждани, които са потърсили убежище у нас, стана ясно още от думите на премиера.

"Аз не искам да обременявам и хората, които ни гледат със страховете си, но цялото ни внимание е насочено към тези процеси, които се движат в натовска Турция, и единственото, което е безапелационно и го правим непрекъснато, е да защитим страната от набезите на стотиците хиляди мигранти, които не бягат от войната, това са икономически мигранти", посочи Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


289
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
3
 
6
 
! Отговори
izh преди 7 години
Смешни са ми комунопитечитата на хонорар. Че той (Б.Б.) ги би когато те броиха резултатите, а всички ние потърпевшите знаем как, че сега ще ги остави да доокрадат България, когато той брои резултатите. Ха, ха, ха !!!
171
2
 
15
 
! Отговори
Боко е гола вода преди 7 години
Правилното заглавие:Борисов удари дъното!
170
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Неговият избор бил бившият габровски кмет дето е като половинка типов у главата.Обаче от Козяк рекли,че искат Цура Рабфака.Искаше и Роско да предложи,ама го изпревариха от РБ.Сега няма избор и лобира за Цецка.На интервюто изглеждаше смазан, сдъфкан и изплют.Дори перфектно да фалшифицират изборите,както правят винаги и Цура да спечели Той е пътник.Както викат сърбите Готов Je!
169
1
 
14
 
! Отговори
тука има, тука нема преди 7 години
Другарят Борисов съобщи, че е променил настроението си и няма да подава оставка ако Цвечка загуби на изборите, и че е променил настроението си и ще подаде оставка ако Цвечка загуби на изборите, и че е променил настроението си и няма да подава оставка ако Цвечка загуби на изборите, и че е променил настроението си и ще подаде оставка ако Цвечка загуби на изборите ...
168
1
 
14
 
! Отговори
1 преди 7 години
Май го е страх да я пусне сама, но и прави лоша услуга! Какъв ти независим президент ще бъде??
167
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И тупаница да и удари пак ми е антипатична.
166
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ВЕЧЕ НЕ ПОКАЗВАТ ЦЕЦКА ВЕЧЕР ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА, ЗАЩОТО ДЕЦАТА СЕ ПЛАШАТ, ПЛАЧАТ И НЕ МОГАТ ДА ЗАСПЯТ.
165
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До СТРАНДЖАТАЯзе сакам. Увчера изкочих от пандиза и немам жена
164
1
 
18
 
! Отговори
МЕЧО преди 7 години
До СТРАНДЖАТА : НЯМА , ТЕ ГЛАДНИТЕ СА ВСЕ ОЩЕ ВЪВ ВЛАСТТА. ПРЕДСТОИ ВТОРА СЕРИЯ НА ШУТ В *** И ПРИЗЕМЯВАНЕ НА СМЕТИЩЕТО.ПИТАЙТЕ СДС-ЛИКВИДАТОРИТЕ , АКО НЕ ВЯРВАТЕ.
163
1
 
10
 
! Отговори
ПЕШО преди 7 години
До Нови 20-ет! : ЦАЧЕВА ,ДАЛИ МОЖЕ ДА СВАЛИ САМОЛЕТА ? СЪМНЯВАМ СЕ .
162
1
 
25
 
! Отговори
ЦЕЦА преди 7 години
БОЦКО И ЦЕЦКО ,СЕГА ЛЯГАТ И СТАВАТ С ЦЕЦКА -ИНАЧЕ ВЛАСТ ЩЕ ГЛЕДАТ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН.А ,ЗАБРАВИХ ,ЧЕ СЛЕД ПЪРВИЯ ТУР ВЕЧЕ НЯМА ДА ИМАМЕ ПРЕМИЕР-СЛЕДОВАТЕЛНО И КРАДЕЦА НА "ПРАСКОВИ" ВЕЧЕ НЯМА ДА НИ ДОСАЖДА С ДЕЖУРНИТЕ СИ ИЗКАЗВАНИЯ ПО СЕЛА И ПАЛАНКИ.
161
17
 
3
 
! Отговори
Нови 20-ет! преди 7 години
Имаме новина!!! Ген. Радо Шишарката се отказва от изборната надпревара щото вече не може да вдига самолета заради стрес! Корнелия е в паника, БСП умуват как да излязат от срамната ситуация! Май щели да издигнат бай Ламбо, ама актьора се дърпал, защото предпочели друг актьор - Ал Бънди льотчика!!
160
19
 
9
 
! Отговори
до 209 преди 7 години
Станишев като знае много езици (руски, английски + езика на нежната мъжка любов) какво направи?! Окраде с брат си милиони, избяга в една от столиците на гнилия капитализъм и си купи огромен мезонет в центъра на Брюксел за 2 млн. евро! Ха честито на червените балъци!
159
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цецка ще напецка червените чушки в чушкопека на 220 волта!
158
2
 
27
 
! Отговори
Пампурджия и 1/2 преди 7 години
Честни избори, ама друг път! Колкото реални бяха 76% за ГЕРБ в Хасково?! Много подценяват народа! Българинът може да е беден и озлобе, но не е ***!
157
7
 
5
 
! Отговори
до 219 преди 7 години
Прав си! Но това трябваше да се случи на 10.10 1989г., когато видни дейци на комунистическата партия под диктовката на Кремъл направиха дворцовия преврат и свалиха бай Тошо за да станат после капиталисти с откраднатите милиарди от държавата, тоест всички нас! Анадъмно червено ***?! Ако не знаеш какво е анадъмно, попитай аверите си от ДПС! Тогава всички комунистически номенклатурчици и офицери от ДС трябваше да бъдат изправени до стената или увисени по дърветата и сега България щеше да е рай
156
1
 
17
 
! Отговори
хм преди 7 години
Направо се умилих от срещата с изключителността и на двама им....жалко е
155
18
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Добро утро дрОгарЕ... - има ли гладни кyманизи тука... - питам...
154
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
***.раст за избори се стягапак да се накраде и пак да избяга,народът български с лъжи тровииска да му сложи пак руските окови.Българино клет що още търпиш БСПи крадливи комунисти от ДС!Бъди патриот ,а не пед.ерастки скот Мафията червена се е оляла с кражбии в затвора ги чакат дневни дажби!Виж направените хилядите нови нещаи гласувай пак за ГЕРБ, за твоите деца!
153
23
 
2
 
! Отговори
Резюме преди 7 години
Точен както винаги в изказванията си г-н Борисов умело насочи разнопосочния електорат в правилната посока.Загрижен за бъдещото на България и поради сложната политическа обстановка и международни отношения той подкрепи кандидатурата на ГЕРБ в лицето на г-жа Цецка Цачева.